lepaterious Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θελω να ρωτησω υπαρχει τροπος να κουμπωσεις ενα τηλεσκοπιο πανω στην μηχανη..Υπαρχει καποιο τηλεσκοπιο που κανει αυτη την δουλεια η καποιος ανταπτορας?Το εχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ψαξου με τον ορο ''deep sky astrophotography''. δες και αυτο το θεμα αυτο που θες γινεται εννοειται. με το καταλληλο τηλεσκοπιο και ενα εγκεκριμενο ανταπτορα. αλλα ειναι πανακριβο χομπι δες και εδω που εχουν κοτσαρει μια αναλογικη στο τηλεσκοπιο Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από SpirtouLisS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι απλα σκεφτομουν αν υπηρχε τροπος σε κανενα φτηνο τηλεσκοπιο να κουμπωσεις την μηχανη με ανταπτορα. Αυτο το τηλεσκοπιο θα ειναι πανακριβο εγω ψαχνω για κατι φτηνο ετσι ερασιτεχνικα κυριως.. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από lepaterious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Φανταζομαι απλα σκεφτομουν αν υπηρχε τροπος σε κανενα φτηνο τηλεσκοπιο να κουμπωσεις την μηχανη με ανταπτορα. Αυτο το τηλεσκοπιο θα ειναι πανακριβο εγω ψαχνω για κατι φτηνο ετσι ερασιτεχνικα κυριως.. αυτο που ζητας ειναι προφανως θεμα τιμων και δεν εχω τις γνωσεις να σου πω για το αν υπαρχουν διαθεσιμα φωτεινα τηλεσκοπια σε προσιτες τιμες που να μπαινει και η μηχανη σου πανω. ισως υπαρχουν ισως οχι. θα σου προτεινα να πας σε ενα καταστημα με ειδη φωτογραφιας και τηλεσκοπια να ρωτησεις τι επιλογες εχεις. αν καποιος εχει ασχοληθει με το χομπι που αναζητας παντως δυσκολο να βρεθει σε αυτο το φορουμ. οποτε ισως θα μπορουσες να ανοιξεις θεμα σε ενα πιο εξειδικευμενο για τη φωτογραφια φορουμ. ελληνικο ή αμερικανικο... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από SpirtouLisS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 αυτο που ζητας ειναι προφανως θεμα τιμων και δεν εχω τις γνωσεις να σου πω για το αν υπαρχουν διαθεσιμα φωτεινα τηλεσκοπια σε προσιτες τιμες που να μπαινει και η μηχανη σου πανω. ισως υπαρχουν ισως οχι. θα σου προτεινα να πας σε ενα καταστημα με ειδη φωτογραφιας και τηλεσκοπια να ρωτησεις τι επιλογες εχεις. αν καποιος εχει ασχοληθει με το χομπι που αναζητας παντως δυσκολο να βρεθει σε αυτο το φορουμ. οποτε ισως θα μπορουσες να ανοιξεις θεμα σε ενα πιο εξειδικευμενο για τη φωτογραφια φορουμ. ελληνικο ή αμερικανικο... Οντως εχεις δικιο..Θα το ψαξω αρκετα αν και βρηκα καποια φτηνα στο amazon αλλα δεν γραφει αν μπορεις να κουμπωσει η μηχανη τεσπα σε ευχαριστω για την απαντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα