Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα σε ολους...Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος εχω ενα λαπτοπι sony vaio VPCEE4E1E και ο επεξεργαστης(AMD athlon II [email protected])ανεβαζει σε idle 53 βαθμους και οταν παιζω παει και 65 βαθμους,πρεπει να ανησυχω;Ακομα οταν παιζω games και βαζω ολες τις ρυθμισεις των γραφικων στο μεγιστο εχω κοληματα ακομα και σε παλια games...Τι μπορει να παιζει;;;Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα οτι ειναι κατι το τραγικό αυτες οι θερμοκρασίες και απο την στιγμή που πρόκειται για laptop και ειναι και καλοκαίρι τώρα.

Αυτο που μπορείς να κανεια αν θέλεις ειναι να το ανοίξεις να του ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες , να δεις αν το ανεμιστηράκι δουλεύει σωστά και μπορείς να πάρεις και μια βάση για laptop που εχει ανεμιστήρες απο κατω.

Δημοσ.

To laptop καθαρο ειναι το εχω καθαρισει...Για βαση μου περασε απο το μυαλο...ποια προτεινετε;Προσπαθησα να ανεβασω τις στροφες του cooler αλλα δεν μπορεσα...πως γινεται;

Δημοσ.

Μια απλη σαν αυτή να πάρεις κανει (http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-NC-215-NCP33.htm) απλα κοιτα μόνο οταν την πάρεις αν ρωτήσεις να ειναι για την διάσταση του laptop σου 15αρι 17αρι κτλπ

Όσο για τις στροφές δόκιμασε το Speedfan (http://www.almico.com/speedfan.php)

Δημοσ.

Ευχαριστω SPANK για την βαση!Στο speedfan δυστηχως οσο και να ανεβασω το Pwm 1,2,3 δεν ανεβαινουν οι στροφες του cooler...Ακομα μου δειχνει Fan 1,2,3 στα 0 Rpm.

Δημοσ.

τα κολλήματα μήπως προέρχονται απο κάπου αλλού,π.χ σκληρός δίσκος.

η θερμοκρασίες είναι σε καλό επίπεδο,βάλε το σε πρόγραμμα όμως να το καθαρίσεις/φρεσκάρισμα(αν έχει εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο να γίνει)

και μετά σε μια καλή βάση επάνω.

Δημοσ.

Liakjim στη gpu στο speccy και σε αλλα προγραμματα δεν μου δειχνει θερμοκρασια,και δεν ξερω γιατι!!(μηπως δεν εχει αισθητηρα)

τα κολλήματα μήπως προέρχονται απο κάπου αλλού,π.χ σκληρός δίσκος.

η θερμοκρασίες είναι σε καλό επίπεδο,βάλε το σε πρόγραμμα όμως να το καθαρίσεις/φρεσκάρισμα(αν έχει εγγύηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο να γίνει)

και μετά σε μια καλή βάση επάνω.

Coolerman ο σκληρος δισκος στο hdsentinel εχει 100% υγεια και επισης 0% fragmentation.Το καθαρισα προσφατα οπως ειπα και πιο πανω...(περιπου κανενας μηνας εχει περασει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...