Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου άρεσαν πολύ τα κινητά της Nokia και τα προτιμούσα.

Μου αρέσει το android σε touch screen κινητά, δεν είμαι οπαδός καμιάς εταιρίας.

Εσυ με αυτα που γράφεις φαίνεται να εχεις εναν φανατισμό χωρίς λόγο και ουσία.

Περί λαγκαρίσματος : Αν είχες ή εχεις πιάσει στα χέρια σου πολύ πολύ φθηνές συσκευές android και διαπίστωσες λαγάρισμα σε αυτο δεν φταιει το λειτουργικό αλλά ο κατασκευαστής (Lg,htc,sony,samsung κτλ) που έβγαλε ενα αδύναμο κινητό με android (αφου το android πουλάει ) μόνο και μόνο για να "τσιμπήσει" μια μερίδα ανθρώπων με χαμηλό budget ή απλά δεν θα το έψαχνε και τόσο.

Θα ήθελα να πιάσεις και ενα κινητό με wp8 που να κοστίζει απο 60€ - 120€  και να δούμε συμπεριφορά.Αλλά δεν υπάρχει οπότε καλό ειναι η σύγκριση να γίνεται υπό ίσους όρους   

Πολλες ναυαρχιδες του ανδροιδ εχω δοκιμασει και για αυτο στο λεω για τολαγκαρισμα.  

HTC sensation 

Galaxy S2 -s3-s4

Galaxy Nexus ( αυτο δεν κολλουσε)

Sony Xperia S - Xperia Ion - Xperia T - Xperia Z. 

HTC One S - ONE X 

LG 3D - 4X - Optimus G . 

και αλλα πολλα . Τα ειχα περιπου για 2-3 βδομαδες το καθε ενα. 

Δεν στα λεω στον αερα αλλα παντα λαγκαρισμα υπαρχει γιατι ειναι ετσι δομημενο το λειτουργικο. 

Οσο αφορα το οτι τα αλλαζω σαν τα πουκαμισα το κανω για λογους δουλειας (προγραμματισμο). 

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου άρεσαν πολύ τα κινητά της Nokia και τα προτιμούσα.

Μου αρέσει το android σε touch screen κινητά, δεν είμαι οπαδός καμιάς εταιρίας.

Εσυ με αυτα που γράφεις φαίνεται να εχεις εναν φανατισμό χωρίς λόγο και ουσία.

Περί λαγκαρίσματος : Αν είχες ή εχεις πιάσει στα χέρια σου πολύ πολύ φθηνές συσκευές android και διαπίστωσες λαγάρισμα σε αυτο δεν φταιει το λειτουργικό αλλά ο κατασκευαστής (Lg,htc,sony,samsung κτλ) που έβγαλε ενα αδύναμο κινητό με android (αφου το android πουλάει ) μόνο και μόνο για να "τσιμπήσει" μια μερίδα ανθρώπων με χαμηλό budget ή απλά δεν θα το έψαχνε και τόσο.

Θα ήθελα να πιάσεις και ενα κινητό με wp8 που να κοστίζει απο 60€ - 120€  και να δούμε συμπεριφορά.Αλλά δεν υπάρχει οπότε καλό ειναι η σύγκριση να γίνεται υπό ίσους όρους   

WP8 στα 120 ευρω δεν υπαρχει.

Παντως ενα WP8 στα 200 ευρω και ενα Ανδροιδακι στα 200 ευρω εγω με την λιγη εμπειρια που εχω και κατα την ταπεινη μου γνωμη λεω οτι τα WP ειναι πιο "στιβαρα". 

Προγραμματιστικα για να μιλησω σε τομεα που εχω λιγο περισοτερη εμπειρια ισως απο την πλειοψηφια - πλειονοτητα (νομιζω ετσι γραφεται) τα WP ειναι ευκολοτερα στον προγραμματισμο λογο του VStudio της MS. Αν μιλαμε για αυτο τον τομεα τοτε ειμα οπαδος γιατι οσο αφορα τα περιβαλλοντα προγραμματισμου ειναι πολλα χρονια πισω το Android . Φυσικα κατι τετοιο δεν ενδιαφερει την πλειοψηφια του κοσμου.

Σορρυ για τα ορθογραφικα !

Φιλικα και τεχνολογικα 

Χαιρετισματα απο Pasadena !

• Like 1
Δημοσ.

ENA απο τα πολλα παραδειγματα ειπα.

Και δεν με νοιαζουν δικαιολογιες τυπου "ειναι προβλημα της εφαρμογης". Κραταω ενα wp κινητο και απαιτω τα στοιχειωδη.

Πραγματα που κανουμε χρονια σε αλλες συσκευες. Οπως στην προκειμενη το να κανω Pause και οταν επιστρεψω να συνεχισει απο εκει που το αφησα..

Ποια "οπαδικη εξυπναδα" βρε συ... Οπαδος τινος? Ουτε του Android ειμαι οπαδος, ουτε του iOS ουτε του WP.

Αλλα λειτουργικα μου αρεσουν αλλα μην λεω παλι τα ιδια.

Τεσπα, φανταστικη καμερα, βαρετο μεχρι θανατου feature-phone λειτουργικο

duh

Επειδή  δεν καταλαβαίνεις θα στο κάνω λιανά .

Στην αρχή υπήρχαν οι δεινόσαυροι , μετά έπεσε ένας μετεωρίτης στη γη ………………και η Google αγόρασε την YouTube . H ΥouTube η οποία υποστηρίζει πλήρως το android (λόγω της μάνας της) δεν υποστηρίζει πλήρως τα win phones που σημαίνει έβγαλε κάποια functions όπως το pause .

Και αυτό που καταλαβαίνει όλος ο κόσμος και όχι εσύ είναι γιατί η MICROSOFT ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE .

Το ίδιο και με το office . Μπορείς να έχεις όλα τα functions και edit σε αρχείο .docx με android . OXI !!!

Πες μου τώρα , φταίει το windows phone που δεν κάνει pause σε ΥοuTube ή το YouTube που δεν το επιτρέπει ;

Υ.Γ

Πάντως και μένα μ΄ αρέσουν οι Septic Flesh. :devil: :devil:  :devil:  , αλλά δεν μ΄αρέσει που ζεις σε sanitarium  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Αν εβγαινε ΤΩΡΑ στην αγορά, σε τιμη 300-400 ευρω, θα το αγοραζα. 

Αλλα ελα μου ντε που θα ερθει τον νοεμβρη - δεκεμβρη στα 550 :)

Σιγά μην έχει αρχική τιμή 550 ευρώ...750 ευρώ τουλάχιστον στα επίσημα καταστήματα ή και περισσότερο. Είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν και ας είναι ο επεξεργαστής σχετικά παλιός.  Η κάμερα είναι τόσο καλή που θα μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια, αν αντέχει το λειτουργικό ακόμα. 

Δημοσ.

Πολλες ναυαρχιδες του ανδροιδ εχω δοκιμασει και για αυτο στο λεω για τολαγκαρισμα.  

HTC sensation 

Galaxy S2 -s3-s4

HTC One S - ONE X 

LG 3D - 4X - Optimus G . 

Δεν στα λεω στον αερα αλλα παντα λαγκαρισμα υπαρχει γιατι ειναι ετσι δομημενο το λειτουργικο. 

Οσο αφορα το οτι τα αλλαζω σαν τα πουκαμισα το κανω για λογους δουλειας (προγραμματισμο). 

Τι ακριβως εννοεις λαγκαρισμα;

Γιατι εγω με low end κινητα, που εχω ρυθμισει σωστα, δεν βλεπω τιποτα, εκτος απο στιγμιαια κοληματακια κατα την κυλιση στο μενου και στο desktop. Εννοειται, οτι με aftermarket launcher (Nova/Apex/Buzz) αυτα ελαχιστοποιουνται.

E, εχοντας τη δυνατοτητα να πειραξω το παραμικρο στο κινητο, ειναι κατι ανεκτο.

ΠΟΤΕ δεν θα παρω smartphone στο στυλ του ios ή των WP8.

Customization uber alles.

Δημοσ.

HTC sensation 

Galaxy S2 -s3-s4

HTC One S - ONE X 

LG 3D - 4X - Optimus G . 

To optimus g δεν λαγκαρει καθολου, ουτε με live wallpaper, ουτε καν με 1080p video να παιζει qslide απο πισω και με eco mode ανοιχτο ακομα. Το optimus 3d που ειχα παλιοτερα λαγκαρε με live wallpaper και δεν ειχε καλη αποκριση λογο 512mb ram, αλλα τπτ το τραγικο, iphone δεν ηταν, αλλα αργο δεν το ελεγες με τπτ.

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις λαγκαρισμα;

Γιατι εγω με low end κινητα, που εχω ρυθμισει σωστα, δεν βλεπω τιποτα, εκτος απο στιγμιαια κοληματακια κατα την κυλιση στο μενου και στο desktop. Εννοειται, οτι με aftermarket launcher (Nova/Apex/Buzz) αυτα ελαχιστοποιουνται.

Νομίζω κοροιδευομαστε μεταξύ μας!!!:P
Δημοσ.

799ευρώ στην Γερμανία χωρίς συμβόλαιο...

Θα θελα να ξερα τι ανεβαζει την τιμη αυτης της συσκευης τοσο. Ολο το hardware που εχει ειναι απο αρχες 2012, ακομα και ο αισθητηρας ειναι ο ιδιος με του 808. Πολυ συντομα η τιμη θα ειναι πολυ πιο κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...