gate1908 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η apple δεν επιλέγει samoled γιατι χαλάνε ευκολα βγάζουν burn in για πλάκα. Sent from my iPhone using Insomnia Eνω οι οθονες retina που κιτρινιζουν ειναι φοβερες μετα απο 1μιση χρονο χρησης... η που καιγοντε στις γωνιες. Μη λεμε οτι θελουμε. Εγω προσωπικα σαν τεχνικος δεν εχω δει ποτε μου καμμενη οθονη super amoled ή amoled να ειναι εστω κιτρινισμενη σε συγκεκριμενα σημεια. Αντιθετα οθονες retina εχω δει παρα παρα παρα πολλες. 1
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Eνω οι οθονες retina που κιτρινιζουν ειναι φοβερες μετα απο 1μιση χρονο χρησης... η που καιγοντε στις γωνιες. Μη λεμε οτι θελουμε. Εγω προσωπικα σαν τεχνικος δεν εχω δει ποτε μου καμμενη οθονη super amoled ή amoled να ειναι εστω κιτρινισμενη σε συγκεκριμενα σημεια. Αντιθετα οθονες retina εχω δει παρα παρα παρα πολλες. έχω δει amoled με απίστευτα burn in και κιτρινισμένα για τα καλά έχω δεν ips (αυτά που είναι στα κινητά) κιτρινισμένα και καμμένα στης άκρες κλπ κλπ μόνο απλές lcd δεν πολυχαλανε........ άλλα άλλα................ btw: retina είναι οποιαδήποτε οθόνη από 300 ppi και πάνω πχ του galaxy s4 ειναι retina και του s3 είναι retina και του παλιού xperia s είναι retina
exor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ναι, εγω ειχα 4 αι φων απο το 3 εως και το 4σ ...μαρεσουνε πολυ και σιγουρα το ιοσ ειναι πιο refined αλλα..μετα απο μερικες ωρες μ'ενα γκαλαξυ σ3 δεν μπορω καν να διανοηθω επιστροφη..Amoled vs Lcd iphone? Πηγα να παρω το iphone 5 και στο καταστημα μου λεει ο πωλητης (γνωστος) θες να το δεις? το σ3..τα βαζει διπλα διπλα .. καλα οκ..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..αυτα περι φυσικων χρωματων ειναι απλα κομπλεξικες δικαιολογιες και κουραφεξαλα ..ΑΠΛΑ τα χρωματα στις μικρες lcd δεν ειναι καλα και απλα η αμολεντ ειναι ετη φωτος μπροστα.. Βεβαια η αληθεια ειναι πως στον ηλιο νταλα σε βλεπεις χρηστο ..αυτο οντως αλλα και στα iphonia που ειχα καλυτερα μεν σαυτο το τομεα αλλα παλι δε πολυ εβλεπες .. Εμενα μαρεσουν πολυ τα apple eixa macintosh πριν 20 χρονια και ipad εχω αλλα το σ3 σα συσκευη ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με το iphone to 5 ..se ola 1
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αντί να τσακωνεστε για τις amoled & retina,καλύτερα να μας εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα,τι εστί igzo και τι αλλα πλεωνεκτιματα έχει,εκτός της κατανάλωσης σε σύγκριση με άλλες ips οθόνες που κυκλοφορούν στη αγορά?
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το IGZO (indium gallium zinc oxide) είναι ένα ημιαγώγιμο υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει τους τωρινούς αγωγούς άμορφου πυριτίου που χρησιμοποιούνται για τα tft και την ενεργή στρώση των LCD.Σε αυτό τα ηλεκτρόνια κινούνται 40 φορές πιο γρήγορα και έχει σαν πλεονεκτήματα οτι μπορούν να δημιουργηθούν panel με μικρότερα pixel για μεγαλύτερη ανάλυση (UHDTV) ή και γρηγορότερο χρόνο αντίδρασης ( τα ms που λένε). 1
21century Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μακάρι να ενσωματωθεί και σε άλλα μοντέλα φορητών υπολογιστών...
filnabro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 είναι αδιανόητο να αγοράζει κανείς κινητό των 500-600 ευρώ και να φοβάται μήπως κιτρινίσει η οθόνη του ή πάθει burn-in... είτε μιλάμε για lcd είτε για amoled. Από κει και πέρα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους...
exor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αν εχεις μια καλη lcd 55 ips (670s) και βλεπεις την ιδια ταινια με το κιν σου βαζοντας μαλιστα iphone kai galaxy dipla διπλα τοτε νομιζω πως δε θα τολμουσε κανεις να πει για υπερκορεσμενα (!!) χρωματα και αλλα τετοια ακαταληπτα .ΟΙ αμολεντ ειναι καλυτερες ( me poly kalytero kontrast) αλλα ειναι πολυ ακριβες για να παραχθουν σε μεγαλες διαστασεις ..απλα ..οσο για το ιζγλο θεωρητικα ναι ειναι ενα καλυτερο ημιαγωγιμο αριστεροστροφο υλικο καθως στους αγωγους πυριτιου τα ηλεκτρονια εκτελουν δεξιοστροφη τροχια και η θεωρητικη ταχυτητα ειναι οντως μεγαλυτερη. Χρειαζεται ομως ακομα ερευνα διοτι διαβασα πως δεν ειναι ετοιμο ακομα το υλικο για ευρεια εφαρμογη κατι βεβαια που μπορει να αλλαξει ειδικα αν το θελει η απλ ..Μην αναλωνομαστε σε φανμποισμους τα iphonia παρα πολυ ωραια και απο το 4 και μετα εχουν μια αισθηση premium αλλα σα συσκευες και hardware δεν ειναι αναλογες με αλλες προτασεις οπως εξαλου συμβαινει και με τα μακιντος
khetzal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καιρος ηταν να φυγει απο την μεση η samsung με τα αθλια panel της και να παει σε κατι ποιοτικο η apple. Οποιος γουσταρει κιτρινιλα ας παρει samsung, οποιος νοιαζετε για τα ματακια του ας μην παρει samsung... Toσο απλα!! Ειναι απαραδεκτο να σκας τοσα ευρω, να εχεις κιτρινιασμενη οθονη και ιδικα στα macbook που δεν μπορεις να κατσεις πανω απο 2 ωρες γιατι θα εχεις πονοκεφαλο και ζαλουρα (eyestrain)! H κορεα ειναι για hyundai samsung gangnam style και τπτ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα