Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλ. πάτε να με βάλετε από τώρα στα έξοδα ?

Λέω για κανα 4μηνο να βάλω το enermax και μετά να πάω σε κάτι νεότερο. Σκέφτομαι να μην ανέβω πολύ σε W πάλι και να πάρω στα 650W http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E20622EB0C37C0F197DF1CC1DEEF978D&pa=55388E87BE5D7E41807781169A8166D1

σε αυτά τα χρήματα 100/110 ευρώ παιζούν πολύ καλά τροφοδοτικά. :-D

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό για το αν θα το έβαζα ή όχι. Η απάντηση νομίζω είναι αυτονόητη. Κι αν δεν έχει ζοριστεί στο παρελθόν, και μετριοπαθές oc θα έκανα. Ούτε στο 4μηνο θα το άλλαζα αν δεν έβγαζε πρόβλημα..:P 

Δημοσ.

**ένα τόσο "απλό" τροφοδοτικο**, **ένα thermaltake η ένα corsair θα έλεγα εγώ, οκ βγάζει 40Α αλλά δεν έχει την ποιότητα των 2 παραπάνω.**

Τι λέτε ρε παιδιά; Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες κατασκευής τροφοδοτικών . ΑΥΤΗ τα κατασκευάζει δεν δίνει παραγγελία να τις τα φτιάξουν άλλοι όπως η corsair και η thermaltake που προαναφέρθηκε!

Τέσπα, αν δεν έχει φάει τρελό ζόρι το συγκεκριμένο στο παρελθόν μια χαρά θα κάνει την δουλεία του.

Το ίδιο ακριβώς εδώ και 4 χρόνια τα έβγαλε πέρα με βαρβάτα ενεργειακό hardware με τελευταίο του καθήκον σαν htpc με e8400@3000, 5870, 6 HD, κάρτα τηλεόρασης, δορυφορική κάρτα τηλεόρασης

Σε σύστημα με C2D E6600 που δουλεύει 2-3 ώρες ημερησίως βρίσκεται.

σε αυτά τα χρήματα 100/110 ευρώ παιζούν πολύ καλά τροφοδοτικά. :-D

Δηλ. αυτό που έχω στα υπόψιν δεν είναι καλό ? Ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σου αρκεί να μην είναι XFX :-D

Δημοσ.
Δηλ. αυτό που έχω στα υπόψιν δεν είναι καλό ? Ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σου αρκεί να μην είναι XFX

ναι βρέ καλό είναι

κάνε τις δοκιμές σου πρώτα με τον "γερμανό" σου και εδω είμαστε. :-D

το μενού δεν θα έχει xfx :P

Δημοσ.

ναι βρέ καλό είναι

κάνε τις δοκιμές σου πρώτα με τον "γερμανό" σου και εδω είμαστε. :-D

το μενού δεν θα έχει xfx :P

Για κάνε τις προτάσεις σου από τώρα να δούμε που θα κινηθούμε.

Δημοσ.

Τι αλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα .... Υπεραρκετο ειναι το pro82+ ... εγώ επι 3 σχεδον χρόνια συντηρούσα το συστημα της υπογραφής με 920 και 5870CF κλοκαρισμένα στο θεο και τώρα πλέων συνεχίζει να δουλεύει εδώ και αλλα 2χρονια  σε κλοκαρισμένο 8400 με 5850... και δνε θα αντέξει το σύστημα του TS? Σοβαραλογούμε τώρα.

Οσο για την συγκριση με ΤΤ κτλ απλα γελάω ακομη... καλα αυτά που αναφέρθηκαν αλλα Enermax δεν είναι.... 

Αν δεν είχε και την λαδια με τα Liberty πραγματικά θα ήταν η τοπ εταιρεία. 

• Like 1
Δημοσ.

Για κάνε τις προτάσεις σου από τώρα να δούμε που θα κινηθούμε.

όταν με το καλό αγοράσεις άλλο θα σου πώ 

αναμένονται καινούρια μοντέλα μην βιάζεσαι :-D

Δημοσ.

όταν με το καλό αγοράσεις άλλο θα σου πώ 

αναμένονται καινούρια μοντέλα μην βιάζεσαι :-D

Ωραία. Πότε θα τα δούμε ?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό για το αν θα το έβαζα ή όχι. Η απάντηση νομίζω είναι αυτονόητη. Κι αν δεν έχει ζοριστεί στο παρελθόν, και μετριοπαθές oc θα έκανα. Ούτε στο 4μηνο θα το άλλαζα αν δεν έβγαζε πρόβλημα.. :P

+1

Δημοσ.

Enermax
Enermax claims all of its current mid-range and high-end PSUs, as well as some older models, use DC-to-DC conversion and can therefore pump out "rock-stable voltages even at 0W load." Here's a list of them:

• Platimax: 500W, 600W, 750W, 850W, 1000W, 1200W, 1500W
  • Revolution87+: 550W, 650W, 750W, 850W, 1000W
  • MaxRevo: 1200W, 1350W, 1500W
  • Triathlor: 385W, 450W, 550W
  • Triathlor FC: 550W, 650W, 700W
  • Revolution85+: 850W, 920W, 950W, 1020W, 1050W, 1250W
  • Modu87+: 500W, 600W, 700W, 800W, 900W
  • Pro87+: 500W, 600W
Δημοσ.

εγώ αυτή την μάρκα την εχω πάρει λίγο με φόβο.

αν είχεσ κανένα chieftec, ocz, η κάτι τέτοιο θα που έλεγα οκ.

αλλά αυτα τα enermax τα εχω πάρει λίγο με φόβο.

μια χαρά τροφοδοτικο από θέμα μάρκασ είναι αλλά έχεισ μεγάλη κάρτα. και σε παιχνίδια μπορεί να σου ζορίζεται αρκετά.

το θέμα είναι ότι σου πέφτει λίγο μικρό αμα είχε 100wat ακόμα δεν θα είχεσ πρόβλημα.

Δημοσ.

John,εχεις παρει τα enermax με φοβο?εισαι σιγουρος?φροντισε να αντιμετωπισεις τους φοβους σου :P

Πες τα και εσύ ρε Θανούλη ... γιατι θα με λολέψουν μερικοί εδω μέσα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...