coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Βασικά σκεφτόμουν να του κάνω μια αναβάθμιση στον επεξεργαστη αλλα δεν ξέρω αν περνει μεγαλύτερο και ταυτόχρονα να αλαχθουν όλες οι πλαστές δεν μας είπες πόσο καιρό έχεις να το καθαρίσει/φρεσκάρει. αν έχει καιρό,εννοείτε οτι θα του κάνεις καλό το "φρεσκάρισμα" αυτή είναι η επεξεργαστές/συμβατοί απο το manual του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τι επεξεργαστη εχει φιλε μου το λαπτοπ; Οπως σωστα σου παρεθεσε ο coolerman τους συμβατους επεξεργαστες,εαν π.χ βαλεις εναν Τ7800 core 2 duo,θα εχεις αρκετη αποδοση. Aπο ebay,οπως βλεπω παιζει στα 50 ευρω και πιο κατω..Πολυ καλη τιμη.Δεν το συζητω. Θεμα προσωπικης επιλογης.Αλλα πρεπει να ανοιχτει,και να ελεγχθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 τώρα φοράει dual core T9300 2,5ghz όχι δεν έχει αλλάξει παστες καθόλου Να ρωτήσω και κάτι άσχετο απο θερμοκρασίες , μεταχειρισμενος τώρα πόσο έχει το λάπτοπ μου. Toshiba satellite x200-53g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 τώρα φοράει dual core T9300 2,5ghz όχι δεν έχει αλλάξει παστες καθόλου Να ρωτήσω και κάτι άσχετο απο θερμοκρασίες , μεταχειρισμενος τώρα πόσο έχει το λάπτοπ μου. μάλλον η toshiba έχει κάνει τυπογραφικό λάθος.τέλος πάντων! ο cpu είναι μια χαρά. εμ αν δεν έχει κάνει ποτέ λογικό το κόβω να έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες. ΑΝ δεν το κατέχεις καθόλου πηγαινέ το σε τεχνικό να στον φρεσκάρει με τα ανάλογα υλικά. νομίζω περίπου 200/230 ευρώ(γνώμη μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 τώρα φοράει dual core T9300 2,5ghz όχι δεν έχει αλλάξει παστες καθόλου Να ρωτήσω και κάτι άσχετο απο θερμοκρασίες , μεταχειρισμενος τώρα πόσο έχει το λάπτοπ μου. Αρα εχει καλυτερη cpu.Οκ.Δεν εχουν διαφορα.Ειναι σχεδον ισοτιμες. Οσο για την περιπτωση να το δωσεις,επειδη ειναι παλιο,δεν ξερω το κατα ποσο θα σε συνεφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ελεγα αν έπαιρνε κανά i3 h i5 θα είμασταν πολυ καλα αλλα αφού λέτε ότι ειναι καλός και αυτός είμαστε Οκ. Γιατι σκεφτόμουν η να του έκανα αναβάθμιση η να επερνα ένα καινούργιο με 500-600 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δεν το δέχεται,έχει άλλο socket. κάνε τον καθαρισμό και θα είσαι εντάξει. αν θέλεις να αγοράσεις άλλον είναι δικό σου θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Συγνώμη για τον κωδικό ειναι toshiba satellite x200-23g τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Συγνώμη για τον κωδικό ειναι toshiba satellite x200-23g τελικά έχει(νομίζω) 2η θέση για σκληρό μάλλον πεταξέ του ενα ssd και θα απογειωθεί απο επιδόσεις(μετά το καθάρισμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ειναι αυτό εδώ http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-x200-23g/ Τι να κάνω?? Ssd άλλον σκληρό? Ναι 2 σκληρούς εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ειναι αυτό εδώ http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-x200-23g/ Τι να κάνω?? Ssd άλλον σκληρό? Ναι 2 σκληρούς εχει.. Αυτο που ρωτας,εχει να κανει με 2 πραγματα. Πρωτον,εαν εισαι ευχαριστημενος με αυτο που εχεις,ΝΑΙ,πας σε ssd(εαν παιρνει).Θα δεις μεγαλη διαφορα. Και δευτερον,εαν εισαι διατιθεμενος να δωσεις σε ταξη μεγεθους 100 ευρω,αναλογως χωρητικοτητας,τοσα χρηματα. Εαν οπως λεει ο coolerman,αξιζει 200 ευρω,δεν ξερω να σου πω με ακριβεια,και 100 και κατι για δισκο,πας στα 300-350 ευρω. Εαν οπως ειπες πας σε i5,i3 γενια,και στα 500,παλι θα βαλεις extra χρηματα,Μπορεις;Πηγαινε με αυτο. Αν οχι,τοτε μεινε με αυτο που εχεις,αφου βεβαιωθεις οτι ολα ειναι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τελικά για να καταλάβω το ssd ειναι ένας καινούργιος σκληρός δίσκος απλός ειναι πολυ ποιο γρήγορος απο αυτούς που εχω με αποτέλεσμα θα αυξήσει την ταχύτητα του λάπτοπ αν τον δέχεται. Απο επιδόσεις παντός τα win7 έχουν ένα προγραμμα που σου κανει βαθμολόγησης το λάπτοπ και απο ότι θυμάμαι είταν όλα απο 6 εώς 6,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τελικά για να καταλάβω το ssd ειναι ένας καινούργιος σκληρός δίσκος απλός ειναι πολυ ποιο γρήγορος απο αυτούς που εχω με αποτέλεσμα θα αυξήσει την ταχύτητα του λάπτοπ αν τον δέχεται. Απο επιδόσεις παντός τα win7 έχουν ένα προγραμμα που σου κανει βαθμολόγησης το λάπτοπ και απο ότι θυμάμαι είταν όλα απο 6 εώς 6,5 Πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απο τους μηχανικους δισκους.Εαν οντως ξεκαθαριστει οτι παιρνει,θα μεινεις πολυ καιρο ακομη με αυτον. Εαν εχεις 6-6,5,θα ανεβει κι αλλο λογω δισκου.Περιπου στο 7,ισως κατι ψιλα ακομη.Εισαι πολυ καλα.Για ενα τετοιο μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ωραία πως θα μάθω αν το δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ωραία πως θα μάθω αν το δέχεται Περιμενε λιγο,διοτι στην αρχη ειπες ενα μοντελο που με προβληματισε,και τωρα ειπες το σωστο.Εαν δεν βγαλουμε συμπερασμα πανω σε αυτο,για να μην αγορασεις αδικως ssd,και μετα τι θα τον κανεις,ενα τηλεφωνημα των 5 λεπτων στην toshiba,σου λυνει το προβλημα,με δικη τους ευθυνη.Απλα λιγο να σιγουρευτουμε. http://www.crucial.com/upgrade/Toshiba-memory/Satellite+X+Series/Satellite+X200-23G-upgrades.html Συμφωνα με αυτο(αυτο δεν ειναι το μοντελο σου,μπορεις. Ας πουνε κι αλλα παιδια,αλλιως τηλεφωνο στην toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα