vagelis81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εχω παιξει αρκετες φορες το mirror s edge.Καταπληκτικο παιχνιδι.Νομιζω(και αν κανω λαθος να με διορθωσετε) πως αυτο το ειδος του gameplay ειναι μοναδικο και δυσκολα μπορεις να βρεις καποιο παιχνιδι που εστω να το πλησιαζει.Αλλα ας ερθω στο κυριως θεμα.Μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που γινονται οι μαχες σ αυτο το παιχνιδι ,δηλαδη το οτι βλεπεις τον αντιπαλο μπροστα σου σε πολυ κοντινη αποσταση και τον νιωθεις να σε απειλει στα αληθεια.Αναρωτιομουν λοιπον αν υπαρχει παιχνιδι που να εχει τετοιου τυπου μαχες με τους "κακους"
Despotas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Θα έλεγα το Zeno Clash. Πρόσφατα βγήκε και το 2. Βέβαια δεν είναι τόσο καλά όσο το Mirror's Edge. Επίσης Dishonored, Dark Messiah of Might & Magic και τα Dead Island ίσως σου αρέσουν. 1
vagelis81 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Φιλε Δεσποτα,κατ αρχην σ ευχαριστω για την απαντηση.Το zeno clash ισως εχει αυτο που ζηταω αλλα σα παιχνιδι δε πρεπει να λεει και πολλα.Το εχω δει και δε μου καλορθε.Τωρα το dead island και το dishonored τα εχω εγκατεστημενα.Το dead island ειναι λιγο βαρετο η αληθεια ειναι.Τωρα το dark messiah (και τα τρια παιχνιδια απο D αρχιζουν χεχε) δε το ειχα δει.Φαινεται αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι.Βεβαια εχω παιξει πολυ λιγο.Και επισης οι μαχες μοιαζουν αρκετα με το mirror s edge. Σ ευχαριστω που μου το προτεινες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα