salonika91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θα παω στο χωριο και θελω να γραψω ταινιες και anime σε δισκακι για να τις βλεπω στο dvd player. Για τις ταινιες τις γραφω με το freemake video converter.Μια σε καθε δισκακι. Για τα anime πως μπορω να γραψω ας πουμε 5 επεισοδια σε ενα δισκακι?Επησεις θελω να διαλεγω απο menu ποιο επεισοδιο να δω.
CorpseGrinder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θα παω στο χωριο και θελω να γραψω ταινιες και anime σε δισκακι για να τις βλεπω στο dvd player. Για τις ταινιες τις γραφω με το freemake video converter.Μια σε καθε δισκακι. Για τα anime πως μπορω να γραψω ας πουμε 5 επεισοδια σε ενα δισκακι?Επησεις θελω να διαλεγω απο menu ποιο επεισοδιο να δω. αν τα πεταξεις ως data (.avi δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα του converter?) απλα μεσα... εισαι σιγουρος οτι δεν στα διαβαζει οπως θα 'θελες?
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω.Το dvd ειναι λιγο παλιο του 20ευρου.Οποτε πιστευω μονο dvd θα παιζει
euxoulhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 για βαλεις οσα επεισοδια μπορεις σε ενα dvd και να τα παιζει σε dvd player απλα κατεβασε το ConvertXtoDVD ψαξε για κρακαρισμενο. αψογη δουλεια!δεν θα χασεις
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 για βαλεις οσα επεισοδια μπορεις σε ενα dvd και να τα παιζει σε dvd player απλα κατεβασε το ConvertXtoDVD ψαξε για κρακαρισμενο. αψογη δουλεια!δεν θα χασεις Κανω και καμια ρυθμιση ή απλα τα πεταω μεσα και κανει μονο του την δουλεια?
euxoulhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 αποτι θυμαμαι απλα τα πετας και μετα περιμενεις να στα μετατρεψει και στα γραφει και παιζει σε ολα τα dvd players/home cineμα εγω αυτο ειχα και τα εβαζα στο dvd player 1
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραιος. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από salonika91
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 αποτι θυμαμαι απλα τα πετας και μετα περιμενεις να στα μετατρεψει και στα γραφει και παιζει σε ολα τα dvd players/home cineμα εγω αυτο ειχα και τα εβαζα στο dvd player Το λιγότερο πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι ρυθμισμένο σε pal και όχι σε ntsc για να μην σου χαλάσει την εικόνα και αποσυγχρονιστεί. Υπάρχει και το ελεύθεροDvdFlick ,οδηγός εδώ. 2
salonika91 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ξαναγραφω για να πω τις εντυπωσεις μου Ειμαι στο χωριο. Εγραψα καμια 10ρια dvd με ταινιες με το dvd flick αφου ειναι free και μια ειχα γραψει με το converxtodvd. Απο τα 10 που εγραψα με το flick δεν παιζει ουτε μια!!Δεν ξερω γιατι.Μιλαμε ξενερωσα την ζωη μου. Αλλoτε ξεκινανε αλλα κολανε παρα πολυ και μου το ξαναπηγαινει απο την αρχη. Αλλoτε δεν ξεκιναει καθολου και μου λεει αγνωστο ειδος αρχειου/κατι τετοιο τελος παντων. Αυτη με το converxtodvd επαιξε αψογα αλλα καθε 3 λεπτα που πετουσε ενα μηνυμα που ελεγε οτι για να μην ξαναεφανιστει πρεπει να παρω το paid.
tolis_01 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για το convertxtodvd λογικό, το λέει ότι είναι trial. Τουλάχιστον στην έκδοση 4 (τώρα έχει βγει η 5 νομίζω και δεν ισχύει το ίδιο) μπορείς να το κάνεις πλήρες με μόνο ένα serial που μπορεί να βρεις "κατά λάθος" στο google (και δεν ανησυχείς μήπως το crack είναι ιός κλπ).
TheELF Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ξαναγραφω για να πω τις εντυπωσεις μου Ειμαι στο χωριο. Εγραψα καμια 10ρια dvd με ταινιες με το dvd flick αφου ειναι free και μια ειχα γραψει με το converxtodvd. Απο τα 10 που εγραψα με το flick δεν παιζει ουτε μια!!Δεν ξερω γιατι.Μιλαμε ξενερωσα την ζωη μου. Αλλoτε ξεκινανε αλλα κολανε παρα πολυ και μου το ξαναπηγαινει απο την αρχη. Αλλoτε δεν ξεκιναει καθολου και μου λεει αγνωστο ειδος αρχειου/κατι τετοιο τελος παντων. Αυτη με το converxtodvd επαιξε αψογα αλλα καθε 3 λεπτα που πετουσε ενα μηνυμα που ελεγε οτι για να μην ξαναεφανιστει πρεπει να παρω το paid. Και τα 11 δισκάκια είναι ίδια μάρκα;; Αν είναι ίδια μάρκα τότε το μόνο που μπορεί να επηρέασε είναι αν έβαλες μεγάλη ταχύτητα εγγραφής,ιδίως τα παλιά dvd θέλουν χ2 άντε χ4 το πολύ.
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Φίλε, θα γίνω γραφικός αλλά θα το ξαναπώ. Μην παιδεύεσε με τα dvd και τις μετατροπές. Πάρε ένα media player να βρεις την υγειά σου. Έχω ξαναπροτείνει το prime hd της crystal audio (http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html). Το πήρε και ο αδερφός μου από το you με 33€ και είναι πολύ καλό. Bonus, ο mpeg4 hd αποκωδικοποιητής για digea!!! 1
salonika91 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Και τα 11 δισκάκια είναι ίδια μάρκα;; Αν είναι ίδια μάρκα τότε το μόνο που μπορεί να επηρέασε είναι αν έβαλες μεγάλη ταχύτητα εγγραφής,ιδίως τα παλιά dvd θέλουν χ2 άντε χ4 το πολύ. ιδια μαρκα ειναι αλλα αυτη που εγραψα και με το convertxtodvd ειναι ιδια μαρκα.Στο x6 απ'οτι θυμαμε τα εγραψα.Πανω στο διασκακι λεει μεχρι και χ16 παντως Φίλε, θα γίνω γραφικός αλλά θα το ξαναπώ. Μην παιδεύεσε με τα dvd και τις μετατροπές. Πάρε ένα media player να βρεις την υγειά σου. Έχω ξαναπροτείνει το prime hd της crystal audio (http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html). Το πήρε και ο αδερφός μου από το you με 33€ και είναι πολύ καλό. Bonus, ο mpeg4 hd αποκωδικοποιητής για digea!!! καλη φαση δεν το ηξερα. Παιζει να το τσιμπησω γιατι στο δωματιο που βλεπω δεν εχουμε αποκωδικοποιητη.2σε1 Για το convertxtodvd λογικό, το λέει ότι είναι trial. Τουλάχιστον στην έκδοση 4 (τώρα έχει βγει η 5 νομίζω και δεν ισχύει το ίδιο) μπορείς να το κάνεις πλήρες με μόνο ένα serial που μπορεί να βρεις "κατά λάθος" στο google (και δεν ανησυχείς μήπως το crack είναι ιός κλπ). Αυτο εχω σκοπο να κανω.ΑΑν δεν παρω τον αποκωδικοποιητη.Απλα προτιμησα το dvd flick στην αρχη επειδη βαριομουν να ψαχνω για crack.
MauMaus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 πλεον γινεται και το αντιστροφο ! περνεις ενα mpeg4 hd αποκωδικοποιητή (αν το χρειαζεσαι για παλια τηλεοραση) και στην υποδοχη usb βαζεις ενα στικακι και παιζει τα παντα ! μακρια απο δισκακια εγραφες κτλ .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα