Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση μόνο. Το συστημα μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας ?

Ο SSD του έχει κόψει ποιότητα  και την απόδοση στα γραφικά στο μισό.

Φίλε δεν το έχω ξανακάνει, οπότε θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος που ξέρει απο αυτά.

Επίσης, είπες ότι ο SSD μπορεί να κόψει απόδοση απο την κάρτα Γραφικών, τι παίζει μ αυτό το θέμα, γιατί πρώτη φορά τ ακούω

Δημοσ.

Πάρε και άλλο ένα με ψύκτρα στα 650€ και καλό κουτάκι με USB III

utw.png

+

qegd.png

H κάρτα έρχεται από εδώ με δωρεάν μεταφορικά !

http://www.topsystems.gr/products/PowerColor-AX7870-2GBD5%252d2DHPPV3E-AX7870-2GBD5%252d2DHPPV3E-Graphics-Card-Radeon-HD7870-2GB-PCI%252dE-DVI-HDMI-Mini-DisplayPort-UEF-Version.html

και είσαι στα 650€

Φίλε δεν το έχω ξανακάνει, οπότε θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος που ξέρει απο αυτά.
Επίσης, είπες ότι ο SSD μπορεί να κόψει απόδοση απο την κάρτα Γραφικών, τι παίζει μ αυτό το θέμα, γιατί πρώτη φορά τ ακούω

Οχι δεν ειπα αυτο ! Ειπα πως δεν θα θυσιαζα να βαλω μια μικρη καρτα γραφικων που ειναι το Α και το Ω σε ενα  gaming συστημα , να μειωσω την μητρικη σε ποιοτητα , να μικρύνω το τροφοδοτικο σε ισχυ , απλα για να βαλω εναν SSD !

Πάντως παραπάνω σου δίνω μια ιδέα για το πως θα σου έρθει το pc στα 650€ μαζί με ψύκτρα και καλό κουτάκι !

Το να βάλεις μια κάρτα γραφικών επάνω του δεν είναι τίποτα. To υπόλοιπο θα σου έρθει συναρμολογημένο από το e-shop.

Το πολύ πολύ την πηγαίνεις στο e-shop και στην κουμπώνουν αυτοί επάνω ή κάποιος φίλος ! Είναι ότι πιο απλό.

Δημοσ.

Aν μας έλεγε ρε Τάκη, οτι κυνηγάει 60 frames στο battlefield 3 ή κάποιο βαρύ παιχνίδι, τότε οκ..και εγώ 7870le θα έβαζα και ας πάνε στα κομμάτια όλα τα άλλα. Αλλά απ'ότι φαίνεται, τα κύρια παιχνίδια θα είναι wow και dota 2 που έχουν χαμηλές απαιτήσεις. Οπότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να θυσιάσω το γενικό boost που θα δώσει ένας ssd και μια ψύκτρα σε καινούργιο μηχάνημα. 

Τέλος δεν είναι και καμια κάρτα του πεταματού η 650ti! Aξιοπρεπέστατες επιδόσεις έχει, σε όλα τα παιχνίδια σε 1080p και κυρίως μαξάρει τα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον αγοραστή. Οσο για την ποιότητα της μητρικής και του τροφοδοτικού, δεν νομίζω να την έριξα. 970 chipset έχει και η μια και η άλλη η μητρική και το τροφοδοτικό το προσάρμοσα στις απαιτήσεις της 650ti.

Δημοσ.

Aν μας έλεγε ρε Τάκη, οτι κυνηγάει 60 frames στο battlefield 3 ή κάποιο βαρύ παιχνίδι, τότε οκ..και εγώ 7870le θα έβαζα και ας πάνε στα κομμάτια όλα τα άλλα. Αλλά απ'ότι φαίνεται, τα κύρια παιχνίδια θα είναι wow και dota 2 που έχουν χαμηλές απαιτήσεις.

Φιλε έχεις δίκιο, όμως ξερεις πως πανε αυτα, σημερα παιζεις dota, αύριο μπορει να παιξεις skyrim, σημασια έχει να μπορει να τ αντεχει το συστημα, δεν ειμαστε competative gamers, απλά έδωσα ένα παράδειγμα του τι παίζει το παιδί αυτό τον καιρό. Μπορεί ας πουμε αυριο μεθαύριο να ασχοληθεί και με movie animation.. Δεν λέω να μοιρίσεις τα νύχια σου, απλα να μπορεί το εκάστωτε σύστημα να διατηρεί ένα επίπεδο σε μερικά standards

Τάκη, όλα απο ένα κατάστημα + συναρμολόγηση @ 650 euro, δεν παιζει?

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι με 650ti και στο skyrim και σε οτι θελήσεις μελοντικά. 

Απλά εγώ νομίζω οτι η 7870le είναι για άτομα που κυνηγάνε επιδόσεις και οχι για non competitive gamers.

Τέλος πάντων..είχα μια λίγο διαφορετική πρόταση ως προς το χτίσιμο pc αλλα σεβαστή και η οπτική γωνία του adtakhs και απ'οτι βλέπω και η δική σου.

Tσέκαρε τις επιδόσεις σε crysis 3 (απο τα πιο απαιτητικά παιχνίδια) σε 1080p, medium settings, high textures και FXAA

Δημοσ.

Σε ολα τα cpu χρειαζεται ψυκτρα  στην ΕΛΛΑΔΑ ακομα και αν δεν κανεις overclock ! Πιάνουμε 40C εδώ ...

Γιατί ? Γιατί στην περίπτωση της AMD ακούς τον θόρυβο της ψύκτρας για να κρατήσει την θερμοκρασία χαμηλά !

Και στην περίπτωση της intel ακούς λίγο λιγότερο αλλά βλέπεις υψηλότερες θερμοκρασίες ... Ειδικά σε ivy, hass και πας κατευθείαν ταμείο!!

Επαναλαμβανω οτι για intel δεν χρειαζεται να αλλαξεις ψυκτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...