Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν έχω σκοπό να πάρω μόνο την μητρική. Θα πάρω νέο επεξεργαστή φυσικά, μνήμες (16GB 2400) και νέα οθόνη, που εκεί και αν δεν έχω σκαλώσει με την επιλογή. Γιατί θέλω να ξεφύγω από το 1080p και να ανέβω στα 1440p, σε IPS, αλλά με χαμηλό lag, λόγο ότι παίζω αρκετά FPS και η μόνη που έχω βρεί με τέτοια στοιχεία, είναι η Dell U3014, που εκτός ότι είναι πολύ ακριβή (1200€), χωράει δεν χωράει στο γραφείο μου!

Με την κάρτα γραφικών, θα δω πως πάει η 6990, στα 1440p και αν δεν κάνει δουλειά, τότε βλέπω για κάτι άλλο.

Δημοσ.

Σου ξαναειπα αγαπητε εγω δεν ειπα να μην αγορασεις την μητρικη που προτεινες σε προηγουμενο σχολιο,εννοειται οτι αν θες αγορασε την απλα αυτο που ειπα ειναι καλυτερα να κοιταζες σε μια λιγο φτηνοτερη και να εβαζες τα λεφτα καπου αλλου.Η τελικη επιλογη βεβαια δικια σου :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που παρατηρώ όλα τα χρόνια στην πληροφορική είναι πως είται αγοράσεις ακριβό pc είται μέτριο στα ίδια σχεδόν χρώνια πας για αναβάθμηση. (3 περίπου). Οπότε γιατί να σκάσεις 3000 ευρώ και όχι ακριβώς τα μισά;

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν έχω σκοπό να πάρω μόνο την μητρική. Θα πάρω νέο επεξεργαστή φυσικά, μνήμες (16GB 2400) και νέα οθόνη, που εκεί και αν δεν έχω σκαλώσει με την επιλογή. Γιατί θέλω να ξεφύγω από το 1080p και να ανέβω στα 1440p, σε IPS, αλλά με χαμηλό lag, λόγο ότι παίζω αρκετά FPS και η μόνη που έχω βρεί με τέτοια στοιχεία, είναι η Dell U3014, που εκτός ότι είναι πολύ ακριβή (1200€), χωράει δεν χωράει στο γραφείο μου!

Με την κάρτα γραφικών, θα δω πως πάει η 6990, στα 1440p και αν δεν κάνει δουλειά, τότε βλέπω για κάτι άλλο.

1200E για οθόνη για να παίζεις FPS ? :devil:  Εδώ άλλοι ασχολούνται επαγγελματικά και την βγάζουν με οθόνες των 200-300 ευρώ. Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις από το 0 και να επανεξετάσεις και πάλι τις ανάγκες σου. Αν τώρα μιλάμε για χτήσιμο νέου PC για home user όπου τo budget είναι απεριόριστο οκ. 

ΥΓ: Για case τί έχεις αποφασίσει για ένα τέτοιο σύστημα ?

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει μεταξύ μας τώρα, επαγγελματίες με οθόνη 200-300 ευρώ δεν τους λες και πολύ επαγγελματίες, αλλά μην επεκταθούμε σε αυτό.
Εκτός επεξεργαστή, μητρικής, μνημών και οθόνης, δεν θα αλλάξω τίποτα, γιατί απλά είμαι τούμπανο, δεν μου λείπει κάτι αν δεις την υπογραφή μου.
Κουτί έχω το Cosmos S, οπότε και εδώ είμαι ΟΚ.
Την οθόνη εκτός από τα άλλα (ίντερνετ,
youtube και δουλειά) όταν βρίσκω χρόνο, θέλω να παίζω το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιών, FPS, για αυτό την θέλω τοπ. Τώρα αν ήταν πολύ πιο φθηνή και πληρούσε τις προϋποθέσεις μου, δηλαδή πολύ καλά χρώματα και χαμηλό input lag, δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Όσον αφορά το θέμα budget, εντάξει δεν έχω σκοπό να δώσω 5000€, αλλά όσα πιστεύω θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μου.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που παρατηρώ όλα τα χρόνια στην πληροφορική είναι πως είται αγοράσεις ακριβό pc είται μέτριο στα ίδια σχεδόν χρώνια πας για αναβάθμηση. (3 περίπου). Οπότε γιατί να σκάσεις 3000 ευρώ και όχι ακριβώς τα μισά;

πολύ σωστός.

πολύ σωστός.

@topdim , μην σκας τόσα πολλά λεφτά , σε 3 χρόνια θα έχουν βγει πράματα τεχνολογικά που θα είναι 3-4 φορές ποιο γρήγορα απο τα τωρινά και θα κοστίζουν τα μισά λεφτά από αυτά που θα δώσεις τώρα.

τόσο ακριβή mobo και με την ιντελ να σου αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι το socket , δεν νομίζω να είναι κ η καλύτερη επιλογή.

εκτός και αν (λεφτά υπάρχουν) οπότε τότε πάσο.  :-)

Δημοσ.

Φίλε Λευτέρη το ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά και ότι σε 3 χρόνια δεν θα είναι τοπ μηχάνημα, αλλά τι να κάνουμε, αυτό το ξέρεις ότι θα παίζει πάντα και αν είναι να μπούμε σε μια τέτοια νοοτροπία, δεν θα αγοράζαμε ποτέ τίποτα.
Ότι βέβαια μπορούμε να περιορίσουμε την «κακιά» επένδυση, συμφωνώ.
Τώρα στο ζήτημα μου, το θέμα είναι λόγο ότι έχω πολλούς σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, θέλω κάποια μητρική με πολλές θύρες. Όπως και ότι όταν βρίσκω χρόνο να αφιερώσω σε κανένα καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα σε κάποιο FPS, δεν θέλω να κάνω περικοπές στην "απόλαυση" μου.

Για αυτό θέλω μια οθόνη γρήγορη και με καλά χρώματα, αλλά μάλλον με βλέπω να πηγαίνω σε κάποια στα 120-144HZ και να θυσιάζω λίγο στο τομέα των χρωμάτων, έως ότου βγει κάποια πολύ καλή IPS με πολύ χαμηλό lag, ιδανική και για gaming!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...