Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω 3 υπολογιστές στο γραφείο και θέλω να αγορασω ένα  δικτυακό δίσκο  Ethernet. Να αναφέρω οτι ο ένας είναι λαπτοπ μήπως πρέπει να πάρω με Wifi και Ethernet. Ο λόγος που τον θέλω είναι να κάνουν backup  για να μην χάσω αρχεία. Η αγορά θέλω να γίνει απο e-shop λόγο υπολοίπου αγοράς . http://www.e-shop.gr/product?id=PER.302007 πχ αυτός είναι καλή επιλογή ?

Δημοσ.

εγω απλα θα αναφερω μερικα πραγματα.

α.αν θες για backup τοτε θα πρεπε ινα παρεις κατι που να ειναι και raid 1 >γιατι μια φορα τα αρχεια = No backup.

β.καποια nas φορμαρουν τον δισκο σε δικο τους φορματ οποτε μετα δεν μπορει να διαβαστει ο δισκος απο αλλο μηχανημα.

γ.τα φτηνα nas εχουν χαλια ταχυτητες.

εγω να πω την αληθεια αμα ημουν στην θεση σου θα σκεφτομουν μια ωραια λυση ισως λιγο πιο ακριβη και δενξερω αν υπαρχει στο Eshop αλλα θα εφτιαχνα ενα hp microserver με 2 δισκους πανω που θα επαιζαν raid 1 και θα ημουν αρχοντας.το hp microserver παιζει σε λιγα λεφτα και απλα θελει 2 δισκους.σιγουρα ειναι πιο ακριβο απο το να παρεις ενα δικτυακο δισκο αλλα το θεωρω καλυτερη λυση διοτι ειναι ενα pc που μπορει να αναλαβει χρεη διαφορων πραγματων.απο απλο backup μεχρι fax server κτλ κτλ.απλα το προτεινω σαν λυση.αλλιως ναι πας σε οποιονδηποτε εξωτερικο απλα να εχες τα αρχεια σου εις διπλουν παντααααααα

Δημοσ.

Μπορεις ακομη να κουμπωσεις εναν 2ρο δισκο σε ενα μηχανημα και να κρατας εκει backup

Δημοσ.

Μπορεις ακομη να κουμπωσεις εναν 2ρο δισκο σε ενα μηχανημα και να κρατας εκει backup

απλα επειδη ειναι γραφειο οπως ειπε καλο θα ηταν να βαλει το δισκο σε κανα tray  για να μπορει να τον αφερει και να τον παιρνει μαζι του.μην γινει καμια κλοπη παρουν ολα τα pc και μετα ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...