Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο φορουμ. Πριν λιγες εβδομαδες αγορασα απο τα Public Θεσσαλονίκης ενα Tablet 7' (ιντσων) στην τιμη των 80 ευρω. Ξερω, η πρωτη σκεψη θα ειναι <<80 ευρω; χαχα... οτι να 'ναι σε μια βδομαδα θα του εχει χαλασει! Τζάμπα λεφτα!!>> . Λοιπόν, άνοιξα αυτο το thread για να μοιραστω μαζι σας κατι πρωτοφανές.

Προσωπική μου άποψη:

Αξιζει τα χρήματά του. Το εχω 3-4 εβδομαδες και δεν μου εχει παρουσιάσει κανενα πρόβλημα. Εχει τις καλύτερες κριτηκές για tablet στην "χρηματική κατηγορία" του. Multitouch και εξαιρετικός σχεδιασμός. Εφαρμογές, προγραμματα και παιχνιδια ειναι η ειδικότητά του. Δεν κολάει, δεν κρασαρει. Το μονο του μειονέκτημα ειναι η μπαταρια η οποια τελειωνει σχετικά γρηγορα (αν κι εμενα μου κραταει αρκετα). Ειναι φθηνότερο απο αλλα ταμπλετ διοτι: δεν εχει 3G (Δηλαδη δεν "δεχεται" καρτα SIM) και το βασικοτερο... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Οσο κι αν δεν το πιστευετε στα tablet εταιριων apple, sony, samsung κλπ., περα απο την ποιοτητα... πληρωνεις και την μαρκα, ενα μεγαλο μειονεκτημα για αγορα τετοιων συσκευων, ειδικα αυτό τον καιρό. Αν κι εσεις ψαχνετε για αγορα tablet και ειστε οικονομικα στριμωγμένοι, αυτη ειναι η καλυτερη λυση. Φθηνο, κομψο και με μεγαλες δυνατοτητες!

Λεπτομερής πληροφορίες:

eSTAR MID7114 7.0"

Display: 7" digital TFT, Resolution 800*480 (4:3), capacitive touch screen (5- touch)
CPU: Boxchip A13 at 1.2 GHz, GPU: Mali-400 @350MHZ
SDRAM: 512 MB DDR3
Internal storage: 4 GB
External storage: with Micro SD slot to support external memory up to 32 GB
Built-in 0,3 M pixel front Camera
With WiFi 802.11b/g/n
With voice recording, speaker, G-sensor
With USB host, supports USB device directly, such as keyboard/mouse/USB drive/Lan 
Supports external USB 3G dangle 
Battery: 2350mAh

Ενα δικο μου βιντεακι ενος γρηγορου menu-review:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link:

http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/e-star-mid7114-7/prod3870296pp/

Επεξ/σία από Jackass 88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως καταλαβες φιλε μου, δεν ειναι υπολογιστης. Τι περιμενες να εχει 8gb ram?? Τι θες να παιξεις battlefield???? Τελος παντων.. οπως ανεφερα παραπανω ειναι απ'τα καλυτερα στην "χρηματική κατηγορία" του.. αρα σχολια περι "δεν πας πουθενα" κλπ. .. αλλου.

Επεξ/σία από Jackass 88
Δημοσ.

Άμα θες να κάνεις σωστή δουλειά θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 1gb.

Με 512mb δε θα μπορείς να το έχεις για πολύ καιρό δυστυχώς (όσο αντέξει χωρίς να χαλάσει)

Δε την έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα...

Τελος παντων.. οπως ανεφερα παραπανω ειναι απ'τα καλυτερα στην "χρηματική κατηγορία" του.. αρα σχολια περι "δεν πας πουθενα" κλπ. .. αλλου.

Νομίζεις?

http://www.buyincoins.com/item/18697.html

Υ.Γ.Μίλα πιο κόσμια :)

Δημοσ.

Φιλε μου μεγια σου και να το χερεσαι

ομως αυτα που λενε τα παιδια ειναι πολυ σωστα απολυτα και ανεπιφυλακτα

μεγιασου

Δημοσ.

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγουμενους Δεν θα το ελεγα με τιποτε ευκαιρια Η δε  μνημη ειναι οντως ανεπαρκης

Και με τα ιδια χρηματα παιρνεις σαφως πολύ καλυτερο απο Κινα Με γεια παντως και να εισαι καλα να το χαιρεσαι

Δημοσ.

Άμα θες να κάνεις σωστή δουλειά θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 1gb.

Με 512mb δε θα μπορείς να το έχεις για πολύ καιρό δυστυχώς (όσο αντέξει χωρίς να χαλάσει)

Δε την έχω ξανακούσει αυτή τη μάρκα...

Νομίζεις?

http://www.buyincoins.com/item/18697.html

Υ.Γ.Μίλα πιο κόσμια :)

Ξέχασες τα μεταφορικά!Οπόταν έχουμε 100+€!;)
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μεταφορικά...

Εχεις δικαιο νομισα οτι ειναι το καταστιμα της ainol,αλλα ειναι αλλο καταστημα!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τόσα λεφτά παίρνω 2 ίδιας κατηγορίας από το εξωτερικό.

καποια προταση με 40 ευρο ???

Επεξ/σία από george kesoglu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το tablet του θέματος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

είναι της χαμηλότερης κατηγορίας που μπορείς να βρεις.

είναι τα κλασικά 7ρια tablets με:

Α13 @ 1GHz

800*480

512 RAM

4 GB

0.3 MP camera

σαν αυτό

πολλοί αγοραστές, καλή βαθμολογία.

το συγκεκριμένο πωλείται και στην ελλάδα. το είχα δει στα Public αν θυμάμαι καλά κοντά στα 80-90€

αν κοιτάξεις θα δεις και άλλα με τα ίδια χαρακτηριστικά.

προσωπικά πήρα ένα με 50€ αλλά είχε 8GB

το μόνο + που βλέπω σε αυτό που πρότεινε το παιδί είναι ότι έχει έκδοση 4,1 ενώ όλα αυτά έχουν 4,0,4 (προσωπικά αμφιβάλλω ότι έχει 4,1)

Επεξ/σία από cyber_katsarida

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...