the_call_of_fir Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 καλημέρα...όπως βλέπετε είμαι ξενύχτης και αυτό επειδή τα σκάτωσα στα bios...το απόγευμα ο μάγκας ο αδερφούλης μου πήγε και έκανε αναβάθμιση στα bios στο hp g62 απο f35 σε f46 και μετά απο την αναβάθμιση ο υπολογιστής άρχισε να κλείνει στο 5λεπτο λόγο θερμοκρασίας...έτσι λοιπόν είπα να επαναφέρω τα παλιά bios...και εδώ ξεκινάνε όλα όπως καταλαβαίνετε!Εκεί λοιπόν που ξεκίνησα την διαδικασία έκλεισε το λάπτοπ απο μπαταρία...ναι ξέρω καλά να πάθω,το θέμα είναι τώρα όμως τι κάνω! Ο υπολογιστής δεν μπουτάρει ούτε για αστείο υπάρχει μόνο μία μάυρη οθόνη μπροστά μου. Έψαξα σε μερικά site ακολούθησα και μερικές απαντήσεις σε παρόμοια προβλήματα εκεί όπως να ξεκινήσω το λάπτοπ με fn+b η windows+b ενώ έχω περάσει σε στικάκι τα bios σε μορφή ρομ με crisis αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα...έτσι λοιπόν αν κάποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει και έχει υπομονή γιατί με το θέμα είμαι άσχετος θα το εκτιμούσα πολύ! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
grash2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Lockups-Freezes-Hangs/Fixing-A-laptop-which-had-had-a-bad-BIOS-upgrade/td-p/225042 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=uk&lc=en&dlc=en&docname=c02693833 Αυτα τα δυο βρηκα που μαλλον εχεις ηδη δει, το μονο που μπορω να προσθεσω σαν επιλογη ειναι να δοκιμασεις με CD και οχι με usb, χωρις τιποτα αλλο Plugged πανω στο laptop
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πρεπει να το δοκιμασεις, απαραιτητως & με cd [να πω επισης οτι στα Acer ειδικα, τα usb-stick δεν ειχαν παντοτε επιτυχια,ενω δοκιμαζοντας το ιδιο flashing με cd, ή usb-disk drive (δισκετα!) επαιζε.Μαλιστα, για τα Acer παντοτε, η εντυπωση που μου εχει μεινει ειναι πως...το usb-disk drive ηταν "σιγουραντζα" -αλλα που να βρισκεις τετοια τωρα?]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα