db2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Προς @anamenos Η Nokia έχει βγει για τα καλά από το παιχνίδι. 1 ον) βγάζει πολύ καλές συσκευές με το πιο αποτυχημένο λειτουργικό 2 ον) Αφου δεν πουλάει που δεν πουλάει θα μπορούσε να δελεάσει με καλές τιμές το οποίο δεν κάνει ούτε αυτό Πολλά κινητά έχουν αξιοπρεπή κάμερες, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να έχει απαιτήσει η κάμερα του κινητού του να τραβάει καλύτερα από μια nikon 5200 Έχει χάσει την μπάλα η Nokia και αν δεν αλλάξει τακτική είναι θέμα χρόνου να κατεβάσει ρολά. Υπερβολικα οπαδο μαλλον του πρασινου ρομποτακιου που εχει ενα προβλιμα στις "κλειδωσεις" του και λαγκαρει σε βρισκω... Πολλα ατομα οπως και εγω δεν εχουμε μηχανη...και εχουμε μονο το κινητο... Οποτε ενα 1020 θα μας καλυπτε μια χαρα. 3
prokopisboy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δύο καλές ειδήσεις για τα WP8 σήμερα! Οι περισσότεροι βγάζουν φωτογραφίες για να τις κάνουν share με τους φίλους τους στο ίντερνετ οπότε παίζει να είναι το καλύτερο (φορητό+ευκολία χειρισμού) μηχάνημα αυτή τη στιγμή που μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς μεγάλους συμβιβασμούς στην ποιότητα. Δεύτερον έρχεται το Vine στα WP.
keepgoing Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πραγματικά η καλύτερη φωτογραφική που έχει μπει ποτέ σε κινητό. Για άλλη μια φορά η nokia δείχνει οτι δεν ήταν τυχαία η κορυφαία εταιρία στα κινητά. Ακόμα και τώρα βγάζει πρωτοποριακό hardware. Αν αυτή τη φωτογραφική την είχαν βγάλει ...άλλοι θα μας είχαν πρήξει τα @@ με το innovation τους. Δεν την έβγαλαν όμως. Την έβγαλε η nokia που κάνει πραγματικό innovation. 5
Grey Warden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Κορυφαία εταιρία στα κινητά. Κλαίω. Ζούμε σε εποχές προ του 2007. Σαν χθες σηκώσαμε και το ευρωπαϊκό. 4
nikchris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το μονο που σιγουρα μπορεις να πεις ειναι οτι ειναι πανακριβο. Δηλαδη αν ειχε 5" οθονη με quad και full HD, ποσο θα ειχε; 900€; Υποτιθεται οτι φοραει ενα OS που υπολειπεται, τοσο σε χαρακτηριστικα οσο και σε εφαρμογες αλλα και σε market share. Πως θα αυξησεις πωλησεις; Δινοντας του την ιδια τιμη με το iphone και το S4, ενω εχεις και χειροτερο hardware(απο το S4)? Υπερβολικα οπαδο μαλλον του πρασινου ρομποτακιου που εχει ενα προβλιμα στις "κλειδωσεις" του και λαγκαρει σε βρισκω... Πολλα ατομα οπως και εγω δεν εχουμε μηχανη...και εχουμε μονο το κινητο... Οποτε ενα 1020 θα μας καλυπτε μια χαρα. Δεν εχεις μηχανη αλλα θα δωσεις 500-600€ για κινητο; Οπως ειπα και παραπανω, ωραιο, αλλα πανακριβο. Πραγματικά η καλύτερη φωτογραφική που έχει μπει ποτέ σε κινητό. Για άλλη μια φορά η nokia δείχνει οτι δεν ήταν τυχαία η κορυφαία εταιρία στα κινητά. Ακόμα και τώρα βγάζει πρωτοποριακό hardware. Αν αυτή τη φωτογραφική την είχαν βγάλει ...άλλοι θα μας είχαν πρήξει τα @@ με το innovation τους. Δεν την έβγαλαν όμως. Την έβγαλε η nokia που κάνει πραγματικό innovation. Innovation; Πως ακριβως; Επειδη βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Γιαυτο λοιπον δεν στα πρηξανε τα @@, επειδη δεν ειναι κανα τρελο innovation, απλα καλυτερο αισθητηρα εχει. Γιατι δεν ειναι πλεον στις κορυφαιες εταιριες; Γιατι πχ το προηγουμενο pureview, πηγε και το εδωσε με Symbian. Για κατι τετοια ειναι στον πατο.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι οι φωτογραφίες ειναι εκπληκτικές και η τιμή των 300 euro δεν ειναι και εξωπραγματική , ωραίο κινητό
el97639 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εγω κραταω οτι 1.η νοκια ενω εχασε το παιχνιδι με το software λογω android και iphone και με το hardware που δεν μπορουσε να χτυπησει τους ασιατες που φτιαχνουν αυτοι τα τσιπακια στα κινητα τους πονταρε στο μονο πραγμα που εμεινε design και φωτογραφικη. Εκανε πολυ καλη δουλεια που θα σπρωξει γενικα τη αγορα στο να μεταφερει τον ανταγωνισμο κ στη φωτογραφικη που ηταν ενα κομματι που υστερουσαν τα κινητα
Windows8 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σορρυ αντροιντ μπουζ, ποναει πολυ που το samsung zoom η οπως λεγεται ειναι απαισιο και το 1020 ειναι πανεμορφο, ε; Τεσπα, η τιμη ειναι μια χαρα, μην ξεχνατε πως ολοι δειχνοντε για τα ακριβα κινητα\αμαξια\ρουχα τους, ειδικα στην ελλαδα, οποτε πολυ κουλ. Οσοι κραζουν το λογισμικο απλα γελαω με το δικο τους που δεν παιρνει αναβαθμιση η νεα τους συσκευη και ψαχνουν ρομς χαχαχαχα. Ολο και περισσοτερες οφισιαλ εφαρμογες βγαινουν. Σε λιγο, δεν θα εχετε να λετε για το μαρκετ και θα πονατε ακομα πιο πολυ.Σχετικα με την νοκια, σε εναν φιλαρακο πιο πανω, εχει φθηνες συσκευες nokia lumia 520 - 620 ψαξε πριν αρχιζεις να λες αηδιες μικρε. Η νοκια εχει ολο το ευρως τιμων. Σχετικα με την καμερα - οτι πιο επικο υπαρχει. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 O αισθητηρας παντως παραμενει μικροτερος απο του 808 PV. : /
tasos1995 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Κάποιος είπε για quad core...ξεπεραστε το τα windows phone ΔΕΝ χρειάζονται quad core ή 3gb ram δεν είναι android..τα windows phone δουλευουν τέλεια όπως είναι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Κορυφαία εταιρία στα κινητά. Κλαίω. Ζούμε σε εποχές προ του 2007. Σαν χθες σηκώσαμε και το ευρωπαϊκό. Koρυφαια σε καινοτομιες ειναι. Σε πωλησεις οχι πια. *Επισης προσεξε τον χρονο που χρησιμοποιει το παιδι στο μηνυμα του ("ηταν")
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι οι φωτογραφίες ειναι εκπληκτικές και η τιμή των 300 euro δεν ειναι και εξωπραγματική , ωραίο κινητό 300 ευρώ με 24μηνο συμβόλαιο και μάλιστα όχι στην Ελλάδα...
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια ειναι οτι οι φωτογραφίες ειναι εκπληκτικές και η τιμή των 300 euro δεν ειναι και εξωπραγματική , ωραίο κινητό 300$ είναι η τιμή στην AT&T με συμβόλαιο. Δεν παίζει να έχει 300€ σκέτη συσκευή. Μάλλον για 600+ 2
butters Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ξέρουμε τι υλικό κατασκευής είναι το κινητό; Θα είναι πλαστικό ή μεταλλικό;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Nα πω και εγω την αποψη μου. Η Νοκια εχει πλεον μεγαλη παραδοση στα καμεροκινητα και εχει επιλογες για ολα τα γουστα (Ν8-808 Symbian, 920-925-1020-Windows Phone, αλλα και παλιοτερες συσκευες οπως το Ν82). Ακομα και το Ν9 με Meego Harmattan βγαζει φοβερες φωτο με απιστευτο macro. Για τα δικα μου γουστα , αν ντε καλα ηθελα camera-smartphone, θα επαιρνα το Ν8 ή το 808 PV λογω λειτουργικου. Τα WP ,αποψη μου, ειναι ενα μη εξυπνο λειτουργικο και στα ματια μου τα 920-925-1020 "χαντακονωνται" εξ αιτιας του. Με το Ν8 βγαζεις φανταστικες φωτογραφιες και με το 808 ακομα πιο τελειες. Αν πεσει λιγο ακομα σε τιμη το 808 θα ειναι η καλυτερη επιλογη για φωτο και βιντεο. Εχεις και το δωρεαν GPS, εχεις και το φοβερο σε ποιοτητα ηχου mp3 player του. Κατασκευη σαν τανκ και ολες τις smart λειτουργιες του S^3 Belle. Αψογο. Μονο στην εμπειρια του ιντερνετ χωλαινει καπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα