Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδια, Eχω τις συγκεκριμενες μνημες που βλεπετε εδω. Και για μητρικη εχω την Asrock Socket FM2 FM2A85X Extreme4-M που συμφωνα με το site του κατασκευαστη υποστηριζει εως και "2600 (OC) /2400(OC) /2133(OC) /1866 /1600 /1333 /1066 non-ECC, un-buffered memory". Στο BIOS εχει τις απαιτουμενες ρυθμισεις αλλα οταν δοκιμασω να ανεβασω την ταχυτητα των μνημων στα 2400 δεν το δεχεται και τις επαναφερει στο πιο μεγαλο αποδεκτο επιπεδο χρονισμου δηλαδη τα 1866. Χρειαζεται να κανω κατι εκτος απ' τις ρυθμισεις στο BIOS ετσι ωστε να λειτουργησουν οι μνημες στο μεγιστο των δυνατοτητων τους?
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πρέπει βασικά αφου πρόκειται για overclock να βρείς και να βάλεις με το χέρι τους κατάλληλους χρονισμούς και ποσο ρεύμα θα δώσεις στην ram , ψάξε λιγο στο internet τι εχουν δοκιμάσει αλλοι για τις συγκεκριμένες μνήμες μηπως λειτουργήσει και σε εσενα, παντως να ξέρεις οτι θέλει αρκετή δουλειά για να πας τοσο ψηλά (να ψάξει πολυ και να κανεις συνδιασμούς) και στο τελος να μην λειτουργήσουν κιολας. Ειναι γενικά δύσκολα για τοσο ψηλά και οταν πρόκειται για overclock και φυσικά συνδιασμός motherboard και μνημών
johnny.tifosi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απ'ότι βλέπω και οι δικές σου μνήμες έχουν XMP profile. Σε μένα δεν δούλεψε, αλλά εσύ δοκίμασες να το βάλεις; Επίσης σιγουρέψου ότι η τάση που δίνεις στις μνήμες είναι 1,65V, γιατί τόση βλέπω στα χαρακτηριστικά της ότι χρειάζεται.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ουτε αυτες οι μνήμες που εχω τώρα ουτε οι πανάκριβες (πριν 2 3 χρόνια) corsair dominator gt ειχαν παίξει σωστά στο xmp , σε ολες χρειάστηκε να παίξω μονος μου και να βρω τις πιο stable ρυθμίσεις για το σύστημα μου, εμενα προσωπικά το xmp δεν με παει τι να πω μπορεί σε αλλους να λειτουργεί άψογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα