Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα Thomson TG585 v8 και το βαζω σε bridge mode ωστε να συνδεσω πανω του ενα σκετο ρουτερ Netgear WNDR3700 v3.  Το προβλημα ειναι το εξης οτι οταν αφηνω το Netgear μονο του να διαχειριστει ολo το δικτυο στο σπιτι αφηνωντας το thomson να δινει μονο internet ολη την ημερα δουλευει σωστα παρα μονο το πρωι οταν ξυπναω και παω να μπω στο internet βλεπω οτι δεν μπορω, στη συνεχεια μπαινωντας στο menu του netgear βλεπω οτι δεν εχει ip παρολο οτι το λαμπακι του internet στο thomson ειναι πρασινο...Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα Thomson TG585 v8 και το βαζω σε bridge mode ωστε να συνδεσω πανω του ενα σκετο ρουτερ Netgear WNDR3700 v3.  Το προβλημα ειναι το εξης οτι οταν αφηνω το Netgear μονο του να διαχειριστει ολo το δικτυο στο σπιτι αφηνωντας το thomson να δινει μονο internet ολη την ημερα δουλευει σωστα παρα μονο το πρωι οταν ξυπναω και παω να μπω στο internet βλεπω οτι δεν μπορω, στη συνεχεια μπαινωντας στο menu του netgear βλεπω οτι δεν εχει ip παρολο οτι το λαμπακι του internet στο thomson ειναι πρασινο...Τι μπορει να φταιει?

το thomson α.σιγουρα το εχεις γυρισει σε bridge.

β.το netgear σαν pppoe το εχεις σωστα?μηπως εχει επιλογη αν θα ειναι η συνδεση dial on demand η nailed up(always on).??

το λεω μηπως λογω Inactivity το ριχνει για αυτο σου ειπα τσεκαρε για αυτην την επλογη.

μετα αυτο που θα εκανα θα ηταν

α.firmware update στο netgear.

β.firmware update Στο thomson.

γ.δεν ξερω αν το netgear εχει μετα κανα dd-wrt firmware για δοκιμη.

παντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του Thomson εφοσον ειναι ολα πρασινα.ειναι σαν να ριχνει τηνσυνδεση το netgear λογω idle και μετα να μην την ξανασηκωνει.εκτος αν πρεπει να ανοιξεις εσυ μια σελιδα πχ για να κανει παλι συνδεση.επισης στο netgear ειναι σβηστο κανα λαμπακι του ιντερνετ σε σχεση με οταν εχεις κανονικα internet?

Δημοσ.

βασικα τα εχω ελενξει ολα και δεν ξερω τι μπορει να ειναι,στο μονο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι στο αν εχω σωστα το thomson σε bridge mode αλλα και παλι αν δεν το ειχα σεταρει σωστα δεν θα δουλευε το netgear απο την αρχη ενω στην δικια μου περιπτωση μου το κανει αυτο κατα το βραδυ που δεν χρησιμοποιειται αν και το εχω στην επιλογη always on,τι να πω δεν ξερω....

Δημοσ.

βασικα τα εχω ελενξει ολα και δεν ξερω τι μπορει να ειναι,στο μονο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι στο αν εχω σωστα το thomson σε bridge mode αλλα και παλι αν δεν το ειχα σεταρει σωστα δεν θα δουλευε το netgear απο την αρχη ενω στην δικια μου περιπτωση μου το κανει αυτο κατα το βραδυ που δεν χρησιμοποιειται αν και το εχω στην επιλογη always on,τι να πω δεν ξερω....

στο thomson απλα τρεχεις to wizard και το γυρνας σε bridge.κανονικα κλεινεις τον dhcp αλλα μπορεις να το δοκιμασεις και χωρις να τον κλεισεις αλλα λογικα δεν θα αλλαξει κατι αφου ο dhcp δεν χρειαζεται..το thomson το εχεις 192.168.1.254 το netgear τι το εχεις βαλει?αν και κατι τρεχει που μενει Idle και το ριχνει.για αυτο ειπα για firmware.θα μπορουσες να παιξεις και με αλλους τροπους οπως πχ να μην γινει bridge το Thomson αλλα ετσι θα εχεις 2 nat η να αφησεις το thomson χωρις να ειναι bridge αλλα να μην παιξεις με την wan toy netgear αλλα με μια lan.εκει βεβαια παρακαμπτεις ολα τα feautures του Netgear.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον ενα αλλο προβλημα τωρα οταν κανει για καποιο λογο disconnect το thomson και μετα επανερχεται το internet, στο ρουτερ Netgear WNDR3700 v3 ζηταει password και username,μα καθε φορα...και πρεπει να παω στο menu του να βαλω το password και username ωστε να μπορει να δουλεψει...που μπορει να οφειλεται αυτο?

Δημοσ.

Λοιπον ενα αλλο προβλημα τωρα οταν κανει για καποιο λογο disconnect το thomson και μετα επανερχεται το internet, στο ρουτερ Netgear WNDR3700 v3 ζηταει password και username,μα καθε φορα...και πρεπει να παω στο menu του να βαλω το password και username ωστε να μπορει να δουλεψει...που μπορει να οφειλεται αυτο?

Πολυ προβληματικο βγηκε το netgear.δεν ξερω που οφειλεται και δεν στεκει εφοσον εχει τα username kai password.θα πρεπε να δοκιμασει να συνδεθει παλι με τα ιδια στοιχεια.σε βλεπω στο τελος να βαζεις το Thomson κανονικα και το Netgear να το συνδεεις lan to lan Με το Thomson ωστε να κανει απλα το access point και τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Βασικα ειχα παρει για αυτο το θεμα την netgear και μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με τον παροχο μου για να κανει καποια ρυθμιση γιατι λεει οτι ο παροχος θεωρει με αυτη την συνδεσμολογια το netgear ως ξενο και για να πιστοποιησει οτι δεν κανει καποιος τριτος κατι στην γραμμη ωστε να παρει internet μετα απο καθε disconnection του modem θα μου ζηταει password και username να τα βαλω manually...Οποτε μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη του παροχου μου χθες και η απαντηση που πηρα ηταν οτι πρωτη φορα ακουνε κατι τετοιο...Μηπως φταιει κατι στο thomson,κατι που πρεπει να απενεργοποιησω,κανα NAT πχ?

Δημοσ.

Βασικα ειχα παρει για αυτο το θεμα την netgear και μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με τον παροχο μου για να κανει καποια ρυθμιση γιατι λεει οτι ο παροχος θεωρει με αυτη την συνδεσμολογια το netgear ως ξενο και για να πιστοποιησει οτι δεν κανει καποιος τριτος κατι στην γραμμη ωστε να παρει internet μετα απο καθε disconnection του modem θα μου ζηταει password και username να τα βαλω manually...Οποτε μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη του παροχου μου χθες και η απαντηση που πηρα ηταν οτι πρωτη φορα ακουνε κατι τετοιο...Μηπως φταιει κατι στο thomson,κατι που πρεπει να απενεργοποιησω,κανα NAT πχ?

επισης συμφωνω οτι σου ειπαν βλακειες απο την Netgear.τι το θεωρει ξενο ο παροχος?θα βρισω τωρα.αφου το ρουτερ ειναι bridge ο παροχος δεν τον νοιαζει απο που θα ερθει το Connection.ο παροχος βλεπει ενα Thomson συγχρονισμενο και μετα βλεπει ενα Username kai password.τι καποιος τριτος?ολο βλακειες.απειρα ατομα εχουν Firewall και παιζουν bridge mode.το nat ειναι κλειστο στο Thomson αφου εισαι bridge.το Thomson δενφταιει καπου αν και αμα θες αλλαζεις firmware.επισης οταν κανεις το wizard δοκιμασε με dhcp και κλειστο και ανοιχτο αν και δεν θα αλλαξει τιποτα απλα ετσι για το γαμοτο.

Δημοσ.

Για το γαμοτο νομιζω εφτιαξε τωρα που ενεργοποιησα το DHCP στο thomson...

και ποιο πανω σου ειχα γραψει οτι κοιτα για τον dhcp στο thomson.αν και κανονικα δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτος εν τουτοις σου ειπα να δοκιμασεις και με ανοιχτο για το γαμοτο.

ελπιζω να παιζει σωστα τωρα.θα το δεις μεσα στην ημερα η βγαλε την γραμμη απο το thomson να δεις αν μετα το netgear θα ξανασηκωσει την γρμαμη μετα απο 3 λεπτα περιπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...