nick_souvlaki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Galaxy S3 και επειδή δεν είχα ποτέ android, πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να πάρω το LTE που έχει και 2gb ram; Κυρίως για τα 2gb ram ρωτάω αν θα δω διαφορά. Ευχαριστώ.
Meraklis56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Η λίγη μνήμη του S3 είναι ένα απο τα μειονεκτήματα του. Σε stock καταστάσεις,αν δεν πειράξεις κάτι δηλαδή, θα δεις μερικά τέτοια κολλήματα στο μενού μενά απο βαρύ gaming/εφαρμογές. Αν πρόκειται να βάλεις άλλη rom, δεν θα φαίνεται τόσο. Προσωπική μου συμβουλή,αν μπορείς για +50 ευρώ κάντο. (ακόμα καλύτερο θα ήταν το S4,ειδικά με αυτήν την πτωτική τάση που έχει,σύντομα θα διαφέρει 100 ευρώ απο το S3)
Hyphen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Η λίγη μνήμη του S3 είναι ένα απο τα μειονεκτήματα του. Σε stock καταστάσεις,αν δεν πειράξεις κάτι δηλαδή, θα δεις μερικά τέτοια κολλήματα στο μενού μενά απο βαρύ gaming/εφαρμογές. Αν πρόκειται να βάλεις άλλη rom, δεν θα φαίνεται τόσο. Προσωπική μου συμβουλή,αν μπορείς για +50 ευρώ κάντο. (ακόμα καλύτερο θα ήταν το S4,ειδικά με αυτήν την πτωτική τάση που έχει,σύντομα θα διαφέρει 100 ευρώ απο το S3) Εχει δικιο ο φιλος.Η διαφορα s3 LTe απο s4 ειναι πλεον 80 ευρω για μενα περιμενε λιγο αν ειναι και χτυπα ενα σ4 να ειναι αρχοντας! Σιγουρα το σ4 θα πεσει κιαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα