manolo0liss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια λοιπον πριν απο καποια χρονια ειχα παρει τα ηχεια του τιτλου καπου στο 2008-9 και τα δυο ηχεια δεν παιζουν ομως καταλαβα οτι ειναι χαλασμενες οι 2 θυρες γιατι τα συνδεσα σε αλλη και παιζανε παιδια ειναι χαλασμενη η κοκκινη και η μαυρη θυρα σε λιγο ανεβαζω και φωτογραφιες αν μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω ειναι επειγων λοιπον η μαυρη θυρα δουλεψε τελικα αλλα η κοκκινη οχι
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η κόκκινη και η μαύρη ενοείς οτι ειναι χαλασμένη στην μητρική η στα ηχεία ?
manolo0liss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η κόκκινη και η μαύρη ενοείς οτι ειναι χαλασμένη στην μητρική η στα ηχεία ? στα ηχεια πισω απο το subwoofer η υποδοχη η κοκκινη μονο ομως οχι η μαυρη
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 χμμμ εχεις δοκιμάσει με αλλο καλώδιο μηπως το συγκεριμένο εχει πρόβλημα ?
manolo0liss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 το συνδεσα σε θυρα με αλλο χρωμα και λειτουργουσε κανονικα δεν φταιει το καλωδιο φταιει η θυρα στο subwoofer
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τοτε μαλλον πρέπει να το ανοίξεις εσυ η καποιος ηλεκτρονικός που ξερει να δει τι γίνεται μεσα , μηπως ειναι καμμένος καποιος πυκνωτής η θέλει αλλαγή το βύσμα η κατι αλλο
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 αν το ανοίξεις ανέβασε φωτό να δούμε στο εσωτερικό.
highvoltage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα πρίν βάλεις χεράκι μέσα, να έρθεις σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Logitech. Έχω πολύ καλή εμπειρία απο after sales εξυπηρέτηση απο την εν λόγω εταιρεία, καθώς είμαι κάτοχος των z5500 και αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα εκτός εγγύησης. Παρόλα αυτά δεν έβαλα το χέρι στην τσέπη και το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση...
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα πρίν βάλεις χεράκι μέσα, να έρθεις σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Logitech. Έχω πολύ καλή εμπειρία απο after sales εξυπηρέτηση απο την εν λόγω εταιρεία, καθώς είμαι κάτοχος των z5500 και αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα εκτός εγγύησης. Παρόλα αυτά δεν έβαλα το χέρι στην τσέπη και το πρόβλημα λύθηκε με αντικατάσταση... τα χαλασμένα τα πήραν πίσω φίλε μου;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα