pcbill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ψυγειο δεν ειναι σιγουρα, γιατι εχουμε κατι ατομα εδω μεσα που κανουν αυτη την δουλεια. Δεν νομιζω να ηταν τοσο παραλογη η ερωτηση μου!! Μακάρι να ήταν γιατί κάνει και ζέστη! Βρε μην τρελαίνεστε ! Με τον κωδικό της επιπλέον έκπτωσης και αγορά μέσω paypal βγαίνει 22,95€. Το μόνο που ίσως προβληματίσει ειναι ότι όπως δείχνει και στο video είναι πραγματικά πολύ μικρό οπότε δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα κάνει αυτό το " Changing Mood" που λέει... Έκανα παραγγελία για 3 και με εκπληξη είδα να μην υπάρχει αλλαγή στα μεταφορικά (Έλεγε 1 λίρα για κάθε έξτρα αντικείμενο) όπως επίσης και ότι στη σύνοψη της παραγγελίας μου είχαν βάλει και 3 αντάπτορες ρεύματος χωρίς κάποια χρέωση. Ας ελπίσουμε να μην είναι απλά τυπογραφικό. Για τα μεταφορικά έχεις δίκιο ότι μένουν τα ίδια, αλλά για τους αντάπτορες δεν μου έβγαλε κάτι. Μήπως είδες ότι σου έδειχνε να επιλέξεις να τους προσθέσεις (αλλά να σε χρεώσει 2,99p για το καθένα) ?
silmarien Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για τα μεταφορικά έχεις δίκιο ότι μένουν τα ίδια, αλλά για τους αντάπτορες δεν μου έβγαλε κάτι. Μήπως είδες ότι σου έδειχνε να επιλέξεις να τους προσθέσεις (αλλά να σε χρεώσει 2,99p για το καθένα) ? Αυτό. Μου έβγαλε μήνυμα για να τους αγοράσω και πάτησα refuse
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ας ελπίσουμε να μην είναι απλά τυπογραφικό. Σιγουρα ΔΕΝ ειναι αφου υπαρχει 3 μηνες σε αυτη (με 1-2 ευρω διαφορα για εμας) την τιμη. (γραφω 3 μηνες γιατι ενω ηταν daily βλεπω οτι η παλια προσφορα ισχυει και αυτη την ωρα) http://www.insomnia.gr/topic/483106-led-lamp-philips-living-colors-micro-white-playcom-mymemory-24€/ 1
moses Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τελικα το χτυπησα κ εγω, την προηγουμενη φορα δεν εκανα την κινηση αλλα τωρα ψηθηκα. Υπαρχει καποιος που το πηρε να μας πει τη γνωμη του; Ευχαριστω και εγω τον ts Sent from my U9200 using Insomnia
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 [υποκειμενικά] δεν παίζει να υπάρχει πιο άχρηστο αντικείμενο στον πλανήτη από τα living colors, ακόμα και μια απλή λάμπα είναι πιο χρήσιμη. ειδικά το micro δεν φωτίζει καθόλου. [/υποκειμενικά]
moses Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τελικα το χτυπησα κ εγω, την προηγουμενη φορα δεν εκανα την κινηση αλλα τωρα ψηθηκα. Υπαρχει καποιος που το πηρε να μας πει τη γνωμη του; Ευχαριστω και εγω τον ts Sent from my U9200 using Insomnia
vizolover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) [υποκειμενικά] δεν παίζει να υπάρχει πιο άχρηστο αντικείμενο στον πλανήτη από τα living colors, [/υποκειμενικά] Κι όμως... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από vizolover 5
Razor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Κι όμως... Τι ειναι αυτο? Διαφήμιση. έψαχνε βασικά φωτό μέσω google images και πάτησε προβολή φωτό κατευθείαν μέσω του google αντί να πάει στο site που την είχε(funnyjunk).Βασικά το κάνουν κάποια sites για να μη χανουν views...
ChrisN.S. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Κι όμως... Αυτό είναι πιο χρήσιμο γιατί σε ψυχαγωγεί τουλάχιστον χαχαχαχα. 1
samniotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το τσίμπησα και γώ - για αντάπτορα όποιος δεν έχει και έχει κοντά του eshop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.751346 με 1,39€ για μια μικρή γωνίτσα ή mood στο γραφείο μιά χαρά μου φαίνεται!
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μια γνωμη απο καποιον που το εχει.....! Κανει δουλεια η τσαμπα καιει η λαμπα?
vadmin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τώρα δεν παίζει το σιτε!! Sent from my iPhone using Insomnia
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τώρα δεν παίζει το σιτε!!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μια χαρα παιζει γιατι το λες αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα