Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανέβω πολύ σε κόστος σκέφτομαι να στήσω το σύστημα με τον 4770k με αυτό το τροφοδοτικό (για κάποιο διάστημα)

 

http://www.hardwaresecrets.com/article/Enermax-PRO82+-525-W-Power-Supply-Review/551

 

Το σύστημα θα αποτελείται από

Asus Z87 Sabertooth

4*4GB RAM

7950 Vapor X

3HD* 2TB/ 1 SSD

 

Με βάση ένα πρόγραμμα υπολογισμού πρόχειρα, το σύστημα το βγάζει ότι θα χρειάζεται 450W. Θα μπορεί άνετα το enermax να αντέξει και τυχών o/c ?

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.

σε τόσο καλά, ακριβά, και επώνυμα κορυφαία υποσυστηματα θα βάλεις ένα τόσο "απλό" τροφοδοτικο ?!

μην το κανεισ! τόσα χρήματα έδωσες, είναι κρίμα να δουλεύουν με τέτοιο τροφοδοτικο.

πάρε κανένα 600άρι τησ προκοπής μαζί με ένα ups απλό και τότε θα είναι οκ.

Δημοσ.

Έλεγα να βάλω το δυνατότερο PC Power & Cooling Silencer Quad 750W που έχω στο σύστημα της υπογραφής. Αλλά είπα να το αφήσω αυτούσιο το υπάρχων. Είναι και κόκκινο το PC Power & Cooling και στο νέο case δεν θα δείχνει ωραίο.

Δημοσ.

η 7950 θα το ζορισει

δεν ειναι κακη επιλογη το τροφοδοτικο

αλλα γενικα καλο θα ηταν να μη δουλευει μονιμα πανω απο το 70-80%

Δημοσ.

40Α combined βγάζει.Εγώ θα το έβαζα.To oc είναι το θέμα.

ένα thermaltake η ένα corsair θα έλεγα εγώ, οκ βγάζει 40Α αλλά δεν έχει την ποιότητα των 2 παραπάνω.

ασε που είναι μικρό σε watt.

ένα 750wat θέλει για τον υπολογιστή που έχει. καλό είναι το τροφοδοτικο να δούλευει στο χαλαρό όταν πχ cpu η gpu δουλεύουν 100%.

Δημοσ.

Το enermax δεν μπορεί να θεωρηθεί "ένα απλό τροφοδοτικό". Θεωρώ ότι είναι ισάξιο σε ποιότητα με άλλες μάρκες που αναφέρθηκαν. Απλά όταν μια κάρτα μπορεί να φτάσει να ζητάει 350w σε oc τα 525w, ακόμα και με 82+ αποδοτικότητα είναι πολύ οριακά ...

Αν ήταν το PRO82+ 625W, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Δηλ. πάτε να με βάλετε από τώρα στα έξοδα ? :-D

 

Λέω για κανα 4μηνο να βάλω το enermax και μετά να πάω σε κάτι νεότερο. Σκέφτομαι να μην ανέβω πολύ σε W πάλι και να πάρω στα 650W http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E20622EB0C37C0F197DF1CC1DEEF978D&pa=55388E87BE5D7E41807781169A8166D1

 

 

  • Moderators
Δημοσ.

Απλα μην κλοκαρεις για ενα 4μηνο. Μια χαρα θα σε βγαλει. Επισης φυσικα και θα δοκιμασεις και o/c με αυτο πριν παρεις αλλο.

Αλλωστε δεν παιζει να καει (λογω Enermax), αλλα και να καει θα εχουν εγγυηση τα υπολοιπα parts, στην 1/1000000 που θα παρει κατι μαζι του.

 

Ειχα δουλεψει Core 2 Duo E6420 @ 3.5GHz με ρευματα στο θεο, μαζι με Nvidia 8800GTX που ολοι ξερουμε τι γομαρι ηταν, μαζι με overclock αυτης, με ενα Enermax Noisetaker II 425W (32A combined).

Κιχ δεν εκανε!

Δημοσ.

 

Με βάση ένα πρόγραμμα υπολογισμού πρόχειρα, το σύστημα το βγάζει ότι θα χρειάζεται 450W. Θα μπορεί άνετα το enermax να αντέξει και τυχών o/c ?

 

 

Τα 450W θα τα τραβήξει σε ακραία load σενάρια, με φυσιολογική χρήση θα παίζει στα μισά.

Το enermax είναι υπέρ αρκετό, ακόμα και αν παίξεις με clocks.

Δημοσ.

Απλα μην κλοκαρεις για ενα 4μηνο. Μια χαρα θα σε βγαλει. Επισης φυσικα και θα δοκιμασεις και o/c με αυτο πριν παρεις αλλο.

Αλλωστε δεν παιζει να καει (λογω Enermax), αλλα και να καει θα εχουν εγγυηση τα υπολοιπα parts, στην 1/1000000 που θα παρει κατι μαζι του.

 

 

 

Βρήκες σε άτομο να το πείς αυτό ? :-D

 

Το 2007 που έστησα σύστημα με C2D είχα πάρει ένα Enermax 650W (δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς). Ήταν η εποχή που σε όλα τα forum εξυμνούσαν τα enermax. Τελικά σε λιγότερο από 8 μήνες ξαφνικά (χωρίς να έχω κάνει o/c) βγήκε off (ευτυχώς δεν πήρε τίποτα επειδή ήταν καλό)

  • Moderators
Δημοσ.

Ναι ειχε βγει η φολα τοτε με τα Liberty.

Και δεν εννοουσα οτι τα Enermax εχουν το... άκαυστο, απλα υλοποιουν ολες τις προδιαγραφες ετσι ωστε να μην καιγονται κατα το δυνατον (OCP, OTP κτλ). :-)

Δημοσ.

**ένα τόσο "απλό" τροφοδοτικο**, **ένα thermaltake η ένα corsair θα έλεγα εγώ, οκ βγάζει 40Α αλλά δεν έχει την ποιότητα των 2 παραπάνω.**

 

Τι λέτε ρε παιδιά; Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες κατασκευής τροφοδοτικών . ΑΥΤΗ τα κατασκευάζει δεν δίνει παραγγελία να τις τα φτιάξουν άλλοι όπως η corsair και η thermaltake που προαναφέρθηκε!

Τέσπα, αν δεν έχει φάει τρελό ζόρι το συγκεκριμένο στο παρελθόν μια χαρά θα κάνει την δουλεία του.

Το ίδιο ακριβώς εδώ και 4 χρόνια τα έβγαλε πέρα με βαρβάτα ενεργειακό hardware με τελευταίο του καθήκον σαν htpc με e8400@3000, 5870, 6 HD, κάρτα τηλεόρασης, δορυφορική κάρτα τηλεόρασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...