topdim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ποια από τα δυο?http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523115 ήhttp://www.e-shop.gr/product?id=PER.528668 Πάνω κάτω είναι ίδια και με τις θήρες που με βολεύουν (10 Sata, 8xUSB 3.0, 8xUSB 2.0 και άλλα), απλά το ASRock έχει και κάρτα Creative, που μετράει, αλλά από αξιοπιστία δεν ξέρω, γιατί έως τώρα όλα τα περισσότερα motherboard μου ήταν ASUS.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Και οι 2 ειναι πολύ καλες αλλα προσωπικά θα έπαιρνα την Asus.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Καμια. Δε θα εδινα 270 για μητρικη, για να κανω την ιδια δουλεια με μια μισης τιμης. Εκτος αν εισαι hardcore overclocker, και αρα τα σκας για το χομπι σου. Επισης αυτο το πλαστικο-χρυσαφι wannabe της Asus ειναι τουλαχιστον εμετικο...
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα (Asrock Z87 extreme 6 - ASUS Z87 Sabertooth) και για μια διαφορά 15 ευρώ προτίμησα την ASUS που έχει 3 χρόνια εγγύηση έναντι 2.
topdim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Overclocker δεν είμαι, να πω την αλήθεια. Ο μοναδικός λόγος που λέω να πάω σε μια από τις δυο, είναι γιατί έχουν τις θύρες που θέλω, λόγων των πολλών σκληρών που έχω, εξωτερικών και εσωτερικών. Και επίσης, λόγο οτι επεξεργαστή και μητρική αλλάζω κάθε 4-5 χρόνια, θέλω κάτι καλό και αξιόπιστο, για να το συνδιάσω με τον 4770K που σκέφτομαι να πάρω. ASRock είχα μόνο μια, πάρα πολύ παλιά, εποχή Pentium 2-3 νομίζω. Οι περισσότερες μητρικές μου ήταν Asus και δεν είχα κανένα θέμα. Αυτό που με κάνει να σκέφτομαι και την ASRock, είναι το οτι έχει καλύτερη κάρτα ήχου και το έξτρα eSATA, λόγο οτι έχω τέτοιον εξωτερικό, γιατί πάνω κάτω, ίδιες είναι. Βέβαια και ο ένας έξτρα χρόνος εγγύησης της Asus, δεν με χαλάει, αλλά χλωμό το βρίσκω να χαλάσει! Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω, το bug με το USB 3, είναι στο επεξεργαστή σωστά? Και θα βγει revision 2 και όχι στις μητρικές? Ή και αυτές θα βγουν σε revision 2? Ευχαριστώ
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω, το bug με το USB 3, είναι στο επεξεργαστή σωστά? Και θα βγει revision 2 και όχι στις μητρικές? Ή και αυτές θα βγουν σε revision 2? Ευχαριστώ Το bug ήταν για τις μητρικές. Πάντως μέχρι στιγμής έχε περάσει ένας μήνας από όταν βγήκαν και γι αυτό το θέμα δεν έχει αναφερθεί τίποτα. Την Z87 Sabertooth ην είδες ? 8*SATA3 + 2ESATA3 έχει.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μπορείς να βρεις εξίσου αρκετά καλές μητρικές με αρκετά λιγότερα χρήματα. Μου φαίνονται αρκετά χρήματα.Παρόλα αυτά και οι δυο είναι πολύ καλές
topdim Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Vassili την είδα και αυτή που λες, αλλά έχει λιγότερα USB 3.0 και δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής από της άλλες δυο.Για το bug λες δηλαδή να μην περιμένω, γιατί διάβασα ότι υποτίθεται έως το τέλος του μήνα θα βγουν οι καινούργιες εκδώσεις (χλωμό την κόβω, αν δεν πουληθεί το στοκ πρώτα), αλλά από την άλλη διάβασα ότι δεν το κάνει σε όλες τις συσκευές USB 3.0
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω αποφασίσει για αυτήν. Θα περιμένω μέχρι μέσα Αυγούστου και τότε θα την πάρω, Το βλέπω δύσκολο να βγουν με rev.2 τόσο σύντομα. Πάντως σε άλλο φόρουμ έχουν 2 χρήστες σύστημα με 4770κ και δεν έχουν διαπιστώσει κάτι. 6 USB3 έχει και 8 USB2. Πόσες θές ακόμα ? Αν και έχω πάει σε ακριβή,θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι δεν αξίζει τόσα λεφτά για μητρική. Μέχρι 230-240 ok, από εκεί και πάνω είναι υπερβολή.
topdim Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κοίτα έχω 2 εξωτερικούς μικρούς, εκ των οποίων ο ένας παίρνει 2 x 2.0 USB και ο άλλος 3.0. Και 3 x 3.0 3.5 εξωτερικούς, άλλους 3 x USB2.0 και έναν με eSATA. Εσωτερικά έχω 2 SSD και άλλους 5 SATA. Το ξέρω είναι πάρα πολλοί, αλλά έχω πολύ μεγάλη συλλογή από HD ταινίες και Full ISO BlueRay κυρίως, εκτός από παιχνίδια, και μουσική.Οπότε γενικώς θέλω τις πολλές θύρες, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά και δεν θέλω να έχω περιορισμούς.
topdim Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τελικά παιδιά μάλλον θα πάρω το ASRock Z87 Extreme9/acΤο οποίο είναι μεν πολύ ακριβό (380 ευρώ), με δυο χρόνια εγγύηση, αλλά έχει ότι θέλω και με το παραπάνω και από την παρακάτω παρουσίασή, φαίνεται σούπερ!!! http://www.kitguru.net/components/motherboard/luke-hill/asrock-z87-extreme9ac-motherboard-review/
Fulgore1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Απο τα 280 στα 400 και ουτε καν σε ενδιαφερει το oc και θα παρεις και i7 4770k μαλιστα.... 1
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 380Ε για μητρική ? Επειδή έχεις και πολλά USB 3 φαντάζομαι το γνωρίζεις ότι αυτές που έχουν βγεί έχουν το usb 3 bug ?...
topdim Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Φίλε Fulgore1, εντάξει καταλαβαίνω την έκπληξη σου. Είπα δεν είμαι overclocker, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί σε κάποια φάση στο μέλλον να κάνω κλοκάρω τον επεξεργαστή, γιατί τις μνήμες θα τις κάνω σίγουρα (σκέφτομαι να πάρω στα 2400HZ). Οπότε καλό είναι να υπάρχει η επιλογή. Ξέρω είναι υπερβολικό αυτό που λέω, αλλά δεν γαμ.., έτσι και αλλιώς όλα θα μας τα φάει η εφορία και η Τρόικα!, ένας υπολογιστής μας έμεινε, να μην τον τουμπανίσουμε?Οκ συμφωνώ ότι είναι πολλά τα λεφτά, αλλά όπως ανάφερα έχει όλα αυτά που ήθελα σε μια μητρική και με το παραπάνω μάλιστα.Φίλε Vasili 07, το γνωρίζω για το bug και ελπίζω έως τον Σεπτέμβριο, που κάπου εκεί το βλέπω να την αγοράζω, μαζί με όλα τα αλλά, να έχουν βγάλει την έκδοση 2, οπότε να είμαι ΟΚ.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ξερεις γιατι εισαι λαθος??Οχι γιατι θες mobo για oc(αν και οχι για τωρα οπως παραδεχεσαι αλλα αλλα γιατι μπορεις να βρεις τετοια και με λιγοτερα λεφτα.1000 φορες να παρεις μια Mobo με 150πχ ευρο και τα υπολοιπα λεφτα να τα ριξεις σε μια καρτα γραφικων ή κατι αλλο παρα σε τοσο ακριβη mobo χωρις λογο αυτο εννοω.Να τα χαλασεις τα λεφτα σου απλα παρε και κατι αλλο οχι ολα για mobo. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2013 από Fulgore1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα