Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω τις γνώμες σας για το εξής θέμα .Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο σετάκι ram στα 8gb.Αν τυχόν αγοράσω σετ πχ 1866mhz  θα μου τις κατεβάσει η μητρική τις συχνότητες και θα παίζουν ή δεν θα τις διαβάζει καν ? Ο λόγος είναι ότι 1333 8gb παίζει κοντά στα 70 ευρό ενώ 1600-1866 μπορώ να βρω πιο οικονομικά . Έχω την εν λόγο μητρική asus p8h67-m. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ! :) 

Δημοσ.

Εάν αγοράσεις 8GB DDR3 1333/1066 δεν θα σου βγει πιο οικονομικά?

Όσο για την ερώτησή σου, κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψουν σε χαμηλότερη συχνότητα.

Εφόσον δε μας δίνεις και το ακριβές μοντέλο των μνημών δεν μπορώ να πω με περισσότερη σιγουριά.

Η συμβατότητα δεν εξαρτάται μόνο από τις συχνότητες.

Δημοσ.

2χ4 gb κοιμένονται περίπου στα 70 ευρο, ενώ 1600-1866 συχνότητες στα ίδια gb μπορώ να βρω πολύ πιο εύκολα σε προσφορές κάθε Κυριακή σε e-shop για αυτό δεν μπορώ να σου πω κάποιο ακριβές μοντέλο απο τώρα

Δημοσ.

Η μητρική σου υποστηρίζει μεχρι 1333 το ανώτερο  (4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 1333/1066 Hz Non-ECC, Un-buffered Memory) , οποτε παρε στα 1333 καλύτερα να ξέρεις οτι θα λειτουργήσουν σε αυτην την συχνότητα , και παραπάνω να υποστήριζε δηλαδή 1866 κτλπ θα έπρεπε να μπλέξεις με overclock κτλπ οποτε .... και εκτος αυτου διαφορά δεν θα καταλάβεις

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που σκεφτόμουν την αγορά πχ 1600-1866 είναι λόγο τιμής επειδή είναι πιο οικονομικά , αλλά φοβάμαι μήπως δεν τις κατεβάσει συχνότητες αλλά μην τυχών δεν τις διαβάζει καν 

Δημοσ.

Κοιτα φυσιολογικά θα παίξουν χαμηλότερα αλλα επειδή παίζουν και περιπτώσεις ασυμβατότητας κτλπ καλύτερα να πας εξαρχής σε 1333 η 1066

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...