ntoltsevita Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν είχα κανένα πρόβλημα εγγραφής dvd μέσω του SONY DVD RECORDER RDR GX-380 από μια LG TV που έχω, μέχρι που μπήκε αυτή η κωλο-DIGEA στη ζωή μας. Μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω για να μπορέσω να εγγράψω ξανά από την tv. Έχω συνδεδεμένο ένα scart μεταξύ tv-dvd, το άσπρο καλώδιο από την κεραία στην in υποδοχή του dvd, κι ένα ακόμα καλώδιο που συνδέω την tv με μια υποδοχή out στο dvd ! Πρέπει να πάρω κάποιο άλλο καλώδιο λόγω ψηφιακού σήματος; (Σημ. Το μόνο κανάλι που αναγνωρίζει το dvd για εγγραφή είναι το tv100 που είναι αναλογικό, οπότε σαν σύνδεση νομίζω είναι σωστή. Για διαφωτίστε με λίγο ... Ευχαριστώ!
makfil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία της τηλεόρασης (εάν έχει θύρες hdmi, εάν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mpeg4 ή έχεις εξωτερικό κλπ). Προφανώς, είσαι Θεσσαλονίκη για να μιλάς για tv100
TheELF Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το καλώδιο κεραίας πλέον το ξεχνάς στο dvd,εκτός και αν το θες μόνο για το tv100,πρέπει να δεις αν έχει η tv scart OUT, ίσως να το λέει reciever, θα το συνδέσεις με ένα scart in στο dvd και από το dvd θα πρέπει να πηγαίνεις σε άλλη είσοδο,π.χ. αν το tv100 το βλέπει σαν είσοδο TV τα scart θα τα έχει λογικά σαν av1 av2 ..
ntoltsevita Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία της τηλεόρασης (εάν έχει θύρες hdmi, εάν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mpeg4 ή έχεις εξωτερικό κλπ). Προφανώς, είσαι Θεσσαλονίκη για να μιλάς για tv100 ναι από θεσσαλονίκη η tv έχει ενσωματωμένο mpeg4, και ναι έχει θύρα hdmi, όπως και το dvd recorder μου! δεν έχω συνδέσει κάτι στο hdmi
makfil Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μπορείς να συνδέσεις το Sony με την LG, με καλώδιο hdmi, και να μεταφέρεις το καλώδιο της κεραίας από το Sony στην LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα