mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μοντελο: 3850 Αν νομιζω δεν εχει να κανει τόσο με το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα γενικα ισως με τους πλοηγητες της mls και τη συμπεριφορα τους στο περασμα του χρονου. Κοντευει να κλεισει 5ετια πια, αλλα εχει κανει τη δουλεια του μια χαρα ως τωρα. Ή τουλαχιστον την εκανε μεχρι πριν λιγο καιρο. Χαρτες αλλαζα τακτικα, καποια στιγμη στις αρχες του χρονου εβαλα τους πιο προσφατους που κυκλοφορησε η mls. Τα προβληματα, ειναι τα εξης: - Σε πολλες διαδρομες, η εκτιμηση χρονου ειναι εξωπραγματικη. Πχ. για διαδρομη 20 χλμ εντος πολης, και με νορμαλ συνθηκες κυκλοφοριας, μπορει να σου δειχνει πχ. εκτιμωμενο χρονο αφιξης 3 ωρες! - Αργει να προσανατολιστει. Δεν νομιζω βεβαια να ηταν ποτε και το δυνατο του σημειο, εκανε καποια λεπτα. Αλλα τωρα φαινεται και να αργει περισσοτερο, αλλα και γενικως να 'ψαχνεται' για αρκετα λεπτα, περιφερομενο και δειχνοντας χαρτες 'αλλου γι' αλλου'. Πχ. 5-6 λεπτα να δειχνει αλλα 'ντ' αλλων. Ε μετα καποια στιγμη βρισκει το δρομο του. Εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις παρομοια προβληματα? Ειναι σοβαρα? Μπορει να φταιει ο χαρτης; Ετοιμαζεται να χαλασει ο πλοηγητης; Οτι ξερετε για το θεμα, θα με βοηθουσε.
ioannis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ο destinator φταίει, να μπεις στη navimania.gr, εκεί θα σε βοηθήσουν να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις το igo ή το primo. Να γκουγκλάρεις και θα τα βρεις. Να σε βοηθήσει κάποιος που ξέρει από gps. Νομίζω πως κάποιος φίλος εδώ στο forum ο FFighter θα σε βοηθήσει.
mentoras99 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Εννοεις, φταιει τι? Το προγραμμα? Οχι το υλικο?
ioannis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εννοεις, φταιει τι? Το προγραμμα? Οχι το υλικο? Το προγραμμα φταιει.
Vern Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Γεια σας.Εχω το mls 3855. Εχει βγει χαρτης τους 2013 γι αυτο;
ioannis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Γεια σας. Εχω το mls 3855. Εχει βγει χαρτης τους 2013 γι αυτο; οχι, η mls δυσκολα βγαζει χαρτες, οι αλλες εταιριες καθε 3 μηνες.
Vern Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μπηκα στο site της mls και ειδα οτι εχει χαρτη 2013. Εν τω μεταξυ, κατι γινεται και δεν μπορω να το περασω στο gps. ισως φταιει οτι εχω τα win 8.απλα τα εχει παιξει το gps μου και θελει αναβαθμιση. γιατι κολλαει και πολλες φορες λεει οτι να ναι
filsteve Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ο τελευταιος της MLS 2013 http://www.mls.gr/files/Pdf_Help/instructions_update.pdf
Vern Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 εχω τα win 8 και δεν μου αναγνωριζει το gps οταν το συνδεω με το pc. βεβαια και στα 7 που το εβαλα σε αλλο pc, τα ιδια.καμαι ιδεα κανεις;;; για να μπορεσω να εγκαταστησω το νεο χαρτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα