Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να δω ποια είναι η πραγματική ταχύτητα μου στο ίντερνετ και δοκίμασα 2-3 site στο Internet. Έχω HOL24αρα με Router το Alcatel Cellpipe της HOL(δεν έχω άλλο για να δοκιμάσω)

τελικά τι ισχύει από όλα; ή κανένα από αυτά;

τα Στατιστικά της Γραμμής μου:

2sagjs0.png

fbe0cp.png

Δημοσ.

Οτι ειπε ο φίλος dkmaster ενα αρχείο κατέβασμα απο το ftp του ntua θα σου δείξει την πραγματική ταχύτητα (http://ftp.ntua.gr/) , το speedtest και γενικά τα διάφορα online τεστ μην τα εμπιστεύεσαι

Δημοσ.

εισαι 14,8 Mbirt με 800 κατι Upload>αυτο συγχρονιζει το ρουτερ σου.πανω κατω θα πρεπει ναπανεις 1,5 Mbyte /second>αν τωρα δεν το πιανεις λογω πιτα dslam κτλ ειναι κατι που δεν αλλαζει.εσενα σε νοιαζει αυτο που συγχρονιζεις.τα speedtests ειναι λιγο παραξενα και δνε πρεπει να γινονται wireless Κτλ κτλ

Δημοσ.

η μεγάλη απάτη είναι οι περιορισμοί που βάζουν καμιά φορά οι εταιρίες και δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις την ταχύτητά σου..

• Super Moderators
Δημοσ.

η μεγάλη απάτη είναι οι περιορισμοί που βάζουν καμιά φορά οι εταιρίες και δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις την ταχύτητά σου..

κάποιο παράδειγμα περιορισμού και εταιρίας?

Δημοσ.

η μονη απατη που εχω ακουσει ως τωρα ηταν παλια απο την Hol Που ειχε κανει traffic shaping.κατι αλλο δεν εχω ακουσει.το να ειναι ενας παροχος πιτα επειδη δεν εχει bandwidth ειναι κατι που κανει μπαμ και δεν το κρυβει συνηθως ενω το traffic shaping ειναι λιγο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...