Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ορίστε βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=5FvkAMkC__Q
saltjon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 μπορει να παρει καποιος και για μενα γιατι δεν εχω ουτε πεη ουτε παλ ουτε πιστωτικη ειμαι Ν,Ιωνια θα ειμαι ευγνωμων οποιος με εξυπηρετηση.
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ορίστε βίντεο Αυτο ειναι το μεγαλο που ειναι στο βιντεο και οχι το μικρο. Πιστευω δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο. Καλυτερα να μας πει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες που να εχει στην κατοχη του το συγκεκριμενο του θεματος. 1
greatony Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Για τα μεταφορικά έχεις δίκιο ότι μένουν τα ίδια, αλλά για τους αντάπτορες δεν μου έβγαλε κάτι. Μήπως είδες ότι σου έδειχνε να επιλέξεις να τους προσθέσεις (αλλά να σε χρεώσει 2,99p για το καθένα) ? Και εγώ έκανα refuse για τους αντάπτορες. Αλλά στο email, που μου έστειλαν σύνοψη της παραγγελίας, είχε μέσα και τρεις αντάπτορες χωρίς χρέωση. Δε ξέρω αν έχει σχέση το ότι έκανα checkout με amazon. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας εδώ. Σιγουρα ΔΕΝ ειναι αφου υπαρχει 3 μηνες σε αυτη (με 1-2 ευρω διαφορα για εμας) την τιμη. (γραφω 3 μηνες γιατι ενω ηταν daily βλεπω οτι η παλια προσφορα ισχυει και αυτη την ωρα) http://www.insomnia.gr/topic/483106-led-lamp-philips-living-colors-micro-white-playcom-mymemory-24€/ Το τυπογραφικό το είπα για τους αντάπτορες που μου έβαλε στη σύνοψη της παραγγελίας. Όχι για την τιμή του προϊόντος.
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 <p>Αυτό είναι το <a href="http://www.youtube.com/watch?v=_s06XbA6hMw">video</a>...</p>Το ειδα αυτο αλλα δεν βοηθαει σε κατι.Πιο πολυ μου φανηκε σαν διαφημιση μπυρας/ποτου/αναψυκτικου παρα για το συγκεκριμενο μαραφετι.
pcbill Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Και εγώ έκανα refuse για τους αντάπτορες. Αλλά στο email, που μου έστειλαν σύνοψη της παραγγελίας, είχε μέσα και τρεις αντάπτορες χωρίς χρέωση. Δε ξέρω αν έχει σχέση το ότι έκανα checkout με amazon. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας εδώ. Μόλις μου ήρθε dispatched confirmation και αναφέρει όντως και τον αντάπτορα !
grmako Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδιά οποιανού του έρθει, ας γράψει εντυπώσεις και να μας πει αν αξίζει...
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αυτο περιμενω απο χθες μηπως μας δωσει κανεις(που να το εχει) περισσοτερες πληροφοριες για να το παρω αλλα φαινεται οτι δεν το εχει κανενας στην κατοχη του το συγκεκριμενο. edit:Υπαρχει καμια διαφορα αν πληρωσεις μεσω amazon ή κατευθειαν απο paypal?
efo355 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Από το βίντεο φαίνεται ότι είναι πολύ μικρό και το φώς είναι τοπικό. Δεν είναι τυχαίο που σου δειχνει τα drums. Για φωτισμό ενός κανονικού δωματίου πιστέυω είναι ανεπαρκές. Για φωτισμό ενός τοίχου ή μιας γωνίας είναι καλό.
lgts Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Λέω να το δοκιμάσω κι εγώ. Έχω ήδη τις πολύ παλιές και δεν τις αλλάζω με τίποτα. Τώρα αυτό το μικρό (και ειδικά χωρίς τηλεκοντρόλ) δεν ξέρω που θα μπορούσε να ταιριάξει, αλλά θα δούμε!
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Από το βίντεο φαίνεται ότι είναι πολύ μικρό και το φώς είναι τοπικό. Δεν είναι τυχαίο που σου δειχνει τα drums. Για φωτισμό ενός κανονικού δωματίου πιστέυω είναι ανεπαρκές. Για φωτισμό ενός τοίχου ή μιας γωνίας είναι καλό. Σιγουρα δεν ειναι για φωτισμο ολοκληρου του δωματιου αλλα τοπικα απλα αναρωτιεμαι αν πραγματικα αυτο το φως που βγαζει ειναι αρκετο/ιδανικο ωστε ν'αξιζει. Γιατι μπορει να καιει 4.7 watt αλλα αποδιδει μονο 50 lumen τα οποια θεωρω οτι ισως να ειναι λιγα. 1
MasterX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 εχω το μεγαλο στο υπνοδωματιο.. καλη φαση..λεω να παρω το micro για ,πισω απο το μονιτορ.. ηθελα να βαλω ενα κρυφο led φωτισμο εκει,,λογικα αυτο καλο δεν θα ειναι;; επισης λεω να παρω και ενα Philips IMAGEO MiniCandle μαζι.. καλο μου φαινεται για την τιμη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα