StigmaX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αν και κάτοχος του nexus 4 πολύ το ψήνω να κάνω το πέρασμα σε Windows Phone τωρα που η Νοκια εβγαλε επιτέλους μια ανταγωνιστική συσκευή. Αν το μοντέλο υποστηριχθεί απο τους παρόχους όπως έχει υποσχεθεί και η ΑΤΤ τότε μπορεί και να μιλάμε για το come back της νοκια μιας και παίζει πλέον στην κατηγορία κάμερα phone μόνη της...
nikchris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σε σας θα δωσουν Φερραρι με 600 αλογα, και θα μας πειτε για το Σμαρτ οτι στριβει καλυτερα στο παγκρατι. Προσωπικα, δεν δινω βαση στη φωτογραφικη. Σε ολα τα events/διακοπες/ βαρβατες εξοδους εχω την compact μαζι. Αν τωρα τυχει καμια random φωτο, την τραβαω με την μετρια καμερα του κινητου μου. Σιγα τα ωα. Τι smooth μου λετε κλπ, το κινητο ειναι πανακριβο, στα 600+ € θα παει. Επειδη εχει καλη καμερα. Kαι αυτο ελειπε, να μην ειναι και smooth. 5 tiles εχεις για desktop και μια λιστα για μενου.
desosav Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το κινητο θα βγει στα 699$ χωρις συμβόλαιο άρα η λογικη λεει οτι θα εχει 699 ευρώ. Σε θεμα φωτογραφικης είναι οτι καλυτερο υπαρχει και φυσικά είναι καλύτερο απο τις κοινές φωτογραφικές της αγοράς και απο κάθε κινητο της αγοράς(εξαίρεση το 808). Το 920 ήταν καλύτερο, πόσο μάλλον αυτό. Για κάποιον που δεν έχει φωτογραφική ή για κάποιον που θέλει με μια συσκευή να βγάζει και ποιοτικές photos είναι ιδανική λύση. Την ίδια στιγμή 4πύρηνοι επεξεργαστες είναι περιτοί γιατί τα wp8 έχουν αποδείξει σε όσους τα έχουν χρησιμοποιήσει πως λειτουργούν τέλεια με 2πύρηνους επεξεργαστές και 1gb ram. Καποιοι μιλάνε για αποτυχημένο λογισμικο χωρις να το εχουν δουλέψει ποτε. Ειναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά τέτοια άτομα? Ώραία τα iphone, ωραία και τα android κανεις δεν λεει το αντίθετο αλλά εξίσου ωραία είναι και τα wp8. Γρήγορα, ευέλικτα, με μεγαλύτερη υποστήριξη εφαρμογών απο wp7-7.5. Πλέον όλες οι "απαραίτητες" εφαρμογές υπάρχουν και ΟΚ λείπουν οι 200 εναλακτικές επιλογές σε εφαρμογές μαγειρικής και πρόγνωσης καιρού. 1
nhzt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όλοι είστε αλλού νταλλού .Οι μεν android fun τα έχουν πάρει γιατί έβγαλαν κάτι καλύτερο οι ''αντίπαλοι'' , οι μεν windows fun τα παρουσιάζουν όλα τέλεια και ωραία. Τελικά αυτήν την αντιπαράθεση δεν την γλιτώνουμε σε κάθε παρουσίαση νέων προϊόντων. Και μη μου πείτε ότι δεν συμφωνείτε οι περισσότεροι , διότι δεν περιμένω από τους πωρωμένους να συμφωνήσουν . Κάθε φορά ακούω τα χίλια μύρια από τις αντιπαραθέσεις σας. Και μη μου πείτε οι αντιμαχώμενοι , ότι απλά λέτε τη γνώμη σας ....δεν θα σας πιστέψω .Ξέρω πολύ καλά τι υποστηρίζει και τι λέει ένας οπαδός ή ένας εγωιστής. Τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κριτικάρουμε αρνητικά το οποιοδήποτε νέο προιόν , πρόκειται να αλλάξουμε κάτι ή να εμποδίσουμε κάτι. Από την στιγμή που πήρε την απόφαση η εταιρεία να κυκλοφορήσει το προιόν της , αυτή αναλαμβάνει και την ευθύνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Αν εγώ έχω ένα ένα iphone και κυκλοφορήσει ένα Windows phone γιατί πρέπει να ρίξω το "δηλητήριο" μου ότι είναι μάπα το νέο προιόν , ενώ δεν το έχω δοκιμάσει και επαφίεμαι μόνο στην εμπειρία που είχαν άλλοι. ΓΙΑΤΙ ;;;; 6
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Eιναι "fan" και οχι "fun". Παντως για τα παιδια που λενε πως τα WP ειναι smooth. Ναι ειναι, απολυτα smooth. Πανε "άδεια" ομως, γι' αυτο και δεν κολλανε. Δεν υπαρχει Multitasking ωστε να ζοριστουν. Το Android απο την αλλη θελει 4πυρηνους γιατι εχει multitasking (περιπου) αλλα απο την αλλη ειναι και "κακογραμμενο". ps: Δωσε ρε LG Open WebOS στον λαο να δουμε ενα σοβαρο λειτουργικο επιτελους. ..και εσυ Jolla, δωσε Meego, αργεις!
Grey Warden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Eιναι "fan" και οχι "fun". Παντως για τα παιδια που λενε πως τα WP ειναι smooth. Ναι ειναι, απολυτα smooth. Πανε "άδεια" ομως, γι' αυτο και δεν κολλανε. Δεν υπαρχει Multitasking ωστε να ζοριστουν. Το Android απο την αλλη θελει 4πυρηνους γιατι εχει multitasking (περιπου) αλλα απο την αλλη ειναι και "κακογραμμενο". ps: Δωσε ρε LG Open WebOS στον λαο να δουμε ενα σοβαρο λειτουργικο επιτελους. ..και εσυ Jolla, δωσε Meego, αργεις! Eπιτέλους κάποιος τα λέει με το όνομα τους. 1
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κριτικάρουμε αρνητικά το οποιοδήποτε νέο προιόν , πρόκειται να αλλάξουμε κάτι ή να εμποδίσουμε κάτι. Από την στιγμή που πήρε την απόφαση η εταιρεία να κυκλοφορήσει το προιόν της , αυτή αναλαμβάνει και την ευθύνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Αν εγώ έχω ένα ένα iphone και κυκλοφορήσει ένα Windows phone γιατί πρέπει να ρίξω το "δηλητήριο" μου ότι είναι μάπα το νέο προιόν , ενώ δεν το έχω δοκιμάσει και επαφίεμαι μόνο στην εμπειρία που είχαν άλλοι. ΓΙΑΤΙ ;;;; Γιατι θελει να πιστεψει οτι εκανε την καλυτερη αγορα και τον τσουζει που πληρωσε ακριβα ειναι θεμα καθαρα εγωισμου και θεμα οτι ολοι εχουν απο μια αποψη να αραδιασουν καπου χωρις λογο 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εβλεπα ενα βιντεο στο youtube απο το Lumia 620 ενος φιλου μου. Καπου στη μεση του βιντεο, το κανω παυση και ρωταω: "Τωρα αν πατησω το κουμπι του κεντρικου μενου και ξαναμπω στο youtube θα συνεχισει απο εκει που το αφησα;" Φυσικα και δεν συνεχισε απο εκει που το ειχα αφησει. Ξεκινησε απο την αρχη... Μονο ΕΝΑ απο τα πολλα παραδειγματα περι της μη εξυπνης λειτουργιας των Windows Phone.
nhzt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εβλεπα ενα βιντεο στο youtube απο το Lumia 620 ενος φιλου μου. Καπου στη μεση του βιντεο, το κανω παυση και ρωταω: "Τωρα αν πατησω το κουμπι του κεντρικου μενου και ξαναμπω στο youtube θα συνεχισει απο εκει που το αφησα;" Φυσικα και δεν συνεχισε απο εκει που το ειχα αφησει. Ξεκινησε απο την αρχη... Μονο ΕΝΑ απο τα πολλα παραδειγματα περι της μη εξυπνης λειτουργιας των Windows Phone. Όχι , δεν είναι πρόβλημα των windows phone , είναι ότι η εφαρμογή είναι αυστηρά Google και δεν υποστηρίζει , λόγω "κατασκευής" της , περιβάλλον windows . Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ...εντάξει ;;; Το ίδιο συμβαίνει και με το office το οποίο έχει προβλήματα σε android , ενώ λειτουργεί τέλεια σε windows . Επιμένω πάντως ότι πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις οπαδικές εξυπνάδες για να κάνουμε σωστή συζήτηση. Να μιλάμε μόνον όταν γνωρίζουμε κάτι. 3
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όλοι είστε αλλού νταλλού .Οι μεν android fun τα έχουν πάρει γιατί έβγαλαν κάτι καλύτερο οι ''αντίπαλοι'' , οι μεν windows fun τα παρουσιάζουν όλα τέλεια και ωραία. κατι καλυτερο απο πια αποψη; επειδη εχει 41mp κάμερα; το κινητο το κανει το λειτουργικο συστημα, οχι η καμερα. με αλλα λογια αν ενα λειτουργικο ειναι καλο, προτιμω να το παρω εστω κ σε μια συσκευη των 80 ευρω, παρα να σκασω 600 για ενα αλλο λειτουργικο που εχει το 1/10 της ελευθεριας του android αλλα εχει καλη καμερα. και δεν ειμαι υπερ του android, απλα ειμαι κατά των camera phones τα οποια τα βαζω μαζι με τα tablet (αυτά που εχουν λειτουργικο κινητου), 2 hyped κατηγοριες χωρίς νοημα υπαρξης. όντως η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη αλλά συνηθως τετοιες συσκευες πουλανε σε ατομα που δεν ξερουν τι εστι megapixel και οτι δεν θα βρει εφαρμογη ποτέ στην χρήση που θα του κανει. 1
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) κατι καλυτερο απο πια αποψη; επειδη εχει 41mp κάμερα; το κινητο το κανει το λειτουργικο συστημα, οχι η καμερα. με αλλα λογια αν ενα λειτουργικο ειναι καλο, προτιμω να το παρω εστω κ σε μια συσκευη των 80 ευρω, παρα να σκασω 600 για ενα αλλο λειτουργικο που εχει το 1/10 της ελευθεριας του android αλλα εχει καλη καμερα. και δεν ειμαι υπερ του android, απλα ειμαι κατά των camera phones τα οποια τα βαζω μαζι με τα tablet (αυτά που εχουν λειτουργικο κινητου), 2 hyped κατηγοριες χωρίς νοημα υπαρξης. όντως η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη αλλά συνηθως τετοιες συσκευες πουλανε σε ατομα που δεν ξερουν τι εστι megapixel και οτι δεν θα βρει εφαρμογη ποτέ στην χρήση που θα του κανει. Το κινητό εχει περιορισμενη χρηση,λογο οθόνης,οποταν οποιο και να πάρει καποιος απο τα 3 κυρια λειτουργικα κανει μια χαρα τη δουλειά του!Το προβλημα ειναι οταν παμε σε ταμπλετ χρηση,δλδ σε μια πιο νετμπουκ λειτουργία!Εκει οι περισσοτερες δυνατότητες του λειτουργικου ειναι αυτο που κανει τη διαφορα! Αλλα στα ταμπλετ δεν έχουμε wp vs android vs ios,ΑΛΛΑ windows8 vs android vs ios! Εσυ και εγω που είμαστε με το android στα ταμπλετ μας,καταλαβαινεις σε ποσο μειωνεκτικη θεση είμαστε απο καποιο που έχει windows8 tablet ακομη και με τους πολυ υποδιεστερους atom soc??? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από ektor7 1
venumis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Υπερβολικα οπαδο μαλλον του πρασινου ρομποτακιου που εχει ενα προβλιμα στις "κλειδωσεις" του και λαγκαρει σε βρισκω... Μου άρεσαν πολύ τα κινητά της Nokia και τα προτιμούσα. Μου αρέσει το android σε touch screen κινητά, δεν είμαι οπαδός καμιάς εταιρίας. Εσυ με αυτα που γράφεις φαίνεται να εχεις εναν φανατισμό χωρίς λόγο και ουσία. Περί λαγκαρίσματος : Αν είχες ή εχεις πιάσει στα χέρια σου πολύ πολύ φθηνές συσκευές android και διαπίστωσες λαγάρισμα σε αυτο δεν φταιει το λειτουργικό αλλά ο κατασκευαστής (Lg,htc,sony,samsung κτλ) που έβγαλε ενα αδύναμο κινητό με android (αφου το android πουλάει ) μόνο και μόνο για να "τσιμπήσει" μια μερίδα ανθρώπων με χαμηλό budget ή απλά δεν θα το έψαχνε και τόσο. Θα ήθελα να πιάσεις και ενα κινητό με wp8 που να κοστίζει απο 60€ - 120€ και να δούμε συμπεριφορά.Αλλά δεν υπάρχει οπότε καλό ειναι η σύγκριση να γίνεται υπό ίσους όρους
venumis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πολλα ατομα οπως και εγω δεν εχουμε μηχανη...και εχουμε μονο το κινητο... Οποτε ενα 1020 θα μας καλυπτε μια χαρα. Το παρουσιάζεις οτι δεν εχεις φωτογραφική μηχανή λόγο οικονομικών ή οτι δεν ήθελες και δεν θέλεις να αγοράσεις ποτέ σου φωτογραφική μηχανή ? Αν ισχυεί το πρώτο έρχεσαι σε αντιπαράθεση διότι το lumia 1020 θα είναι πανάκριβο. Αν ισχύει το δεύτερο πάλι έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατι ποτέ δεν σε ενδιέφερε η φωτογραφία αλλά θέλεις να δώσεις εναν σκασμό λεφτά για ενα κινητό που εχει καλή φωτογραφική. Τέλος να προσθέσω οτι σε καμία περίπτωση ιδίως σε νυχτερινές λείψεις η καμερα ενος κινητού θα είναι άξια να βγάλει καλές φωτογραφίες. Είναι κρίμα μοναδικές προσωπικές στιγμές που θέλεις να αποτυπώσεις με την μέθοδο της φωτογραφίας, να βασίζονται σ ενα κινητό. Όποιο και να είναι αυτο ! 1
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αυτα που λενε περι καμερας καθε φορα για Pure και τετοια,μου θυμιζει το γελιο που εριξα βλεποντας στο τοτε Lumia 920! http://www.theverge.com/2012/9/5/3294545/nokias-pureview-ads-are-fraudulent Ελπιζω να ειναι αυτη την φορα πιο αντικειμενικοι.Δεν το λεω για να θαψω την Nokia,ειναι κινηταρες,και ποιος αλλωστε δεν θυμαται,οταν πρωτοβγηκαν,τι ειχε σχεδον το 70% της ελλαδος.Αλλα οταν διαφημιζεις κατι ρε παιδια,λιγη προσοχη. Ειναι σκυλια σε αντοχη,και αυτο το απεδειξε χωρις καμια αμφιβολια. 1
db2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το παρουσιάζεις οτι δεν εχεις φωτογραφική μηχανή λόγο οικονομικών ή οτι δεν ήθελες και δεν θέλεις να αγοράσεις ποτέ σου φωτογραφική μηχανή ? Αν ισχυεί το πρώτο έρχεσαι σε αντιπαράθεση διότι το lumia 1020 θα είναι πανάκριβο. Αν ισχύει το δεύτερο πάλι έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατι ποτέ δεν σε ενδιέφερε η φωτογραφία αλλά θέλεις να δώσεις εναν σκασμό λεφτά για ενα κινητό που εχει καλή φωτογραφική. Τέλος να προσθέσω οτι σε καμία περίπτωση ιδίως σε νυχτερινές λείψεις η καμερα ενος κινητού θα είναι άξια να βγάλει καλές φωτογραφίες. Είναι κρίμα μοναδικές προσωπικές στιγμές που θέλεις να αποτυπώσεις με την μέθοδο της φωτογραφίας, να βασίζονται σ ενα κινητό. Όποιο και να είναι αυτο ! Θα με βγαλεις και τρελο και οτι αντικρουω μονος μου οσα λεω. Nice try: Well my dear Super Smart friend... 1 ) Εχω αλλαξει 50 κινητα Ανδροιδ. 3 iPhone . 3 WP8 . 2wp7. οποτε δεν ειμαι κολλημενος με καμμια εταιρια. Και ουτε το βλεπω συναισθηματικα για να κραξω και να βγαλω το complex μου. 2 ) Δεν ειναι θεμα χρηματων για την καμερα απλα δεν ειναι τοσο βολικο για εμενα που εχω 2 χερια να κουβαλαω και κινητο και φωτογραφικη. 3 ) Μια χαρα με καλυπτε και και το S3 και το 920 οσο αφορα την καμερα αλλα το 920 πιο βολικο σαν καμεροτηλεφωνο απο το S3. 4 ) Δεν ασχοληθηκα με καμερα γιατι για ΕΜΕΝΑ δεν εχει νοημα πλεον , δεν ξερω απο DSLR το παραδεχομαι. Με την ιδια λογικη δεν κουβαλαω και ταβλετ και PC μαζι μου all the time. 5 ) Οσο αφορα τις νυχτερινες φωτογραφιες...μια χαρα ειναι το 1020 αν κρινω οτι και το 920 ειναι μια χαρα. 6 ) Ενα σκασκο λεφτα να τον δωσω γιατι το χρησιμοποιω σαν developer και οχι σαν fandroid για να λεω εχω 8 πυρηνες. 7 ) Απαντανω προσωπικα γιατι εσυ μιλησες για εμενα προσωπικα. 8 ) Συγνωμη για ορθογραφικα λαθη εχω αρκετα χρονια να γραψω ελληνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα