Προς το περιεχόμενο

Koλλαει στο "welcome" (windows 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Προχθες το λαπτοπ μου επεσε απο τα 15-20 εκατοστα, και ξαφνικα πλεον οταν το ανοιγω παω να μπω στο χρηστη μου βαζοντας το κωδικο, και υστερα κολλαει τσο "καλως ηρθατε" για απειρο χρονικο διαστημα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει , καθως ο χρονος μεχρι να φτασει στο welcome screen ειναι ιδιος με πριν "χτυπησει".. Επιπλεον οταν το βαζω σε safe mode, μου λεει οτι δεν μπορεσε να συνδεθει στην υπηρεσια sense.. δεν μπορω ειλικρινα να βγαλω ακρη.. Μπορειτε παρακαλω να με βοηθησετε;

Δημοσ.

Μάλλον ο δίσκος τετέλεστε μπορείς να δοκιμάσεις να τρέξεις κάποιο λειτουργικό κατευθείαν από το cd για να δεις αν έχει επηρεαστεί και τίποτα άλλο άλλα μάλλον θα θες άλλο δίσκο.Το μηχάνημα είναι σε εγγύηση ; Μπορείς να βγάλεις τον δίσκο και να τον δοκιμάσεις ; 

Δημοσ.

Μάλλον ο δίσκος φταίει.. Τα ίδια συμπτώματα έχει το pc μου όταν είχε χαλάσει ο δίσκος μου.

Δημοσ.

Καλησπερα! Προχθες το λαπτοπ μου επεσε απο τα 15-20 εκατοστα, και ξαφνικα πλεον οταν το ανοιγω παω να μπω στο χρηστη μου βαζοντας το κωδικο, και υστερα κολλαει τσο "καλως ηρθατε" για απειρο χρονικο διαστημα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει , καθως ο χρονος μεχρι να φτασει στο welcome screen ειναι ιδιος με πριν "χτυπησει".. Επιπλεον οταν το βαζω σε safe mode, μου λεει οτι δεν μπορεσε να συνδεθει στην υπηρεσια sense.. δεν μπορω ειλικρινα να βγαλω ακρη.. Μπορειτε παρακαλω να με βοηθησετε;

κατεβασε το hdd sentinel και ανεφερε το ποσοστο υγειας αλλα και την θερμοκρασια

Δημοσ.

Είναι μέσα στην εγγύηση, μπηκα με τα ubuntu για να μεταφερω οσα αρχεια μπορουσα να διασωσω, κι ενω λειτουργουσαν κανονικα χωρις κολληματα, στη μεταφορα των αρχειων ενα ποσοστο αυτων γυρω στο 15% δεν μπορουσε να ανακτηθει.. Στην εγγύηση λέτε να πιάνεται ο χαλασμένος δίσκος;; Η να παω να παρω ενα 500αρη να τελειωνουμε...;; 

Δημοσ.

Είναι μέσα στην εγγύηση, μπηκα με τα ubuntu για να μεταφερω οσα αρχεια μπορουσα να διασωσω, κι ενω λειτουργουσαν κανονικα χωρις κολληματα, στη μεταφορα των αρχειων ενα ποσοστο αυτων γυρω στο 15% δεν μπορουσε να ανακτηθει.. Στην εγγύηση λέτε να πιάνεται ο χαλασμένος δίσκος;; Η να παω να παρω ενα 500αρη να τελειωνουμε...;; 

και βεβαια αν εγγυηση πας στο ταχυδρομειο το βαζεις σε ενα μεγαλο κουτι γιατι πολλες φορες δεν τα δεχονται και να το στειλεις στην εταιρεια του .ρωτα και κανα αλλο παιδι που ξερει καλυτερα την διαδικασια

Δημοσ.

Ο σκληρός δίσκος είναι λογικά. Κατέβασε HDD sentinel από άλλο PC, το καις σε CD/USB, bootάρεις από κει και βλέπεις. Η εγγύηση μου φαίνεται καλύπτει για σκληρό δίσκο αν έχει πάθει φυσική φθορά αλλά για χτύπημα δεν νομίζω να έχεις πολλές ελπίδες :unsure:  :unsure: Ρώτα όμως στο μαγαζί - ποτέ δεν ξέρεις !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...