xrisaki20 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω για την βοηθεια!!! κακο πραγμα τελικα η αγνοια...τωρα μπορω να ειμαι ηρεμη γιατι οχι δεν εχω διαμαντια και επισης μπορω να συνεχιζω να βριζω το κρατος και τους μπατσους!!!
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Κοψε και το πολυ chat και το facebook....... θα σε βοηθησει ψυχολογικα κυριως, απο παρλαπιπες που σου λενε οτι αν δε σε δω γυμνη, θα σε βρω απο την ip σου και τετοιες ιστοριες για εξωγηινους. 2
haris013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Κοψε και το πολυ chat και το facebook....... θα σε βοηθησει ψυχολογικα κυριως, απο παρλαπιπες που σου λενε οτι αν δε σε δω γυμνη, θα σε βρω απο την ip σου και τετοιες ιστοριες για εξωγηινους. ^true.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω για την βοηθεια!!! κακο πραγμα τελικα η αγνοια...τωρα μπορω να ειμαι ηρεμη γιατι οχι δεν εχω διαμαντια και επισης μπορω να συνεχιζω να βριζω το κρατος και τους μπατσους!!! ναι η αγνοια σε τετοια πραγματα μερικες φορες ειναι κακο πραγμα γιατι φοβασε πραγματα που δεν υπαρχουν στην πραξη και απλα ο αλλος τα λεει για εκφοβισμο μεχρι δεν ξερω τι.επισης αν και εγω μαζι σου για το κρατος κτλ εν τουτοις με το να τους βριζεις εσυ η οποιοσδηποτε μεσα απο το facebook ξερεις ποσο σοβαροτητα δινει.ειναι σαν να εχεις μπει σε forum για xxx και να λες το κρατος μαμιεται.καταλαβες ποσο στα σοβαρα θα σε παρουν.δυστυχως εχουμε γινει η γενια που εχουμε καλομαθει και χωρις παρεξηγηση αλλα τολεω για ολους μας εχουμε γινει τα παιδια που κανουν αγωνα διαμεσω του fb Με likes.για αυτο βεβαια και μας μαμανε αβερτα.σε λιγο θα κανουμε και εικονικες πορειες αποτο facebook. κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια απο πανω και παλι δεν το λεω για σενα αλλα γενικοτερα.υπαρχουν πολυ πιο ομορφα πραγματα στην ζωη απο το facebook.ακομα και το να εισαι μελος σε ενα forum οποιοδηποτε ειτε λεγεται ινσομνια ειτε λεγεται πως να φτιαξετε αυτα ματια και να βοηθας κοσμο ειναι πολυ πιο δημιουργικο απο το facebook. 1
xrisaki20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μα αρεσει που ολα τα παραπανω τα καταλαβατε απο τα σχολια μου!! χωρις παρεξηγηση αλλα μη βγαζετε συμπερασματα απο μερικα ποστς που στοχο ειχαν την πληροφορηση σε μια δυσκολη στιγμη...χαλαρωστε!!!
haris013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μα αρεσει που ολα τα παραπανω τα καταλαβατε απο τα σχολια μου!! χωρις παρεξηγηση αλλα μη βγαζετε συμπερασματα απο μερικα ποστς που στοχο ειχαν την πληροφορηση σε μια δυσκολη στιγμη...χαλαρωστε!!! ε εξηγα ποιο αναλυτικά τότε
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 μα αρεσει που ολα τα παραπανω τα καταλαβατε απο τα σχολια μου!! χωρις παρεξηγηση αλλα μη βγαζετε συμπερασματα απο μερικα ποστς που στοχο ειχαν την πληροφορηση σε μια δυσκολη στιγμη...χαλαρωστε!!! δεν ειναι οτι ολα τα σχολια πανε για σενα απλα αυτο το θεμα ειναι και σαν απομυθοποιηση του Facebook και γενικοτερα ενημερωτικο οτι μην σε πολυαγχωνει το facebook.απλα ο καθενας που μισει το Facebook βρηκε σαν ευκαιρεια αυτο το θεμα να βγαλει την κακια του με τον καλο τροπο για το φατσοβιβλιο.ενταξει υπαρχουν και περιπτωσεις που στο εξωτερικο γατι εδω ειμαστε ελλαδα ο αλλοςεκανε αστειο απο το facebook και τον εκλεισαν μεσα αμα το θεμα δεν ειχε ξεκινησει με το facebook δεν θα ειχε γενικευτει ετσι.απλα βγαινουν τα εξωψυχα γιατι με αυτο το Facebook πολυ κοσμος εχει αγχωθει για διαφορα παρατραγουδα.μην τα βλεπεις σαν ασχημα σχολια αλλα δυστυχως πολυ κοσμος εχει καταστραφει με το facebook.παν μετρον αριστον που λενε.δεν ξερουμε το case σου οποτε ο καθενας προσπαθει να καταλαβει τι εχει συμβει και το μεταφραζει με τα δικα του μετρα και σταθμα. απλα σαν φιλικη συμβουλη απο ολους εμας ειναι οτι αμα εφτασες στο σημειο να σε αγχωνει κατι συγκεκριμενο εκειμεσα τοτε κατι δεν παει καλα.αν τα ρωτησες απλα για να ξερεις τοτε εισαι σε πολυ καλο δρομο που σου δημιουργουνται τετοιες αποριες γιατι σημαινει οτι δεν θες να ζεις στο σκοταδι οπως αλλοι που ειναι και στο σκοταδι και την πατανε και ευκολα ακομα και απο εκει μεσα αυτα και απο μενα παλι χωρις να υπονοω κατι και οτι αλλο θες να μας ρωτησεις εδω ειμαστε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα