mak3don Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δωστο σε κοπελα να σου παρει κατι απο περιπτερο
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δοκίμασε να το καταθέσεις σε κάνα μηχάνημα μήπως το πάρει.Μετά αν θες πας και κάνεις ανάληψη το δεκάρικο απο την τράπεζα.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δωστο σε κανενα μπαρακι το βραδυ.. Ειδικα αν γινεται χαμος σιγα μην το καταλαβουν...
kage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ολα τα μηχανηματα που δεχονται λεφτα εχουν scanner για να αναγνωριζουν το χαρτονομισμα ε και λογικα την γνησιοτητα του. μην το πας σε τραπεζα ατμ γιατι εμενα ενα χαρτονομισμα μου το εβγαλε υποπτο και ελεγε οτι θα ελεγχθει!!!τωρα τι θα γινοταν αν το κοιταζαν και οι υπαλληλοι και το βρισκαν πλαστο δεν ξερω. υποτιθεται πρεπει να καλεσεις αστυνομια κτλ. 1
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μπορεί να μην είναι πλαστό αλλά σακατεμένο. Και τελικά τί έγινε με το χαρτονόμισμα;
caution Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ^ Indeed. Και εμένα μου έχει τύχει 20ευρω τελείως ύποπτο, που όμως πέρασε από μηχανάκι σε μαγαζί... πάντως πολλά βενζινάδικα ακόμα δεν τσεκάρουν χρήματα, οπότε όταν κάθεται η στραβή you know the drill.
antuansupra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ολα τα μηχανηματα που δεχονται λεφτα εχουν scanner για να αναγνωριζουν το χαρτονομισμα ε και λογικα την γνησιοτητα του. μην το πας σε τραπεζα ατμ γιατι εμενα ενα χαρτονομισμα μου το εβγαλε υποπτο και ελεγε οτι θα ελεγχθει!!!τωρα τι θα γινοταν αν το κοιταζαν και οι υπαλληλοι και το βρισκαν πλαστο δεν ξερω. υποτιθεται πρεπει να καλεσεις αστυνομια κτλ. είχε τύχει σε καθηγητή μου που πήγε να καταθέσει τα λεφτά της πενθήμερης και του βρήκαν 200ευρω πλαστό και η τράπεζα κάλεσε την αστυνομία
taksidiotis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πλήρωσε καμία αντικαταβολή,αν είναι και κανένα 300αρι καμία παραγγελία εύκολα το σπρώχνεις αφού δε θα είναι όλα τα χρήματά χοντρά,δώσε και ψιλά και χώσε το μέσα.
efo355 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πας για καφε κάνεις λογαριασμό 10 ευρώ και πάνω αφήνεις τα λεφτά στο τραπέζι και φευγεις.
MostDef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τόσος ντόρος για ένα στραπατσαρισμένο 10άρικο αν είναι δυνατόν.Δώστο σε κανά μπαρ απλά πράγματα. έχω δώσει μέχρι και 3/4 ενώς 50άρικου χωρίς να πάρει κανείς γραμή.deal with it.
antuansupra Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τόσος ντόρος για ένα στραπατσαρισμένο 10άρικο αν είναι δυνατόν. Δώστο σε κανά μπαρ απλά πράγματα. έχω δώσει μέχρι και 3/4 ενώς 50άρικου χωρίς να πάρει κανείς γραμή. deal with it. πάντως 3/4 από χαρτονόμισμα θα σου το έπαιρνε κανονικά η τράπεζα της Ελλάδος και θα σου έδινε καινουριο εκτός εάν το έκανες για την αδρεναλίνη :ph34r:
MostDef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 όχι το έκανα γιατί βαριόμουν να στηθώ στη τράπεζα.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 πολύ φασαρία για 10ευρο εγώ τη να πω που έχω μαζέψει 3 50άρικα ;
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πάντως αν κάποιος άσχετος διαβάζει αυτο το τοπικ, θα μπορέσει ευκολα να αντιληφθεί οτι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να κάνει το νόμιμο αλλά το πιο εύκολο... Το 90% συμβουλευει να ξεφορτωθεί ο άνθρωπος το χαρτονόμισμα, τη στιγμή που η νομιμη λύση είναι η Τράπεζας της Ελλάδος. Αν στη περιοχή που μένεις, δεν υπάρχει τράπεζα της Ελλάδος, τότε μπορεις να πας σε μια οποιαδηποτε τράπεζα και να ζητήσεις να στο πάρουν, να το στειλουν αυτοι υπηρεσιακά στη τράπεζα της Ελλάδος και να αντικατασταθει σε μερικές ημέρες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα