Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ε,ενταξει,λιγο πολυ αρκετοι το κανουν,αλλα στοιχειωδως βαλτε ρε παιδια και λιγο real thing,οταν θες να σε πιστευουν οι καταναλωτες σου.Ημαρτον.Τουλαχιστον,ας κανουν μια επεξεργασια αυτου που ανεβαζουν. Οταν βγαινουν τετοια στην φορα,απο ερασιτεχνες φιλους,στο 10λεπτο επεξεργασιας ενος βιντεο,σε κανουν ρομπα μετα. Παντως γελασα πολυ Μηπως η samsung οταν εβγαζε την νυφη να πηδα στον αερα με τους υπολοιπους φιλους της και το συγγενολοι,δεν ηταν με αλλη καμερα;προσεχουν ομως.Η' η apple; Μιλαμε για κινητα παιδια,και αν ειχαν δυνατοτητες οπως τις παρουσιαζουν,επρεπε να'χουν αθροιστικες τιμες dslr και κινητων. Δηλαδη κατι στα 1500-1800 ευρω.
kallair Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παίζει να είναι η μόνη συσκευή που θα με έβαζε σε σκέψεις να πάρω νοκια μετά από πολλά πολλά χρόνια! η κάμερα και το συνοδευτικό της λογισμικό απλά είναι εγγύηση ποιότητας ΝΟΚΙΑ! Μπράβο της και χαίρομαι που μπαίνει όλο και περισσότερο δυναμικά στο παιχνίδι. Κρίμα θα ήταν να χαθεί μια εταιρεία με την ιστορία της νοκια.
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εγγύηση ποιότητας ΝΟΚΙΑ!Μπράβο της και χαίρομαι που μπαίνει όλο και περισσότερο δυναμικά στο παιχνίδι. Συμφωνω.Απλα. Κρίμα θα ήταν να χαθεί μια εταιρεία με την ιστορία της νοκια. Παλι συμφωνω.Υπαρχει ανταγωνισμος,και δουλευει υπερ του γενικου καλου.
venumis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Θα με βγαλεις και τρελο και οτι αντικρουω μονος μου οσα λεω. Nice try: Well my dear Super Smart friend... 1 ) Εχω αλλαξει 50 κινητα Ανδροιδ. 3 iPhone . 3 WP8 . 2wp7. οποτε δεν ειμαι κολλημενος με καμμια εταιρια. Και ουτε το βλεπω συναισθηματικα για να κραξω και να βγαλω το complex μου. 2 ) Δεν ειναι θεμα χρηματων για την καμερα απλα δεν ειναι τοσο βολικο για εμενα που εχω 2 χερια να κουβαλαω και κινητο και φωτογραφικη. 3 ) Μια χαρα με καλυπτε και και το S3 και το 920 οσο αφορα την καμερα αλλα το 920 πιο βολικο σαν καμεροτηλεφωνο απο το S3. 4 ) Δεν ασχοληθηκα με καμερα γιατι για ΕΜΕΝΑ δεν εχει νοημα πλεον , δεν ξερω απο DSLR το παραδεχομαι. Με την ιδια λογικη δεν κουβαλαω και ταβλετ και PC μαζι μου all the time. 5 ) Οσο αφορα τις νυχτερινες φωτογραφιες...μια χαρα ειναι το 1020 αν κρινω οτι και το 920 ειναι μια χαρα. 6 ) Ενα σκασκο λεφτα να τον δωσω γιατι το χρησιμοποιω σαν developer και οχι σαν fandroid για να λεω εχω 8 πυρηνες. 7 ) Απαντανω προσωπικα γιατι εσυ μιλησες για εμενα προσωπικα. 8 ) Συγνωμη για ορθογραφικα λαθη εχω αρκετα χρονια να γραψω ελληνικα. Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα μέσο διαδικτύου, αρκετά προβλήματα κουβαλάει ο καθένας. Εγω έγραψα την άποψη η μου στο πρώτο ποστ μου κ εσυ μου έκανες παράθεση και μου απάντησες προσωπικά οτι είμαι κολλημένος με android ! 1) Κάτι δεν παει καλά αν εχεις αλλάξει τόσα πολλά κινητά, το οτι εχεις αλλάξει ως τώρα ας πούμε 3 WP8 αυτο πιο πολύ αρνητικό μου βγάζει παρά θετικό. Αφου δεν σου αρέσουν τι τα παιρνεις ? 2) Καλά δεν είναι ανάγκη οτι εχουμε μαζί μας να το έχουμε στις παλάμες μας ! Οταν είναι να φας σουβλάκι αφήνεις το κινητό σπίτι ? 3)Σέβομαι απόλυτα οτι βολεύει τον καθένα.Ειναι δικαίωμα σου. 4) Δεν καταλαβαίνω αυτο γιατι μου το γράφεις, άλλο δεν ξέρω απο DSLR άλλο δεν μου αρέσει η φωτογραφία. Το δεν εχει νόημα πλεον απο ποια χρονική στιγμή ? Πότε είχε νόημα και γιατί ? 5) Αν σε καλύπτουν εσένα εμένα δεν μου πέφτει λόγος. 6) Με ειδες να εκθειάζω πυρήνες κινητών ή να λεω για κάποιο άλλο κινητό ? 8) Οπως έγραψα και στην αρχή εσυ μου απάντησες πρώτος προσωπικά 9) Μια χαρά είναι τα Ελληνικά σου. Καλή σου μέρα. Και μην αλλάζεις κινητά σαν τα πουκάμισα, εκτος και αν βγάζεις λεφτά με αυτον τον τρόπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όχι , δεν είναι πρόβλημα των windows phone , είναι ότι η εφαρμογή είναι αυστηρά Google και δεν υποστηρίζει , λόγω "κατασκευής" της , περιβάλλον windows . Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ...εντάξει ;;; Το ίδιο συμβαίνει και με το office το οποίο έχει προβλήματα σε android , ενώ λειτουργεί τέλεια σε windows . Επιμένω πάντως ότι πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις οπαδικές εξυπνάδες για να κάνουμε σωστή συζήτηση. Να μιλάμε μόνον όταν γνωρίζουμε κάτι. ENA απο τα πολλα παραδειγματα ειπα. Και δεν με νοιαζουν δικαιολογιες τυπου "ειναι προβλημα της εφαρμογης". Κραταω ενα wp κινητο και απαιτω τα στοιχειωδη. Πραγματα που κανουμε χρονια σε αλλες συσκευες. Οπως στην προκειμενη το να κανω Pause και οταν επιστρεψω να συνεχισει απο εκει που το αφησα.. Ποια "οπαδικη εξυπναδα" βρε συ... Οπαδος τινος? Ουτε του Android ειμαι οπαδος, ουτε του iOS ουτε του WP. Αλλα λειτουργικα μου αρεσουν αλλα μην λεω παλι τα ιδια. Τεσπα, φανταστικη καμερα, βαρετο μεχρι θανατου feature-phone λειτουργικο duh
tzampatzis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Relax! 7 δις μ@κες είμαστε, υπάρχει χώρος και για iOS και για Αndroid και για WP8 και για ότι άλλο θέλετε. Κάθε πλατφόρμα έχει τα συν της και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ότι προτιμά ( απλότητα - παραμετροποίηση - ecosystem υπολογιστή και κινητού). Back to topic: φοβερές φωτογραφίες και το δωρεάν GPS που λογικά θα έχει σίγουρα είναι added value για ένα κινητό, ελπίζω να μην το ξεφτιλίσουν στην τιμή όταν το φέρουν... 1
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Relax! 7 δις μ@κες είμαστε, υπάρχει χώρος και για iOS και για Αndroid και για WP8 και για ότι άλλο θέλετε. Κάθε πλατφόρμα έχει τα συν της και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ότι προτιμά ( απλότητα - παραμετροποίηση - ecosystem υπολογιστή και κινητού). Back to topic: φοβερές φωτογραφίες και το δωρεάν GPS που λογικά θα έχει σίγουρα είναι added value για ένα κινητό, ελπίζω να μην το ξεφτιλίσουν στην τιμή όταν το φέρουν... Γιατι να το παρεις απο Ελλαδα που εδω θα το ξεφτιλισουν και να μην το παρεις απο εξω θα ειναι καπου 30% ποιο φτηνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Γιατι να το παρεις απο Ελλαδα που εδω θα το ξεφτιλισουν και να μην το παρεις απο εξω θα ειναι καπου 30% ποιο φτηνο. Ποτε ξανα λεφτα στους αλητες των μεγαλων καταστηματων. Αγορες απο εξω ή απο καταστηματα που συνεργαζονται με skroutz/best price κλπ
alexandros82 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εβλεπα ενα βιντεο στο youtube απο το Lumia 620 ενος φιλου μου. Καπου στη μεση του βιντεο, το κανω παυση και ρωταω: "Τωρα αν πατησω το κουμπι του κεντρικου μενου και ξαναμπω στο youtube θα συνεχισει απο εκει που το αφησα;" Φυσικα και δεν συνεχισε απο εκει που το ειχα αφησει. Ξεκινησε απο την αρχη... Μονο ΕΝΑ απο τα πολλα παραδειγματα περι της μη εξυπνης λειτουργιας των Windows Phone. λοιπον καλος με... κανοντας το τεστ που λες στο WP μου λοιπον ναι επανερχεται ακριβως στο σημειο που το αφησες, και ξερεις γιατι? Οταν η microsoft ανεπτυξε την εφαρμογη του youtube ηταν υπεροχη! Μετα η google την κινηγησε για το οτι δεν εμφανιζοταν διαφημησεις ενω η ιδια δεν της εδινε το api για να μπορεσει να τις προσθεσει. Μετα εμαθα οτι δουλευουν απο κοινου μια αναβαθμηση του app και μετα απο κατι μερες μου ηρθε ενημερωση οτι το app θελει upgrade που και φυσικα ΔΕΝ εκανα! μαλλον φιλε μου το upgrade λογω πιθανων καποιων περιορισμων της google ηταν χειροτερο απ'οτι η αρχικη προσπαθεια της MS. και αν αυτο οπως λες ειναι ενα απο τα παραδειγματα, πες μου σε παρακαλω και αλλα. τα αυτονοητα που λες οτι πρεπει να κανει ενα smartphone ξεκινουν απο οτι 1α πρεπει να ειναι phone. Και το λαγκ ωρες ωρες στο dialer των android ειναι για κουτουλιες σε τοιχο... οσο για το multitasking... To skype τρεχει παντα, οποιο μηνυμα μου στελνουν στα social media μου ερχεται αμεσως. Και οχι σαν ειδοποιηση ν'ανοιξω την ταδε εφαρμογη. Αλλα σαν ΜΗΝΥΜΑ. Δε μου λειπει τιποτα, προσωπικα ουτε οτι δε μπορω να αλλαξω wallpapers, το κινητο μου υο θελω μονο να με υπηρετει και το WP αυτο το κανει τελεια! 1
Windows8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ENA απο τα πολλα παραδειγματα ειπα. Και δεν με νοιαζουν δικαιολογιες τυπου "ειναι προβλημα της εφαρμογης". Κραταω ενα wp κινητο και απαιτω τα στοιχειωδη. Πραγματα που κανουμε χρονια σε αλλες συσκευες. Οπως στην προκειμενη το να κανω Pause και οταν επιστρεψω να συνεχισει απο εκει που το αφησα.. Ποια "οπαδικη εξυπναδα" βρε συ... Οπαδος τινος? Ουτε του Android ειμαι οπαδος, ουτε του iOS ουτε του WP. Αλλα λειτουργικα μου αρεσουν αλλα μην λεω παλι τα ιδια. Τεσπα, φανταστικη καμερα, βαρετο μεχρι θανατου feature-phone λειτουργικο duh Αν θες να κανεις Pause Και να το συνεχιζεις πηγαινε στο PrimeTube που ειναι και δωρεαν δεν ειναι αναγκαστικο ντε και καλα να χρησιμοποιεις οφισιαλ εφαρμογη. 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Να χε κ λιγο μεγαλυτερη μπαταρια καλα θα ταν
BaaMBaaM Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αν εβγαινε ΤΩΡΑ στην αγορά, σε τιμη 300-400 ευρω, θα το αγοραζα. Αλλα ελα μου ντε που θα ερθει τον νοεμβρη - δεκεμβρη στα 550
giannis12a Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εδω δεν χρησιμοποιούμε windows στον υπολογιστή εδώ και χρόνια , στο κινητό θα τα βάλουμε τώρα? Ωραία κάμερα και τίποτε άλλο. Πολύ καλή κάμερα για την ακρίβεια και όχι απλά καλή , αλλά μέχρι εκεί. Ο άλλος είπε ότι έκανε επιτέλους το μπαμ η Νόκια με τα windows, ναι πήγανε στο 3,2% από 3% που ήτανε. Μα τι διαβάζω εδώ μέσα , ήμαρτον. Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές, όλοι αγαπήσαμε Νόκια, όλοι λατρέψαμε Νοκια και άν έβγαινε με ρομποτάκι θα βλέπαμε όλοι που θα ήταν τώρα. 1
fmarkos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 τα αυτονοητα που λες οτι πρεπει να κανει ενα smartphone ξεκινουν απο οτι 1α πρεπει να ειναι phone. Και το λαγκ ωρες ωρες στο dialer των android ειναι για κουτουλιες σε τοιχο... Αυτό με το Lag έχει παραγίνει. Ναι οκ το ACE που προτωπήρα είχε λαγκ, το S3 που έχω τώρα δουλεύει μια χαρά. Lag έχουν οι φτηνές συσκευές και όσο φορτώνεις τόσο περισσότερο Lagaroun. Όταν στο κινητό μου έχω περασμένες 100+ εφαρμογές λογικό είναι να έχω και ένα ανάλογο Lag στο φόρτωμα. WP με 100 εφαρμογές δεν έχω δει να δουλεύει να πω την αλήθεια για να έχω μέτρο σύγκρισης. Όλοι οι γνωστοί μου που έχουν WP άντε στο τσακίρ κέφι να έχουν περάσει εξτρά κανένα Viber και κανένα Whatsapp. Α ναι το customization για μένα σε ένα κινητό είναι πολύ συμαντικό, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσω μια συσκευή για διάστημα, αν είχα wp ή ios δεν θα άντεχα πάνω από μήνα στο τσακίρ κέφι. Τε το android έχεις πρόσβαση σε άπειρα πειράγματα της συσκεύς, μέχρι και ίδιο με iphone ή Wp μπορείς να το κάνεις στην εμφάνιση.
tzampatzis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γιατι να το παρεις απο Ελλαδα που εδω θα το ξεφτιλισουν και να μην το παρεις απο εξω θα ειναι καπου 30% ποιο φτηνο. Ποτε ξανα λεφτα στους αλητες των μεγαλων καταστηματων. Αγορες απο εξω ή απο καταστηματα που συνεργαζονται με skroutz/best price κλπ Αν ψάξεις και πέρα από τις μεγάλες αλυσίδες βρίσκεις τιμές σχετικά ανταγωνιστικές. Προσωπικά προτιμώ να πάρω κάτι από Ελλάδα αν έχει μια μικρή διαφορά μιας και οι κατασταματάρχες εδώ και ψυχή έχουν και ΦΠΑ να δώσουν έχουν. Αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής λόγω καπέλων και εταιρικών συμφωνιών, λέω άντε γειά και πέρνω κάτι άλλο. Γενικά αυτά και εντελώς oftopic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα