midnight_man Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Είναι κανείς που γνωρίζει από Terry Hall; Εντάξει οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει το forever j, αλλά πέρα από αυτό υπάρχει κανένας fan; Από την εποχή των specials αλλά κι από τα nineteens με τις μεγάλες συνεργασίες lightening seeds, blur, pulp klp. Αν τέλος πάντων υπάρχει κανείς μήπως θα μπορούσε να μου πεί το (ακυκλοφόρητο) no,no,no σε ποιά album μπορώ να το βρώ; Ξέρω ότι έχει κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις και όχι σε single αν και είχε τυπωθεί ακόμα και cover. Για όσους δεν το έχουν ακούσει είναι ένα υπέροχο τραγούδι, αρκετά δυσεύρετο. Επίσης έχει κυκλοφορήσει καινούργιο album το οποίο έχει αρκετές επιροές από αφρικάνικες μουσικές. έχω ακούσει καναδυό κομμάτια πολύ ενδιαφέροντα. Ευχαριστώ
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Τι μου θύμησες τώρα... Αν δεν έχεις το Ballad Of A Landlord, βρες το. Κατα τη γνώμη μου, πολύ καλλίτερο. Το No No No αν θυμάμαι καλά, ήταν στο ίδιο album (Home) με το Forever J. Εκτός και αν ψάχνεις κάποια άλλη εκτέλεση.
spock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2003 Και μόνο το υπέρτατο "Forever J" αρκεί... αν και συνήθως, τα περισσότερα κομμάτια του είναι υπέροχα. Εμένα να δεις τι μου θύμισες... Forever J και να είσαι ερωτευμένος με μία Julia... ααααχ...! Πάντως, πληροφοριακά, η δεκαετία λέγεται αμερικανιστί "nineties" και όχι "nineteens", με το οποίο τιτλοφορούνται όλες οι κοπελίτσες 19 Μαΐων... (εδώ κι αν πέφτει ααααχ) εκτός κι αν είχες κάτι "άλλο" στο μυαλό σου...!
midnight_man Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Πάντως, πληροφοριακά, η δεκαετία λέγεται αμερικανιστί "nineties" και όχι "nineteens", με το οποίο τιτλοφορούνται όλες οι κοπελίτσες 19 Μαΐων... (εδώ κι αν πέφτει ααααχ) εκτός κι αν είχες κάτι "άλλο" στο μυαλό σου...! Χε,χε έχεις απόλυτο δίκιο spock, κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου... Τι μου θύμησες τώρα... Αν δεν έχεις το Ballad Of A Landlord' date=' βρες το. Κατα τη γνώμη μου, πολύ καλλίτερο. [/quote'] Το έχω κι αυτό cristina μου, απλά υπέροχο... Και έχεις δίκιο είναι στο Home , ψάχνω την άλλη εκτέλεση με φωνητικά από άλλη τραγουσίστρια (ποιά να είναι, άραγε; ) όταν το βρω θα σας ενημερώσω, εκτός αν ενδιαμέσα έχετε κάτι άλλο ή όποιος άλλος καλός άνθρωπος ενδιαφερθεί... Thanx anyway
midnight_man Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 thanx player, check your pm please...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.