adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 http://www.ebay.com/itm/120002000030000mAh-USB-Power-Bank-External-Battery-Charger-For-Mobile-ckd-/141006177628 τον παρηγγειλα στις 15/7 και ηρθε σημερα θα κανω δοκιμες να δουμε
tiestointhemix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Και γω το ειχα παραγγειλει και ηρθε σχετικα γρηγορα. Αλλο τοσο γρηγορα ομως τον επεστρεψα και πηρα τα λεφτα μου πισω. Οι λογοι? 1. ηρθε ξεφορτιστη η μπαταρια και για τη πρωτη φορτιση πηρε πανω απο 4 ωρες (usb charge στον υπολογιστη) 2. δοκιμαστηκε σε asus padphone motorola razr nexus 7 και ipad. Ενω σε ολα κουμπωνε και ξεκινουσε να φορτιζει μετα απο μερικα δευτερολεπτα αποσυνδεοταν και φτου και απο την αρχη.. 3. τελος τα παρελκομενα του (συνδεσεις βυσματα) ειναι ολα πολυ κακης ποιοτητας που αργα η γρηγορα θα σου κανουν ζημια σε οποια συσκευη πας να φορτισεις. Απογοητευση σκετη η μπαταριουλα με 5 ευρω ισως αξιζε το κοπο
manosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εχω την αντίθετη άποψη. Ολα άψογα, φορτισε το iPhone μου απο το 0% στο 96%.
adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Και γω το ειχα παραγγειλει και ηρθε σχετικα γρηγορα. Αλλο τοσο γρηγορα ομως τον επεστρεψα και πηρα τα λεφτα μου πισω. Οι λογοι? 1. ηρθε ξεφορτιστη η μπαταρια και για τη πρωτη φορτιση πηρε πανω απο 4 ωρες (usb charge στον υπολογιστη) 2. δοκιμαστηκε σε asus padphone motorola razr nexus 7 και ipad. Ενω σε ολα κουμπωνε και ξεκινουσε να φορτιζει μετα απο μερικα δευτερολεπτα αποσυνδεοταν και φτου και απο την αρχη.. 3. τελος τα παρελκομενα του (συνδεσεις βυσματα) ειναι ολα πολυ κακης ποιοτητας που αργα η γρηγορα θα σου κανουν ζημια σε οποια συσκευη πας να φορτισεις. Απογοητευση σκετη η μπαταριουλα με 5 ευρω ισως αξιζε το κοπο Απο το usb του υπολογιστη νομιζω αργουν τα παντα να φορτισουν Οταν φορτισει τελειως τα φωτακια δεν πηγαινοερχονται πια ? Το δοκιμασα με το usb καλωδιο του κινητου για 3-4 λεπτα και φορτιζε κανονικα (πηγε απο το 62% στο 66%)
stathis97 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λιγο off-topic Εχει καποιος αγορασμενο απο ebay ή απο αλλου καποιον Power Bank Portable External Battery Charger (χρησιμοποιημενο οσο γινεται περισσοτερο) να μου πει εντυπωσεις; (Μιας και με ενδιαφερει)..
Federacion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Πήρα εγώ πριν λίγες μέρες μου ήρθε. Τι να σου πω το έβαλα και φορτίζε αλλά μετά από λίγο έκλεινε. Υποψιάζομαι ότι τ πρόβλημα είναι σύν καλώδιο αλλά δεν βρήκα χρόνο να πάω το μανισιο στη δουλειά που το αφήσα να δοκιμάσω πάλι. Εκτός κ αν δεν τ άφησα αρκετή ώρα να φορτίσει εξ αρχής. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
evmenis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Να προσεχετε το output που βγαζουν αυτοι οι φορτιστες για να μην παιρνετε κατι και μετα το εχετε και καθετε στο συρταρι. Για smartphones κανουν ολα αλλα για ταμπλετ θελετε output τουλαχιστον 1Α (1000mah) αλλα ιδανικα 2Α. Στο μεταξυ οι γιγαντες στο παμπλικ δεν γραφουν καν ποσο βγαζει!! Αν ειναι ασχετοι οι ανθρωποι αυτο συμβαινει ,ουτε καν τα βασικα χαρακτηριστικα δεν γραφουν ,παρτο εσυ και οτι σου κατσει ρε αδελφε δεν εγινε και τιποτα.
katcos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 500mah output δίνει Στην πρώτη σελίδα του θέματος υπάρχει link
john_dr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Να προσεχετε το output που βγαζουν αυτοι οι φορτιστες για να μην παιρνετε κατι και μετα το εχετε και καθετε στο συρταρι. Για smartphones κανουν ολα αλλα για ταμπλετ θελετε output τουλαχιστον 1Α (1000mah) αλλα ιδανικα 2Α. Στο μεταξυ οι γιγαντες στο παμπλικ δεν γραφουν καν ποσο βγαζει!! Αν ειναι ασχετοι οι ανθρωποι αυτο συμβαινει ,ουτε καν τα βασικα χαρακτηριστικα δεν γραφουν ,παρτο εσυ και οτι σου κατσει ρε αδελφε δεν εγινε και τιποτα. Τα tablets νομίζω θέλουν παραπάνω volt διότι παίζουν με 7,4V μπαταρίες. Οπότε για τα περισσότερα tablets εξ αρχής ξέρουμε ότι δεν κάνει. Δεν είναι θέμα amber εκεί, είναι θέμα voltage. Από εκεί και πέρα τα περισσότερα amber, απλά βοηθάνε σε ταχύτερη φόρτιση του κινητού. Δεν είναι ότι δεν θα παίξει ο φορτιστής. Απλά αν τον συνδέσεις και ταυτόχρονα έχεις ανοιχτό wifi και σερφάρεις με την οθόνη στην μέγιστη φωτεινότητα, δεν θα δεις την μπαταρία σου να φορτίζει. Αντίθετα ίσως και να αποφορτίζει, αλλά σίγουρα ποιο αργά από ότι αν δεν είχες συνδέσει καθόλου τον φορτιστή. Εδώ video να βάλω στο δικό μου Blade και να το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα με τον δικό του φορτιστή που δίνει 1A, η μπαταρία απλά παραμένει σταθερή, δεν φορτίζει. Τι περισσότερο να κάνει μια φορητή μπαταρία;
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα amber εκεί, είναι θέμα voltage ... τα περισσότερα amber, απλά... Amper 1
Federacion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ακριβολόγος! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
zerlan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, η μονάδα μέτρησης της έντασης του ηλεκτρικού ρεύματος γράφεται Ampere, προς τιμήν του André-Marie Ampère, του Γάλλου φυσικού που είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στη μελέτη του ηλεκτρομαγνητισμού. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα