Hieg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ρε φίλε, γιατί παραπληροφορείς αν δεν ξέρεις; Η LG παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση on-site. Ο καταναλωτής δεν πληρώνει κάτι, η LG αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς από-προς τον πελάτη και αντικαθιστά συνήθως την οθόνη. Δεν εχει κανενα λογο να επικoiνωνησει με την lg και με την καθε lg. Παιρνεις τηλ το καταστημα που αγορασες την tv, και τρεχει αυτος για σενα.
vdanasto Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δεν εχει κανενα λογο να επικoiνωνησει με την lg και με την καθε lg. Παιρνεις τηλ το καταστημα που αγορασες την tv, και τρεχει αυτος για σενα. Κανένα κατάστημα δεν πρόκειται να τρέξει, αν θέλεις πας την ελαττωματική συσκευή στο κατάστημα ο ίδιος και το διαχειρίζονται αυτοί μετά. Ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό όταν μια εταιρεία σου παρέχει εγγύηση on-site;
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Συνήθως πάντως δίνουν ανακατασκευασμένη (αν είναι παλιό μοντέλο και υπάρχει κάποιο που έχει επισκευαστεί) αλλιώς αν δεν υπάρχει καν το μοντέλο σου φέρνουν άλλη καινούρια (ίδιων προδιαγραφών ή και καλύτερη!!! ) Εγώ δυστυχώς 2 φορές που άλλαξα μου φέρανε ανακατασκευασμένη (που στο διαολο την ξεθαψανε μετα από 3 σχεδόν χρόνια δεν ξέρω αλλά μάλλον ήμουν γκαντέμης )
Sog96Ch Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εμενα μαλλον θα μου φερουν καινουργια αλλα το ιδιο μοντελο
aris1986 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η lg αντικαθιστα/ερχεται παραλαμβανει/φερνει την παλια καινουργια/οθόνη. Το λεω απο προσοπική πειρα. Αν τρεμοπαιζει ειναι ή το τροφοδοτικο ή το πανελ της. Οποτε δεν φταίς εσυ (σε περιπτωση που το ψαξουνε) και νομιζεις οτι θα σου πουν τιποτα.
Sog96Ch Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Επαναφερω το θεμα μετα απο 1 με 2 μηνες γιατι και η καινουργια μου κανει το ιδιο προβλημα (λετε το προβλημα να ειναι δικο μου και να χαλαει η οθονη???) edit: Σταματησε να το κανει για την ωρα αλλα τι λετε να φταει? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2013 από chourdis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα