Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, ο τίτλος τα λέει όλα, θέλω να κάνω σύνθεση pc για ένα φιλαράκι, που παίζει games (wow, dota 2). Με ενδιαφέρει μόνο το κουτί, υπάρχουν ηχεία-πληκτρολόγιο-mouse-οθόνη. Η τιμή να είναι +- 600 και αν γίνεται απο το Πλαίσιο μιας και είναι κοντά .

Έχω τσεκάρει αυτό απο έτοιμες συνθέσεις : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Eternal.htm

αξίζει???

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

4ol8.png

Αργότερα βάλε και μια aftermarket ψύκτρα και έναν SSD δίσκο για το λειτουργικό !

Αυτό το σύστημα παίζει τα παντα .

Από άλλο κατάστημα θα σου έρθει και φτηνότερα ! Απο πλαίσιο θα σου έρθει αρκετά ακριβότερα από αυτό που βλέπεις .

Και από το digitalmaster με καλύτερο τροφοδοτικό και κουτί.

s4a.png

• Like 5
Δημοσ.

Πολύ καλές οι συνθέσεις του adtakhs. Να πας στη δεύτερη από το digital master δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις eshop ή πλαίσιο. Δωρεάν μεταφορικά έχουν όλα απλά θα πάρεις καλύτερο σύστημα από το digital.

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να παει για 4gb Ram και με τα -30€ που κερδισε απο την αλλαγη αυτη,να βαλει καμια ψυκτρα πανω στο cpu,διοτι ετσι το pc προκειται να του παρει τα αυτια οταν θα ειναι σε full load o επεξεργαστης.. Εκτος αν μπορει να δωσει απο τωρα αλλα 20-30€ για aftermarket ψυκτρα.

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα να παει για 4gb Ram και με τα -30€ που κερδισε απο την αλλαγη αυτη,να βαλει καμια ψυκτρα πανω στο cpu,διοτι ετσι το pc προκειται να του παρει τα αυτια οταν θα ειναι σε full load o επεξεργαστης.. Εκτος αν μπορει να δωσει απο τωρα αλλα 20-30€ για aftermarket ψυκτρα.

+1 στην ψύκτρα αν πρόκειται να' χει AMD επεξεργαστή το σύστημα. Αργότερα όταν ξαναβρεθεί budget, βάζει και άλλα 4GB το παλικάρι.. έτσι κι' αλλίως οι τιμές των μνημών μόνο καθοδική πορεία θα μπορούσαν να είχαν στον μέλλον.  

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! και εγώ υπέρ είμαι της ψύκτρας αντί των 4 gb ram. Υπάρχει κατα νού κάποια συγκεκριμένη ή όποια νανε? Επίσης ξέρουμε τι εγγύηση πέζει απο το DigitalMaster σαν κατάστημα? Αν χαλάσει ας πούμε τίποτα μελλοντίκα τι γίνεται??
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το digital master !

Για ψύκτρα από εκεί κοίταξε την Arctic Freezer A30( UCACO-FA30001-GB )

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b4999e21-a1fb-4b84-ae2e-509fad4c78ed

αν και εγώ ΔΕΝ θα το έκανα γιατί τα 4gb πλέον είναι στα 40€ !!!!!!

Θα έβαζα μια ψύκτρα με την πρώτη ευκαρία.

Κατά τα άλλα αν θες και usb III στο front panel κοίταξε το παρακάτω κουτί .

Enermax Ostrog Midi-Tower B/W( ECA3250-BW )

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ef607f2f-2f63-4bab-a2ee-143f0b31f805

Δημοσ.

Ναι φιλε μου, απλα θελω να παρω τωρα ενα και καλο, μετα απο 2-3 χρονια ας πουμε αν ειναι να του προσθεσω και τιποτα, σε στυλ ram κλπ..και το budget να μην υπερβαινει τα 650 overall. Παντως γιατί τοσο hesitate για την 4αρα ram?? Ποτε δεν εχω δει να περναει αυτο το οριο, με ανηγμενα photoshop, Vs, dota κλπ! :P

Δημοσ.

Και σε καινούριο intel να πήγαινε πάλι θα χρειαζόταν ψύκτρα.

Σε intel αν δεν κανει overclock δεν χρειαζεται ψυκτρα.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν σου χρειάζονται τα 8GB ή όχι ! Το θέμα είναι πως πλέον και όπως βλέπω από το digitalmaster  τα 4GB RAM 1600Mhz κοστίζουν 42€ !!!!

Είναι πολλά τα χρήματα για 4GB RAM την στιγμή που θα μείνεις και χωρίς dual channel ! Από την άλλη με dual channel και 8GB RAM 1866Mhz στα 70€ (δες crucial ballistix) και όχι αυτές που έβαλα έχεις καλύτερο συντελεστή απόδοσης τιμής !

Ψύκτρα μπορείς να βάλεις και μετά! Το να ρίξεις 20€ μετά από 2 μήνες  δες COOLERMASTER HYPER T4 στο e-shop με 21€ δεν το θεωρώ ποσό που θα σε πονέσει ....

Πάντως εγώ αυτή την στιγμή έχω χρήση μνήμη 3,2GB και το μόνο που έχω ανοικτό είναι  7 καρτέλες στο mozilla ...

Βέβαια swap στον δίσκο έχω μηδενικό ... :-D

Σε intel αν δεν κανει overclock δεν χρειαζεται ψυκτρα.

Σε ολα τα cpu χρειαζεται ψυκτρα  στην ΕΛΛΑΔΑ ακομα και αν δεν κανεις overclock ! Πιάνουμε 40C εδώ ...

Γιατί ? Γιατί στην περίπτωση της AMD ακούς τον θόρυβο της ψύκτρας για να κρατήσει την θερμοκρασία χαμηλά !

Και στην περίπτωση της intel ακούς λίγο λιγότερο αλλά βλέπεις υψηλότερες θερμοκρασίες ... Ειδικά σε ivy, hass και πας κατευθείαν ταμείο!!

• Like 1
Δημοσ.

+1 Adtakhs, το θέμα της θερμοκρασίας είναι σοβαρό, φαντάσου καλοκαίρι τώρα να προτιμήσω 8 αντί για 4 ram και να μου καεί κανας επεξεργαστής (χτύπα ξύλο! :P). Δεν λέω είναι πολύ τραβηγμένο, αλά το temperature error πάντα είναι στη λίστα...

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν καίγεται ! Η θερμοκρασία του με την μαμά ψύκτρα θα είναι ΚΑΤΩ από τα όρια που έχει θέσει η AMD !

Απλά όταν κάνεις κάτι απαιτητικό η ψύκτρα θα ακούγεται αρκετά γιατί θα ανεβάζει υψηλές στροφές ο ανεμιστήρας !!!

Αυτό όμως πιστευω πως μπορείς να το ξεπεράσεις για λίγο καιρό και να βάλεις μετά ψύκτρα !

Την μνήμη αν θες να προσθέσεις θα πρέπει να ψάχνεις για ίδια για να την κάνεις σετάκι και να δουλέψει dual channel χωρίς πρόβλημα και τρέχα γύρευε ... μετά ....

Για αυτό πιστεύω πως πρέπει να πας σε 8GB  RAM από τώρα και θα σου έλεγα να κοιτάξεις τις CRUCIAL BALLISTIX  τις κίτρινες που έχει το DIGITAL MASTER στα 1866Mhz !!

Δεν τις είχα δει πριν ! Πολύ καλές μνήμες.

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά, την 7870 le για wow και dota, θυσιάζοντας ssd και ψύκτρα σε καινούργιο pc, δεν θα την πρότεινα. Πάρε και μια πρόταση απο μένα γύρω στα 650 (απο ότι κατάλαβα συμφωνείς με +50ε απο το αρχικό budget).  

Έριξα ελάχιστα μητρική και τροφοδοτικό, ανέβασα λίγο το κουτί (το ostrog έχει και cable management σε αντίθεση με το staray), αντί για 7870 le έβαλα μια 650ti (το gamedebate την βαθμολογεί με 9+ σε wow και dota2, 1920x1080 ανάλυση, high settings) και τέλος 8g ραμ, samsung 120g ssd και arctic freezer 13 ψύκτρα. 

post-98342-0-06356000-1373621334_thumb.jpg

Δημοσ.

Μόνο dota θα παίζει ?

Ο SSD του έχει κόψει ποιότητα  και την απόδοση στα γραφικά στο μισό.

Με το σκεπτικό ότι  CPU / MOBO +GPU + PSU δεν αλλάζουμε κάθε μέρα , δεν θα τα θυσίαζα για μια ψύκτα και έναν SSD.

Γενικά η εικόνα ενός GAMING συστήματος με GTX 650 ή HD7770 ή HD7790 με παραπέμπει στις διαφημίσεις του πλαισίου ........

Δεν τα θεωρώ gaming μηχανάκια.

Μια ερώτηση μόνο. Το συστημα μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...