Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες το λαπτοπ κολλησε και οταν το εκανα ρεσταρτ δεν ανοιγε. Τα λαμπακια αναβαν κανονικα, το ανεμιστηρακι δουλευε ομως η οθονη δεν εδειχνε τιποτα(ουτε σε εξωτερικη οθονη). Μετα απο λιγες ωρες εβγαλα τον σκληρο δισκο τον εβαλα ξανα στη θεση του και δουλεψε το λαπτοπ.

Σημερα εγινε ξανα το ιδιο ομως δεν μπορω να το φτιαξω. τα εβγαλα ολα απο μεσα και τα εβαλα πισω και παλι δεν ανοιγει. δοκιμασα και το hard reset. Τι αλλο μπορω να κανω;

Δεν εχω εγγυηση

Δημοσ.

Αν μπορείς βγάλε την μπαταρία την μικρή κάτω απο το καπάκι και άστην για κανένα 5 λέπτο εκτός!

Υ.γ Μην μου πείς μόνο ότι έκανες πρόσφατα update τα bios!

Δημοσ.

Αν εννοεις την cmos battery την εχω βγαλει ηδη και εχω βαλει καινουρια. δεν βοηθησε

οχι δεν εκανα update ta bios

Δημοσ.

σου έκανε τπτ σχέδια η οθόνη πρίν γίνει αυτό.;

πάντως αφού σύνδεσες σε εξωτερική οθόνη και δεν έχει εικόνα,μάλλον σε άφησε η κάρτα γραφικών.

το οτι δούλεψε λίγο με τον δίσκο θα ήταν στα τελευταία της και μετά δεν άνοιξε καθόλου.

Δημοσ.

Ναι coolerman πριν 2 μηνες ειχα ανοιξει αυτο το θεμα και μαλλον το προβλημα ειναι στη καρτα γραφικων οπως ειπες

http://www.insomnia.gr/topic/485828-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Εκει που εγραψα οτι χαλασε το ανεμιστηρακι εκανα λαθος. το ανεμιστηρακι δουλευε απλα εγινε εντελως αθορυβο ξαφνικα και σταματησε να ζεσταινεται το λαπτοπ(χωρις να κανω κατι εγω)

Δημοσ.

Υπάρχει κατι που μπορω να κανω μονος μου; δεν θελω να πληρωσω πανω απο 50 ευρω

όπως εξηγούμε στο πρώτο θέμα που είχες ανοίξει είναι μονόδρομος το reballing.

70/100 ευρώ περίπου.

το να το κάνεις εσύ με διάφορους τρόπους δεν θα αντέξει,και μπορείς να καταστρέψεις την μητρική με αυτούς τους τρόπους.

πές μας το ακριβώς μοντέλο σου.

Δημοσ.

hp g62 130ev

To πηρα στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν αξιζει να το φτιαξω. Το κρατησαν για να το δουν καλυτερα 

μονο 2μιση χρονια αντεξε  :(

Δημοσ.

hp g62 130ev

To πηρα στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν αξιζει να το φτιαξω. Το κρατησαν για να το δουν καλυτερα 

μονο 2μιση χρονια αντεξε  :(

σύμφωνα με αυτούς τους κωδικούς

• HP G62-130EV Motherboard Compatible Laptop Part No.
  • HP 595184-001
  • HP 638167-201

new 100 ευρώ

used 70 ευρώ

περίπου τόσο πηγαίνει το reballing.

εσύ αποφασίζεις.

κατ' εμέ το reballing είναι καλύτερο και δοκιμασμένο οτι κρατάει στον χρόνο,και ξέρεις οτι είναι η μητρική σου κομπλέ.

Δημοσ.

καλά αυτό είναι desktop.

αποδεδειγμένα δεν κρατάει πολύ,αν θέλεις να το κάνεις κάνε το στην μητρική σου.

απλώς να ξέρεις μπορείς να την καταστρέψεις και να μην επανέλθει.

ψάξε στο youtube θα βρείς πολλά βιντεάκια με "φούρνισμα".

είναι τοξικό εκεί που ψήνεται φαγητό στο φούρνο να πετάξεις για "ψήσιμο" την μητρική και δεν στο προτείνω.

το σωστό είναι το reballing.

φιλικά ;)

Δημοσ.

σύμφωνα με αυτούς τους κωδικούς

• HP G62-130EV Motherboard Compatible Laptop Part No.
  • HP 595184-001
  • HP 638167-201

Πως βρηκες αυτους τους κωδικους; Μπορω να βρω και ποιο φτηνη μητρικη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...