kom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 λοιπόν κάνω τις απαραίτητες ρυθμήσεις και εκεί που πάει να ξεκινήσει η μετατροπή μου πετάει το εξής : αφού έχω το xmpeg γιατί μου βγάζει flask mpeg warning ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 basika den mporesa na do ti minima sou ebgaze... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 an error ocurred when trying to generate the file.check that you're not using the outpout file or the program is setup correctly αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζει αλλα με μπερδεύει που λέει flask mpeg warning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeLLaRaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζει αλλα με μπερδεύει που λέει flask mpeg warning Se mperdevi pou leei flask mpeg kai oxi to error to idio? Anyway! To xmpeg gia na dimiourgithi vasistike stous kodikes tou flask mpeg, alla polloi lene oti einai kata poli kalitero to xmpeg apo oti to flask mpeg! Apo oti fenete, o developer den ala3e ton titlo tou sxetikou error! Isos giati tou diefige, isos giati den ixe xrono, isos den ton endiaferi kai toso ta messages para i diadikasia! Do I made my self clear? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.