evoracing Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα... Εδώ και 5 μέρες έχει πέσει το life του 2ου σκληρού στο 97% αλλά δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. Σήμερα όταν άνοιξα το PC μετά από κανένα 5λεπτο κόλλαγε όλο το PC για 6-7sec και ξεκόλλαγε για 3sec και μετά πάλι το ίδιο. Έκανα restart πάλι το ίδιο, και άλλαξα καλώδια.Έβαλα το HDD Regenator (μέσω BOOT) και ή δεν ξεκινάει και λέει ότι ο δίσκος δεν είναι έτοιμος (νομίζω) ή ξεκινάει και μετά λέει ότι ο δίσκος... Τα αρχεία μου τα έχω κράτηση οπότε και δεν με νοιάζουν αλλά εγώ θέλω να σώσω τον σκληρό...
iodna2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παρόμοια συμπεριφορά είχα κ εγω πριν 2-3 μέρες. Από δίσκο με 99% health. Φαινόταν να φταίει το καλώδιο ρευματος για το δίσκο, το άλλαξα (είχα και 2ο βυσματάκι διαθέσιμο απο PSU) και πλεόν είναι (σχεδόν)coble. μου εκανε το ίδιο μονο 1 φορά μετα. Παρείγγειλα 1 ssd(να δω και τις wow ταχύτητες) αλλά φοβάμαι πως ίσως έχω παρόμοια συμπεριφορά και στο νέο δίσκο
veteranos123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μπορεί γιατί δεν είναι και πολύ αξιόπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα