Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, μήπως ξέρετε αν υπάρχει βιβλίο για τεχνικούς υπολογιστών; Ας πούμε να σου εξηγεί από που μπορεί να προέρχονται τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υπολογιστές και να σου εξηγεί τι πρέπει να κάνεις, ή γενικά αν ξέρετε κάποιο βιβλίο που βοηθάει σε τέτοια θέματα, Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Τεχνική υποστήριξη της Microsoft μπορείς να διαβάζεις στα forum να μάθεις πολλά....κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω που ζητάς....

Εν μέρη όλα αυτά που λες λέγονται "εμπειρία"

Δημοσ.

Βίβλιο να σε μάθει ολες τι βλάβες δεν νομιζω να υπάρχει απλα ισως καποιος μπούσουλας να σου εξηγεί τα βασικά.

Όπως ειπα και ο waldo διάβαζε τα forums (ελληνικά και ξένα) και γενικότερα στο google , και οσο φτιάχνεις ανοίγεις υπολογιστές βρίσκεσα μπροστά σε δύσκολα η εύκολα προβλήματα τοσο θα μαθαίνεις το θέμα ειναι να ασχολείσαι και να σου αρέσει και ολα θα έρθουν με τον καιρό, εξάλλου κανεις δεν τα ξέρει ολα μαθαίνουμε καθε μέρα.

Δημοσ.

και στο youtube υπάρχουν που εξηγούν κλπ.

αυτά τα μαθαίνεις μέσα απο διάβασμα όπως και να έχει..

Δημοσ.

Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό βιβλίο, εχετε δίκιο τα καλύτερα βιβλία είναι το πόσο ασχολείσαι με τους υπολογιστές, και σίγουρα τα forum έκει βρίσκεις πολλές λύσεις, έχω ζητήσει πολλές φορές βοήθεια για κάποιο πρόβλημα που είχα με υπολογιστές, ειλικρινά σαν το Insomnia δεν έχω ξαναδεί, σου απαντάνε πολύ γρήγορα σε βοηθάνε πάρα πολύ και σου δίνουν και άψογες λύσεις. Συγχαρητήρια σε όλους, και σε εσάς παιδιά που απαντήσατε στην ερώτηση μου. Καλή σας μέρα

• Moderators
Δημοσ.

Οι μισοί "τεχνικοί" από έδω μέσα περνούν απαντήσεις...

So effing true.

Περιμενω την ωρα και την στιγμη που θα πεσω σ εναν απο δαυτους.

• Like 1
Δημοσ.

Η έννοια του τεχνικού, είναι σαν τον παθολόγο στην Ιατρική.

Αν είναι hardware πρόβλημα από βλάβη στα ηλεκτρονικά μέρη, τότε χρειάζεσαι κάποιον ηλεκτρονικό.

Αν είναι hardware πρόβλημα που προκαλείται από software , τότε κάποιον ηλεκτρονικό με γνώση σε βασικές έννοιες της λειτουργίας ενός Η/Υ.

Αν είναι software μόνο, τότε υπάρχουν διάφορες ειδικότητες αλλά κυρίως άτομα με γνώση πάνω σε λειτουργιά Λειτουργικών Συστημάτων μπορούν να βοηθήσουν.

Η τεχνική υποστήριξη στους υπολογιστές συνήθως χρειάζεται μία ευρύτερη γνώση και κυρίως ΕΜΠΕΙΡΙΑ, και σπάνια ένας θα σου λύσει ότι πρόβλημα προκύψει.

Καλώς σας βρήκα.

Δημοσ.

Kι εγώ στα τόσα χρόνια εμπειρικά έμαθα να λύνω τα προβλήματα που προκύπτουν. Βέβαια ούτως η άλλως για να βρεις το πρόβλημα κάνεις δοκιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...