Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε, γιατί παραπληροφορείς αν δεν ξέρεις; Η LG παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση on-site. Ο καταναλωτής δεν πληρώνει κάτι, η LG αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς από-προς τον πελάτη και αντικαθιστά συνήθως την οθόνη.

Δεν εχει κανενα λογο να επικoiνωνησει με την lg και με την καθε lg. Παιρνεις τηλ το καταστημα που αγορασες την tv, και τρεχει αυτος για σενα.

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα λογο να επικoiνωνησει με την lg και με την καθε lg. Παιρνεις τηλ το καταστημα που αγορασες την tv, και τρεχει αυτος για σενα.

Κανένα κατάστημα δεν πρόκειται να τρέξει, αν θέλεις πας την ελαττωματική συσκευή στο κατάστημα ο ίδιος και το διαχειρίζονται αυτοί μετά. Ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό όταν μια εταιρεία σου παρέχει εγγύηση on-site;

Δημοσ.

Συνήθως πάντως δίνουν ανακατασκευασμένη (αν είναι παλιό μοντέλο και υπάρχει κάποιο που έχει επισκευαστεί) αλλιώς αν δεν υπάρχει καν το μοντέλο σου φέρνουν άλλη καινούρια (ίδιων προδιαγραφών ή και καλύτερη!!! )

Εγώ δυστυχώς 2 φορές που άλλαξα μου φέρανε ανακατασκευασμένη :( (που στο διαολο την ξεθαψανε μετα από 3 σχεδόν χρόνια δεν ξέρω αλλά μάλλον ήμουν γκαντέμης :P )

Δημοσ.

Η lg αντικαθιστα/ερχεται παραλαμβανει/φερνει την παλια καινουργια/οθόνη.

Το λεω απο προσοπική πειρα.

Αν τρεμοπαιζει ειναι ή το τροφοδοτικο ή το πανελ της.

Οποτε δεν φταίς εσυ (σε περιπτωση που το ψαξουνε) και νομιζεις οτι θα σου πουν τιποτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θεμα μετα απο 1 με 2 μηνες γιατι και η καινουργια μου κανει το ιδιο προβλημα

(λετε το προβλημα να ειναι δικο μου και να χαλαει η οθονη???)

edit: Σταματησε να το κανει για την ωρα αλλα τι λετε να φταει?

Επεξ/σία από chourdis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...