GlobeXgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα. 'Eχω το παρακάτω script. w="ls -l" com=`echo '"'"$w"'"'` logger -d -P 514 $com το οποιο όταν το τρέχω μου βγαζει logger: invalid option -- 'l' Παρόλα αυτά όταν τρέχω την εντολή logger -d -P 514 "ls -l" από shell δουλεύει κανονικά. Τι κάνω λάθος? Η μεταβλητή w δεν εχει σταθερή τιμή. Οπότε τα quotes πρέπει να προστεθούν ποιο μετά στο script. Ιδέες???
warlock9_0 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 τι θες να κάνεις? τη δεύτερη γραμμή γιατί την έχεις? αυτό δεν παίζει? w="ls -l" logger -d -P 514 "$w"
GlobeXgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η μεταβλητη w δεν εχει σταθερη τιμή. μπορει να ειναι οτιδηποτε. Γιαυτο τα αυτάκια πρεπει να προστεθουν μετά.
warlock9_0 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δε χρειάζεται αυτάκια ότι τιμή πάρει η w, θα την βάλεις με " " στο logger
Dark_Sage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα. 'Eχω το παρακάτω script. w="ls -l" com=`echo '"'"$w"'"'` logger -d -P 514 $com το οποιο όταν το τρέχω μου βγαζει logger: invalid option -- 'l' Παρόλα αυτά όταν τρέχω την εντολή logger -d -P 514 "ls -l" από shell δουλεύει κανονικά. Τι κάνω λάθος? Η μεταβλητή w δεν εχει σταθερή τιμή. Οπότε τα quotes πρέπει να προστεθούν ποιο μετά στο script. Ιδέες??? φίλε δοκίμασε w=$(ls -l) logger -d -P 514 $w
warlock9_0 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 w=`ls -l` logger "$w" ότι θες να περάσεις στον logger θέλει διπλά " γιατί αλλιώς κολλάει στο space
GlobeXgr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Σορρυ για τη καθυστερηση της απαντησης. Η λύση του warlock9_0 δουλεψε. Ευχαριστώ. Dark_Sage ευχαριστώ για την απάντηση...δε τη δοκιμασα όμως αφού βολεύτηκα με την άλλη λύση.
Dark_Sage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Σορρυ για τη καθυστερηση της απαντησης. Η λύση του warlock9_0 δουλεψε. Ευχαριστώ. Dark_Sage ευχαριστώ για την απάντηση...δε τη δοκιμασα όμως αφού βολεύτηκα με την άλλη λύση. δοκίμασε και τη δικιά μου κ πες :-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα