Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτό ειναι

Noμιζω εισαι ενταξει τοτε.Σου δινει κιολας το λινκ,τι μπορεις να αναβαθμισεις.

Φυσικα,δεν θα βαλεις και 256 δισκο.Τα 128 ειναι ενταξει θεωρω για λειτουργικο,και προγραμματα και στο μισο κοστος.Θα'χεις και ακομη αυτον που εχεις,και θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Βεβαιωσου πρωτα ομως,τι γινεται στο εσωτερικο του.Επειδη εμεις δεν μπορουμε περισσοτερο να εχουμε προσβαση,εαν δεν ξερεις,καλο θα ειναι να τον δει ενας τεχνικος,γνωστος σου καλυτερα,και να σου πει οτι ολα ειναι ενταξει.

Μετα θεωρω,μπορεις να προχωρησεις.

Εαν το μηχανημα ειναι ενταξει,εγω προσωπικα δεν θα το εδινα.

Δημοσ.

αν δεν θέλεις να το δώσεις

πρώτα σε καθαρισμό για να λύσεις το "προβλημά" σου με τις θερμοκρασίες,είτε σε κάποιον γνωστό/φίλο σου που το κατέχει καλά,η το πηγαίνεις σε τεχνικό και πληρώνεις 20/30 ευρώ και θα το πάρεις τζι-τζι.

μην λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια.

ο ssd έρχεται σε 2η μοίρα.

αν θέλεις τον τοποθετείς αν δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για ssd,μένεις έτσι.

Δημοσ.

και να επερνα τωρα εναν καινουργιο με 500 ευρω δεν θα ειταν πολυ ποιο γρηγορος νομιζω ετσι?..θα τον καθαρισω θα βαλουμε καινουργιες παστες και μετα ενα ssd και ειμαστε κομπλε..

Δημοσ.

Εφοσον έχει sata το laptop μπορεί να πάρει ssd. Δεν είναι δα και επεξεργαστής για να υπάρχουν προβληματα ασυμβατοτητας. Με το καθαρισμα θα ξανανιώσει εφόσον δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ και με τον ssd (ακόμα και με sata 2) θα είναι άλλο laptop. Για τόση μεγάλη διαφορά μιλάμε στο θέμα της ταχύτητας!

Δημοσ.

καλησπερα εχω το λαπτοπ toshiba x200-53g εχει 2 καρτες γραφικων της 8600m gt και εχουν ξεχωριστο ανεμιστιρακι εκτος αυτου που εχει ο επεξεργαστης, πως μπορω να ανεβασω της στροφες απο τα ανεμιστιρακια,εκτος απο το bios... εχω δοκιμαση το speedfan,rivatuner, αλλα δεν κανει κατι..υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα.

τα λαπτοπ δεν είναι σαν τα πσ 

καίγονται εύκολα, αν είναι να παίξεις games  θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό εδώ

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/118111-coolermaster-notepal--l1

θα κρατήσει το λαπτοπ σε καλή θερμοκρασία ;)

επίσης νομίζω ότι οι φανσ της κάρτας είναι και αυτόματες γιαυτό δεν χρειαζετε να ανησυχείς + να το καθαρίζεις από σκόνες..

Δημοσ.

Ναι τελικά μετα το καθάρισμα έπεσαν οι θερμοκρασίες . Για ποιο λόγο έχει 2 κάρτες, Και δεν του βαζανε μια αλλα ποιο δυνατή.αν θέλω στο μέλλον μπορω να της βγάλω και να βάλω μια ποιο δυνατή γίνετε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...