Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς τα έστειλαν; Με κούριερ; Τα έφερε ο ταχυδρόμος;

Ηρθε συστημενο και πηγα κ το πηρα απο ελτα

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα και εγω χθες το μεσημερι (κρητη) ειχα κανει την παραγγελια στις 11/7. Δεν ξερω ποιος το εφερε καθως το ειχαν αφησει πεταμενο στην εισοδο της πολυκατοικιας χωρις καν να χτυπησουν...παλι καλα που δεν το πηρε κανεις...

Ηταν μαζι με τον ανταπτορα,ειναι μικρο και ομορφο αισθητικα και φωτιζει ωραια ενα μικρο δωματιο!

Δημοσ.

Μόλις βρήκα και γώ την ειδοποίηση - είχε έρθει απο τις 22 αλλά κάποιος έξυπνος μάλλον απο την οικοδομή την είχε καβατζώσει-στριμώξει-παραπετάξει μιάς και την βρήκα με μιά τρύπα στην γωνία απο κάψιμο τσιγάρου

Θα ρωτήσω αύριο στα ελτα αν δοκίμασε κανείς να το παραλάβει χωρίς ταυτότητα...

ευτυχώς ο ταχυδρόμος ξέρει και δεν αφήνει τίποτα χύμα....

Δημοσ.

παρελαβα κ εγω σημερα, ενα πηρα αλλα τρεις Adapter μου βαλανε.. τεσπα δεν με χαλασε να εχω καβατζα :-)

το εβαλα πισω απο το μονιτορ κ ειναι τουμπανακι!!

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο πώς σας φαίνεται? Αντί για 2 σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο. σίγουρα θα είναι πολύ δυνατότερος ο φωτισμός στο δωμάτιο

http://www.ebay.co.uk/itm/LED-MOOD-LIGHTING-IDEAS-TV-BACK-LIGHTS-COLOUR-CHANGING-/17064704289

καλο φαινεται.. ειναι και  Sound Resonsive...

θα με ενδιεφερε.. το εχει δοκιμασει κανεις;

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο πώς σας φαίνεται? Αντί για 2 σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο. σίγουρα θα είναι πολύ δυνατότερος ο φωτισμός στο δωμάτιο

http://www.ebay.co.uk/itm/LED-MOOD-LIGHTING-IDEAS-TV-BACK-LIGHTS-COLOUR-CHANGING-/170647042891

Τι ακριβως ειναι αυτο δεν το δειχνει σε καμια φωτογραφια...... :confused:

Δημοσ.

2 x 38cm 5050 SMD LED Tubes

μαλλον 2 μικρες μπαρες με λεντακια πανω.. κατι σαν αυτες που εχουν και στα Καρφουρ φανταζομαι, αλλα με περισσοτερες δυνατοτηες και τελεκοντρολ

Δημοσ.

Εγώ έχω παραγγείλει τέσσερα στις 11/7 και ακόμα δεν έχω παραλάβει...στο mymemory λέει dispatched. Να πάρω στα ΕΛΤΑ;

ναι,ειναι πολλες οι μερες...εχει και live chat στο mymemory,μηπως σε βοηθησουν και απο εκει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...