Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μολις ηρθα απο το κτεο και σημειωθηκαν 2 ελλειψεις. Μια κλασσικη στον οπισθιο αξονα, που εχει μονοπλευρη πεδηση απο 15% - 30%, και πλευρικη συγκλιση-αποκλιση του διευθυντηριου αξονα, μεταξυ 3/k και 10/k. Ερωτηση τωρα. Εκλεισα για τις 20 του μηνος, service αυτοκινητου απο ενα site με προσφορες που βρηκα. Συγκεκριμενα αυτο εδω : http://www.sales4you.gr/index.php?offer=208&lkws_396=51d13003-24e4-3a74-e18d-da0f2e15ded8 Θα μου διορθωσουν τα προβληματα που εβγαλε στο κτεο ή θελει κατι αλλο; Εκει που κανει ελεγχο 14 σημειων, τα διορθωνει κιολας ή γινεται με επιπλεον χρηματα; Και τι ακριβως πρεπει να διορθωσω, συμφωνα με αυτα που εβγαλε το κτεο; Ευθυγραμμιση-ζυγοσταθμιση και φρενα,τακακια; Θελω και αλλαγη λαστιχα, τα εχω 3 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Η προσφορά που έκλεισες λέει ακριβώς τι περιλαμβάνει. Αντικατάσταση φιλτρων λαδιών και μπουζί, και έλεγχο (14 σημείων) στα οποία και φυσικά δεν περιλαμβάνεται η επισκευή. Αν δηλαδή το αμορτισερόμετρο σου βγάλει off τα αμορτισέρ, φυσικά και δεν θα σου τα αλλάξει τσάμπα. Όσον αφορά το κτέο, χρειάζεσαι σίγουρα μια ευθυγράμμιση, και έλεγχο των ταμπούρων ή δίσκων πίσω, για να φτιάξουνε την διαφορά στην πέδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ξερεις ποσο περιπου θα κοστισει κατι τετοιο; Δλδ μονο η αντικατασταση λαδιων,φιλτρα, μπουζι κοστιζουν κανονικα 250-300 ευρω; Αυτο ειναι που λεμε full service; :S:S :S Ακομα και 80 ευρω που θα πληρωσω πολλα φαινονται. Και τα λαδια που θα βαλει σιγουρα θα ειναι κινεζικα, τριτης διαλογης.. Και καθε ποτε το κανουμε το service; Τελος, απο προηγουμενα service, ξερω οτι βαζουν 4,5 λιτρα. Πολλα δεν ειναι; Εχω ενα a class 140. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ανάλογα τα λάδια που βάζεις φίλε μου. Τα 10/40 είναι ποιο φτηνά απο τα 5/30 πχ. Απο κει και πέρα και μένα η "προσφορά" που βρήκες μου φαίνεται κομματάκι ακριβή (ακόμα και μετά την "έκπτωση"). Η ευθυγράμμιση ξεκινάει απο 20 ευρώ (κάποιοι ζητάνε και 40) , τώρα για τα υπόλοιπα ανάλογα τι ακριβώς ζημιά έχει. Πίσω έχεις ταμπούρα ή δίσκους? Τα 4,5 λίτρα ούτε πολλά άλλα ούτε και λίγα είναι. Αφού τόσο θέλει ο κατασκευαστής τόσο θα του βάλεις. Τα service συνήθως γίνονται κάθε 10Κ χλμ ή κάθε χρόνο. Στο manual που σου έδωσαν με το αμάξι θα λέει ακριβώς κάθε πότε του κάνεις service και το τι ακριβώς αλλάζεις με βάση τα χλμ που έχεις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ειναι στα γερμανικα το Manual και δε καταλαβαινω γρι! Μα χωρις την προσφορα που βλεπω τα εχουν 250-300 ευρω. Υποτιθεται ειναι full service. Αφου λεει αλλαγη στα εξης : Η προσφορά περιλαμβάνει: Μπουζί (τα μπουζί ιριδίου εχουν επιπλέον επιβάρυνση 30 ευρώ) Αλλαγή Λαδιών Φίλτρο Λαδιού Φίλτρο Βενζίνης Φίλτρο Καμπίνας Φίλτρο Αέρος Συν τους ελεγχους. Υπαρχει φθηνοτερο; Και που; Δε εχω αγορασει ακομα το deal. Κατι τελευταιο. Μπορω να αγορασω εγω λαδια απο το skroutz και να μου τα βαλει αυτος; Γιατι τα 4,5 λιτρα τα βρισκω κατω απο 20 ευρω! Ενω αυτος θα τα εχει σιγουρα παραπανω. Τι λετε; Βεβαια εαν το κανω ετσι, δε θα γλυτωσω κατι, αφου ειναι μεσα στην προσφορα. Απλα θα το κανω, εαν παω καπου χωρις να υπαρχει τετοια προσφορα. Γενικα σε ενα service τι πρεπει να κοιταξω; Αλλαγες λαδια, τι αλλο; Αυτο το λαδι ειναι καλο : http://shopday.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3361 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μα χωρις την προσφορα που βλεπω τα εχουν 250-300 ευρω. Εγώ πάλι στο link που έβαλες βλέπω χωρίς την προσφορά 180 ευρώ. Αξία Έκπτωση Κέρδος 180€ 56.1% 101€ Επίσης η προσφορά ισχύει για κάποιο συνεργείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Εσύ Αθήνα δεν βρίσκεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αν κανεις καθε χρονο το κλασικο σερβις , οπως πρεπει δεν θα χεις ποτε προβλημα σε ΚΤΕΟ..εγω ποτε δεν ειχα προβλημα και ποτε δεν εκανα καποια ιδιαιτερη προετοιμασια πριν το περασω. Εσυ φιλε μου βλεπω οτι προσπαθεις να γλυτωσεις λεφτα απο παντου..απο το σερβις..απο το λαδι απο το ενα και απο το αλλο. Γνωμη μου , σε πρωτη φαση , πηγαινε σε ενα συνεργειο και πες τους...μου βρηκαν αυτα και αυτα στο κτεο , μπορειτε να μου τα φτιαξετε για να το περασω ξανα? Και μετα στο ιδιο ή σε καποιο αλλο συνεργειο πηγαινε και κανε εναν γενικο ελεγχο στο αυτοκινητο σου να δεις σε τι φαση βρισκεται..αν δεν του κανεις συχνα σερβις δηλ... Το ξερω οτι ζουμε σε δυσκολους καιρους..αλλα το αυτοκινητο ειναι εργαλειο που αν αρχιζει να σαπιζει παιζει και να γινει επικινδυνο στον δρομο...δεν ειναι μονο το κτεο. Ουτε λεω να πηγαινουμε σε αντιπροσωπειες για σερβις να μας τον πιανουν αλλα οχι και μαιμουδιες και να μην τα συντηρουμε τελειως.. Φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι στο link που έβαλες βλέπω χωρίς την προσφορά 180 ευρώ. Αξία Έκπτωση Κέρδος 180€ 56.1% 101€ Επίσης η προσφορά ισχύει για κάποιο συνεργείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Εσύ Αθήνα δεν βρίσκεσαι? Ε αυτο ακριβως. Αρχικη αξια εχει 180 ευρω, και με την εκπτωση παει στα 79 ευρω, δλδ εχει 101 ευρω κερδος! Στο κτεο περασα,οι ελλειψεις ειναι δευτερευουσες, οχι επικινδυνες, ουτε απαγορευτικες. Βεβαια λεει οτι μου χαριστηκε. Λογικο ειναι, ετσι κανουν συνηθως τα ιδιωτικα για να μη χανουν κοσμο. Βεβαια και ο επανελεγχος νομιζω στο συγκεκριμενο ειναι δωρεαν ή 5 ευρω.. Τελικα δε θα αγορασω το deal. Ξερετε καποιο καλο συνεργειο στην Αθηνα, για να το παω; Και καποιο μαγαζι με φθηνα ελαστικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ξερετε καποιο καλο συνεργειο στην Αθηνα, για να το παω; Και καποιο μαγαζι με φθηνα ελαστικα; σε ποιά περιοχή είσαι;; αναλογώς τα νούμερα που φοράς(λάστιχα),υπάρχει και το εξωτερικό να ξέρεις. αν θέλεις σου δίνω παραπάνω πληροφορίες ,πολύ ποιό φθηνά βέβαια απο ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αφού το ερώτημά μου είναι σχετικό, όταν σου σημειώσουν "δευτερεύουσες ελλείψεις" στο χαρτί του κτέο τί ακριβώς σημαίνει; Ουσιαστικά έχεις περάσει το κτέο, έχεις πάρει το σηματάκι και δεν έχεις υποχρέωση επανελέγχου. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις; Φυσικά πρέπει να φτιάξεις αυτές τις ελλείψεις. Αλλά πως αυτό διαπιστώνεται (αν διαπιστώνεται) σε σχετικό έλεγχο σε μπλόκο τροχαίας; Πιάνοντας το χαρτί του κτέο βλέπουν τις επισημάνσεις. Πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο μαζί (πχ απόδειξη επισκευής από συνεργείο) για να βεβαιώσει ότι φτιάχτηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SolicitedCrib4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σε μένα που ρώτησα στο ΚΤΕΟ μου είπανε πως δεν χρειάζεται να κάνω ευθυγράμμιση, που ήταν η δευτερεύουσα έλλειψη μου, αν δεν νίωθω το αμάξι να φεύγει, κάτι που δεν νιώθω. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επισκευάσεις αυτές τις ελλείψεις εφόσον θεωρείς ότι δεν χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εμένα η μία απ' τις δύο δευτερεύουσες ήταν ευθυγράμμιση. Το να μην το φτιάξω δεν παίζει αφού κι εγώ το αισθάνομαι να "τραβάει". Το ερώτημα είναι , όταν το φτιάξω, σε πιθανό έλεγχο αφού θα φαίνεται ακόμα η παρατήρηση μήπως πρέπει να κάνω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν είναι ευθυγραμμισμένο το αμάξι... Καταπόνηση εμπρός ελαστικών,παραπάνω κατανάλωση κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αφού το ερώτημά μου είναι σχετικό, όταν σου σημειώσουν "δευτερεύουσες ελλείψεις" στο χαρτί του κτέο τί ακριβώς σημαίνει; Ουσιαστικά έχεις περάσει το κτέο, έχεις πάρει το σηματάκι και δεν έχεις υποχρέωση επανελέγχου. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις; Φυσικά πρέπει να φτιάξεις αυτές τις ελλείψεις. Αλλά πως αυτό διαπιστώνεται (αν διαπιστώνεται) σε σχετικό έλεγχο σε μπλόκο τροχαίας; Πιάνοντας το χαρτί του κτέο βλέπουν τις επισημάνσεις. Πρέπει να υπάρχει κάποιο άλλο μαζί (πχ απόδειξη επισκευής από συνεργείο) για να βεβαιώσει ότι φτιάχτηκαν; Η σημείωση για δευτερεύουσες ελλείψεις γίνεται για τη δική σου ενημέρωση και μόνο, δεν είναι υποχρεωτικό να τις φτιάξεις, ούτε πρόκειται να έχεις πρόβλημα σε μπλόκο τροχαίας. Μόνο στην περίπτωση σοβαρών η επικίνδυνων ελλείψεων είναι υποχρεωτικό να τις φτιάξεις, και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται επανέλεγχος από κτεο για να βεβαιωθεί ότι τις έφτιαξες και για να πάρεις το δελτίο και το σηματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Luxx αυτό το εχεις δεί; http://www.echolime.com/service/model.php?model=W168 Γιατι καμια φορά ακουμε διαφορα για τιμές κλπ και φυσικά ειναι παπατζες μιας και όλοι εβαλαν νερό στο κρασί τους (πλην των audi και ισως Bmw που θελει 89-99€ για oil service) επειδη ετυχε και πηγα και εγω σε εναν τετοιο τύπο (η σελίδα δεν ανοιγει Btw) μακρια και αλαργα... Ηθελε να μου βάλει 10-40 σε 4 χρονών αυτοκίνητο που παίρνει αυστηρά 5-30 ή 0-30 επειδη δεν υπολόγισε καλα την προσφορά και δεν έβγαινε για το επωνυμο λάδι που υποσχόταν σε 5-30... Εγινε ενας περιποιημένος καυγάς (γιατι ήδη μου είχε αδειάσει τα λαδια), χεστηκαμε πατόκορφα και με το deaαδικο γιατι αυτός στο συμφωνητικό του ειχε γραψει ξεκαθαρα οτι δεν περιλαμβάνονται τα 5-30 στην τιμή της προσφοράς και εν τέλει συμβιβαστήκαμε στο να βάλει ένα GM φθηνότερο λάδι χωρις να πληρώσω διαφορά (το οποιο θα παω σε 2-3 χιλ. χλμ να σουτάρω)... Αν ήθελα να μου βάλει το επώνυμο 5-30 που "υποσχόταν" το deal ζήταγε επιπλέον 14€ το λιτρο*5 λίτρα = 70€επιπλέον + 35 ή 39 το κουπονι --> 105-109 >> τιμη Bmw Για τις ελλειψεις θα του το αναφέρεις του μάστορα και θα στις κάνει αλλα μάλλον με επιπλέον χρεωση (αν θέλει ευθυγράμιση σίγουρα επιπλέον +20-30€)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα