Sargath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ξέρω ξέρω πρωτότυπο θέμα αλλά το μόνο που βρήκα στην αναζήτηση ήταν συγκρίσεις εταιριών με διαφορετικά κριτήρια από τα δικά μου. Λοιπόν χρόνια τώρα έχω ote αλλά πλέον που φτωχύναμε αρχίσαμε και τις περικοπές.Εγώ κυρίως θέλω κάτι οικονομικό που να έχει και stability πράγμα που η forthnet π.χ δεν το έχει σαν δεδομένο αν και το πακέτο με τη nova με ''κολάζει''.Μένω στο Χαλάνδρι και όχι σε κανά Τουρκοβούνι οπότε πόσο πρόβλημα μπορεί να έχω με τη σύνδεση;Εσείς θα μου προτείνατε hol,cyta,forthnet; Το μόνο σίγουρο είναι πως με 2 mbps το δίμηνο πληρώνω 65 ευρώ δεν πρόκειται να συνεχίσω να έχω ote....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Για τι είδους χρήση το θες το ίντερνετ;Χρόνος ομιλίας σε ενδιαφέρει;Θα εξαρτηθούν όλα από την τιμή; ΥΓ:Στα ίδια είμαι κι εγώ.Αρχές Αυγούστου τελειώνει το 12μηνο στον Οτέ.Θα περιμένω να δω τι καινούργια πακέτα θα βγάλει και ύστερα θα πάρω την απόφαση.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ξέρω ξέρω πρωτότυπο θέμα αλλά το μόνο που βρήκα στην αναζήτηση ήταν συγκρίσεις εταιριών με διαφορετικά κριτήρια από τα δικά μου. Λοιπόν χρόνια τώρα έχω ote αλλά πλέον που φτωχύναμε αρχίσαμε και τις περικοπές.Εγώ κυρίως θέλω κάτι οικονομικό που να έχει και stability πράγμα που η forthnet π.χ δεν το έχει σαν δεδομένο αν και το πακέτο με τη nova με ''κολάζει''.Μένω στο Χαλάνδρι και όχι σε κανά Τουρκοβούνι οπότε πόσο πρόβλημα μπορεί να έχω με τη σύνδεση;Εσείς θα μου προτείνατε hol,cyta,forthnet; Το μόνο σίγουρο είναι πως με 2 mbps το δίμηνο πληρώνω 65 ευρώ δεν πρόκειται να συνεχίσω να έχω ote.... επιδη εχω βαρεθει να βλεπω να γραφουν ολοι θελω ενα παροχο με stability το stability σου οτι εταιρεια και να βαλεις θα εξαρτηθει απο το χαλκο και την αποσταση που εισαι. πχ εχω forthnet και τωρα Uptime: 8 days, 18:32:01 και εχω δει και 15ημερα .εχω καλη γραμμη απλα.αν τωρα εσυ πχ εισαι στα 5 Km απο τον οτε οχι stability δεν θα εχεις αλλα ουτε ιντερνετ τον χαλκο που εχεις τωρα τον ιδιο χαλκο θα εχεις και μετα.θεωρητικα με forthnet Λογω του 6 Margin θα πρεπει να κερδισεις καμποσο αναλογα το ποσο συγχρονιζεις.
salkivadis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ο λόγος που κάποιοι θεωρούν πως η forthnet δεν έχει σταθερότητα είναι το 6αρι προφίλ, το οποίο σου δίνει καλύτερες ταχύτητες, αλλά αν βρίσκεσαι μακρυά απ'το κέντρο ή αν η γραμμή σου είναι χάλια πρέπει να τους ζητήσεις να στο ανεβάσουν για να μην έχεις αποσυνδέσεις. αν τους πάρεις και τους πεις πως έχεις αποσυνδέσεις θα στο ανεβάσουν και τέλος, είσαι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους, σε θέμα σταθερότητας. αν η γραμμή σου είναι καλή όμως, είναι κρίμα να μην μπορείς να την εκμεταλευτείς λόγω μεγάλου margin του παρόχου σου. οι τιμές του οτε, ούτε για πλάκα στις μέρες μας..
YiannEle Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 πάντως η wind είναι μάλλον η πιο φτηνή. Και ξέρω, επειδή μένει η μάνα μου, από ταχύτητες-αποδυνδέσεις στο χαλάνδρι (κατώ), όλα Οκ...
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ο λόγος που κάποιοι θεωρούν πως η forthnet δεν έχει σταθερότητα είναι το 6αρι προφίλ, το οποίο σου δίνει καλύτερες ταχύτητες, αλλά αν βρίσκεσαι μακρυά απ'το κέντρο ή αν η γραμμή σου είναι χάλια πρέπει να τους ζητήσεις να στο ανεβάσουν για να μην έχεις αποσυνδέσεις. αν τους πάρεις και τους πεις πως έχεις αποσυνδέσεις θα στο ανεβάσουν και τέλος, είσαι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους, σε θέμα σταθερότητας. αν η γραμμή σου είναι καλή όμως, είναι κρίμα να μην μπορείς να την εκμεταλευτείς λόγω μεγάλου margin του παρόχου σου. οι τιμές του οτε, ούτε για πλάκα στις μέρες μας.. σωστο αυτο απλα αν εχεις καλη γραμμη ειναι βλακεια να χασεις την παραπανω ταχυτητα.και οσο πιο καλη γραμμη εχεις τοσο πιο μεγαλη η διαφορα του 6 profile.αν εχεις θεμα ναι στο πανε 8 δηλαδη 1 λιγοτερο απο το 9 πχ του οτε και αμα εχεις προβλημα μετα υπαρχει 11 και 15.το καλο ειναι οτι δινουν το Thomson που ειναι αρκετα σκληροπυρυνικο με τις αποσυνδεσεις και συστηνεται για ατομα που μενουν μακρια.ειδικα το v8.βεβαια αν καποιος εχει ρουτερ που παιζει με dmt μπορει σε οποιονδηποτε παροχο να βαλει οτι margin θελει αυτος ασχετα αν του δινει 6 9 η δεν ξερω ποσο. οπως βεβαια υπαρχουν και ατομα που ειχαν αποσυνδεσεις με 6αρι profile και αλλαξαν παροχο και ελεγαν η forthnet πχ δεν παιζει καλα μου κανει αποσυνδεσεις αλλα δεν ειχαν παρει ποτε να πουν το προβλημα για να τους αλλαξουν το Profile.ουτε καν ηξεραν την λεξη profile ουτε καν να πουν οτι εχουμε αποσυνδεσεις τι μπορει να γινει. πάντως η wind είναι μάλλον η πιο φτηνή. Και ξέρω, επειδή μένει η μάνα μου, από ταχύτητες-αποδυνδέσεις στο χαλάνδρι (κατώ), όλα Οκ... καποιοι παραπονιουνται οτι σε συγκεκριμενες περιοχες ψιλοσουρνονται γενικοτερα ενω καποιοι αλλοι οπως λες πανε τεζα.δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα και ατομο μεσα απο την wind ειχε πει οτι καποια dslam ειναι λιγο πιτα...
Hopi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 καποιοι παραπονιουνται οτι σε συγκεκριμενες περιοχες ψιλοσουρνονται γενικοτερα ενω καποιοι αλλοι οπως λες πανε τεζα.δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα και ατομο μεσα απο την wind ειχε πει οτι καποια dslam ειναι λιγο πιτα... Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που πάνε... τέζα. Τα ίδια και ένας φίλος στο Ήλιον, τα ίδια και ένας γνωστός στο Ψυχικό. Φίλε Sargath, θα σου σύστηνα Wind και αυτό όχι μόνο λόγω τιμής
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 επισης για την επιλογη σου υπαρχουν και αλλα κριτηρια.πχ η wind θα βγει φτηνα αν παρεις και κινητο wind αν σκοπευεις πχ να αλλαξεις και αυτο το ιδιο και η Hol με την vodafone η αν θες nova πχ πας forthnet η αν θες ote tv πας οτε τωρα η Hol δινει και tv κτλ. οποτε κοιτα και τις υπολοιπες αναγκες σου αν θες κατι εξτρα πιο πολυ σε κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα