xrisaki20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος βρει το IP μου μπορει να εντοπισει και διευθυνση και απ΄ολα? Και επισης, μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το δικο μου IP απο απο αλλο pc? δεν ξερω πως να το εξηγησω κιολας γιατι πιο ασχετη απο μενα πεθαινεις να θελω να πω π.χ να μπει καποιος και να στηλει κατι σε εναν φιλο μου και αν ψαξει πχ η διωξη να βρει οτι το εκανα εγω αλλα στην πραγματικοτητα δεν το εκανα.λεω κοτσανες?
daidalos1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 για να ψαξει η διωξη πρεπει να γινει μυνηση για αδικημα, 1ον ωστε να βρει την ip soy , 2ον μετα απο αιτημα εισαγγελικης παραγγελιας στον εκαστοτε παροχο μονο τοτε και στα στοιχεια αυτου που εχει συμβολαιο στον παροχο, που δειχνει η συγκεκριμενη ip.
salonika91 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος βρει το IP μου μπορει να εντοπισει και διευθυνση και απ΄ολα? Και επισης, μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το δικο μου IP απο απο αλλο pc? δεν ξερω πως να το εξηγησω κιολας γιατι πιο ασχετη απο μενα πεθαινεις να θελω να πω π.χ να μπει καποιος και να στηλει κατι σε εναν φιλο μου και αν ψαξει πχ η διωξη να βρει οτι το εκανα εγω αλλα στην πραγματικοτητα δεν το εκανα.λεω κοτσανες? Ναι γινεται. Αν εχεις ανοιχτο το wifi σου και εχει συνδεθει καποιος εχετε την ιδια ip.Αν κανει και κατι παρανομο και γινει αυτο που λεει ο daidalos1 εσενα θα κυνηγησουν
haris013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 βασικά αν έχει μπεί κάποιος στο δικτυό σου μπορεί να κάνει πολλά απο social attacks μέχρι οτι μπορείς να φανταστείς. ακόμα μπορεί να χρησιμοποιήσει το pc σου ως "zombie" για διάφορες επιθέσεις σε άλλους. επίσης δεν έχεις να ανησυχείς για κανένα από αυτά καθώς λίγο δύσκολο να συμβεί.(στα όρια του απίθανου)
xrisaki20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 μονο αν μπει απο wifi? εκανα μια ερευνα και βρηκα κατι για επιθεση smurf. δηλ μπορει απο το σπιτι του να στηλει κατι σε καποιον κ να φανει η δικια μου ip? (εχει δεχτει καποιος κακοβουλα σχολια στο προφιλ του στο φβ απο ψευτικο προφιλ και παιζει το θυμα να ψαξει να βρει ip για να βρει τον υπευθυνο, τον οποιο εγω γνωριζω αλλα θα το χειριστω προσωπικα, νομικα. μου ειπαν ομως για αυτο με τις ip και ξερω τον θυτη και εχει τις γνωσεις να το κανει και φοβαμαι οτι αν το εχει κανει θα κατηγορηθω εγω, οτι εγω δηλ δημιουργησα το ψευτικο προφιλ. γιατι ακομη κ αν εγω λαμβανα κατι απο τον θυτη πχ απο σμαρτφον κ το εδειχνα παλι δεν θα μπορουσα να αποδειξω οτι δεν το εκανα επιτηδες. ισχυουν ολα αυτα?)
haris013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 μονο αν μπει απο wifi? εκανα μια ερευνα και βρηκα κατι για επιθεση smurf. δηλ μπορει απο το σπιτι του να στηλει κατι σε καποιον κ να φανει η δικια μου ip? (εχει δεχτει καποιος κακοβουλα σχολια στο προφιλ του στο φβ απο ψευτικο προφιλ και παιζει το θυμα να ψαξει να βρει ip για να βρει τον υπευθυνο, τον οποιο εγω γνωριζω αλλα θα το χειριστω προσωπικα, νομικα. μου ειπαν ομως για αυτο με τις ip και ξερω τον θυτη και εχει τις γνωσεις να το κανει και φοβαμαι οτι αν το εχει κανει θα κατηγορηθω εγω, οτι εγω δηλ δημιουργησα το ψευτικο προφιλ. γιατι ακομη κ αν εγω λαμβανα κατι απο τον θυτη πχ απο σμαρτφον κ το εδειχνα παλι δεν θα μπορουσα να αποδειξω οτι δεν το εκανα επιτηδες. ισχυουν ολα αυτα?) λόγο fb μιλάμε τόση ώρα? έλεγα οτι θα είναι τίποτα σοβαρό xD 4
xrisaki20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 προφανως για να ειμαι αγχωμενη και να θελω να κινηθω νομικα θα εχει γινει κατι σοβαρο...και αν ειναι να κατηγορηθω εγω παλι σοβαρο θα ειναι...γενικα ειναι σοβαρο, δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες...για αυτο ζηταω σοωβαρη αντιμετωπιση
haris013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 προφανως για να ειμαι αγχωμενη και να θελω να κινηθω νομικα θα εχει γινει κατι σοβαρο...και αν ειναι να κατηγορηθω εγω παλι σοβαρο θα ειναι...γενικα ειναι σοβαρο, δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες...για αυτο ζηταω σοωβαρη αντιμετωπιση ok συγνώμη τότε. γενικά ισχύει αυτό που είπες ποιο πάνω,αν έχει κάποιος πρόσβαση στο δικτυό σου θεωρητικά μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αλλά πόσοι πιστεύεις έχουν την γνώση να κάνουν κάτι τέτοιο και μάλιστα ελλάδα με σκοπό κακόβουλα σχόλια στο fb?
isay Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Χωρίς να συντρέχουν ειδικοί λόγοι (teamviewer, rat, ανοιχτό wifi, backdoor, φυσική παρουσία σε υπολογιστή του δικτύου σου, Open proxy απο τον υπολογιστή σου, vpn απο τον υπολογιστή σου), δεν μπορεί κάποιος να αναρτήσει κάτι και να καταγραφεί η δική σου ip. Η ip ειναι μοναδική και ανα πάσα στιγμή ειναι «κουμπωμένη» με κάποιο τηλεφωνικό αριθμό (εκτός απο εταιρικά και μισθωμένες γραμμές). Ακόμα κι αν έχεις dynamic ip και π.χ. την εχω τώρα εγω, αναρτήσω μια βλακεία και μετά την πάρεις εσύ, στον παροχο ειναι καταγραμμένες οι ώρες που η ip ήταν σε μένα και σε σένα. Εν ολίγης ip spoofing δεν υφίσταται. 1
xrisaki20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 και κατι τελευταιο, σας εχω ζαλισει αλλα 1η φορα μου τυχαινει κατι τετοιο και με αυτα τα συστηματα δεν εχω ιδεα τι γινεται, αν το θυμα βαλει hacker να εντοπισει την ip μπορει να βρει διευθυνση? και αν ισχυουν τα παραπανω, θα τα τσεκαρω, και ειναι και τζιμανι ο θυτης σημαινει οτι ο hacker θα βρει εμενα?
isay Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 και κατι τελευταιο, σας εχω ζαλισει αλλα 1η φορα μου τυχαινει κατι τετοιο και με αυτα τα συστηματα δεν εχω ιδεα τι γινεται, αν το θυμα βαλει hacker να εντοπισει την ip μπορει να βρει διευθυνση? και αν ισχυουν τα παραπανω, θα τα τσεκαρω, και ειναι και τζιμανι ο θυτης σημαινει οτι ο hacker θα βρει εμενα? Με την Ip μπορείς μονο να δεις την ευρύτερη περιοχή που λειτουργει η ip σου, πχ την πόλη. Δεν μπορεί με τίποτα να βρει διεύθυνση, εκτός αν εχει γερό δοντι στον παροχέα της ip. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι να συναντήσεις τον κάτοχο της ip (ειδικά αν ξέρεις το fb profile του). Π.χ. στην περίπτωση σου φτιαχνω ενα μουφα προφιλ, στην πέφτω, σε πείθω να γίνουμε φίλοι και κάποια στιγμή σε πείθω να βγούμε για καφε.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος βρει το IP μου μπορει να εντοπισει και διευθυνση και απ΄ολα? Και επισης, μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το δικο μου IP απο απο αλλο pc? δεν ξερω πως να το εξηγησω κιολας γιατι πιο ασχετη απο μενα πεθαινεις να θελω να πω π.χ να μπει καποιος και να στηλει κατι σε εναν φιλο μου και αν ψαξει πχ η διωξη να βρει οτι το εκανα εγω αλλα στην πραγματικοτητα δεν το εκανα.λεω κοτσανες? και κατι τελευταιο, σας εχω ζαλισει αλλα 1η φορα μου τυχαινει κατι τετοιο και με αυτα τα συστηματα δεν εχω ιδεα τι γινεται, αν το θυμα βαλει hacker να εντοπισει την ip μπορει να βρει διευθυνση? και αν ισχυουν τα παραπανω, θα τα τσεκαρω, και ειναι και τζιμανι ο θυτης σημαινει οτι ο hacker θα βρει εμενα? ας τα παρουμε λιγο αναλυτικα. ακομα και καποιος να εχει την Ip σου δεν μπορει να βρει που μενεις.πολλες φορες μπορει και αυτο υπο πολλες προυποθεσεις απλα να δει οτι εισαι απο αθηνα.αλλα μπορει και καποιος απο πχ κορινθο να σκαει στην αθηνα οποτε κοινως δεν μπορει να σε βρει καποιος εκτος αν δουλευει μεσα στον provider που εχεις εσυ συνδεση οποτε ναι μπορει να το δει. β.ακομα και καποιος να σε κατηγορησει οτι εσυ εκανες κατι και εχει την ip σου θα πρεπει να παρει εισαγγελικη παρεμβαση και ολα τα λοιπα που για facebook κανεις δεν θα ασχοληθει εκτος αν ειναι τιπτοα θεμα παιδεραστιας..αλλα θεματα δεν ειχε η διωξη με το fb και με τα ατομα που βριζονται θα ασχοληθουν.επισης θα πρεπει να ζητηθουν και στοιχεια απο το facebook για να δουν αν πραγματι εγινε απο εκεινη την Ip οποτε πιασε το αυγο και κουρευτο. επισης ναι αν και θεωρητικα θα μπορουσαν τα στοιχεια να δειξουν οτι εσυ το εκανες και φαινεται η ip σου στην πραξη δεν υπαρχουν αρκετες αποδειξεις γιατι υπαρχει παντα το προσχημα οτι μπορει καποιος να εχει σπασει τον κωδικο του δικτυου σου η στην αγνοια σου να μην το ειχες κλειδωσει αφου εσυ μπορει να μην ξερεις τιποτα απο δικτυα οποτε δεν μπορουν να σε κατηγορησουν με σιγουρια. οπως και σε Internet cafe η σε Hotspots σε καφε.ο ιδιοκτητης δεν μπορει να ελεγχει ποιος μπαινει που.σιγουρα αυτον θα ανακρινουν πρωτο αλλα δεν μπορει να αποδειχτει κατι εκτος αν βρεθει υλικο σε υπολογιστη.τωρα αν καποιος εφτιαξε ψευτικο προφιλ και εβρισε καποιον αλλον κτλ πιστεψε με ουτε το fb θα κατσει να ασχοληθει ουτε κανενας αλλος.γιατι ακουω συνεχεια θα κανω μυνηση στον ταδε στο facebook κτλ και 1002 μπουρδες λες και η μυνηση η το να κατηγορησεις καποιον ειναι υποθεση 2 λεπτων. πρεπει κατι να ειναι πολυ σοβαρο και οχι μου βρισε μου χακαρε το profile μου η μου βρισε τον πατερα μου και δεν ξερω τι.αν εχει σπασει το δικτυο σου ναι θα φαινεται η Ip σου.και κανενας hacker δεν μπορει να βρει κατι.οι ατακες ξερω την ip σου θα ερθω σπιτι σου και τα λοιπα ειναι απλα bullshits.εκτος αν καποιος δουλευει μεσα Και επισης και σε Provider να δουλευει παλι δεν μπορει να δει ο ιδιος απο ποια ip εγινε το ταδε comment στο Facebook.Ουτε το facebook θα δωσει Ip ετσι απλα. 1
daidalos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ΣΥΜΦΩΝΩ , ,με τον προλαλισαντα.. βασικα πρεπει να συντρεχει σοβαρος λογος για να ασχολιθεις πραγματικα νομικα τωρα αν σε απειλει καποιος η πιστευεις κατι τετοιο και παλι μην φοβασαι αδικα..ο σοφος λαος λεει σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει!!! κριμα να χαλας την ζαχαρενια σου για το τιποτα!! με τον -την οποιονδηποτε θρασυδειλο-η , τωρα αν πιστευεις οτι καποιος σε παρενοχλει απο το ιντερνετ με αλλου ειδους τροπο εδω ειμαστε να σε συμβουλευσουμε ξανα!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος βρει το IP μου μπορει να εντοπισει και διευθυνση και απ΄ολα? Και επισης, μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το δικο μου IP απο απο αλλο pc? δεν ξερω πως να το εξηγησω κιολας γιατι πιο ασχετη απο μενα πεθαινεις να θελω να πω π.χ να μπει καποιος και να στηλει κατι σε εναν φιλο μου και αν ψαξει πχ η διωξη να βρει οτι το εκανα εγω αλλα στην πραγματικοτητα δεν το εκανα.λεω κοτσανες? δεν εινα οπως στην ταινια το hackers που θα ερθουν με τα αυτοματα στο σπιτι να σε μαζεψουν
daidalos1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 μονο αν εχει το διαμαντι του μαχαραγια στο σπιτι της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα