kisto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καλημέρα σε όλους εχω ενα ipad 2 και όταν τύχει η οθονη να ειναι μαύρη (μαυρο φόντο) φαίνονται διαφορες διαροες φώτος όχι σε εντονο επίπεδο (σχετικό link http://www.infospoudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2215:-----ipad-2&catid=24619:texnologia&Itemid=1037 ) το εχει παρατηρήσει καποιος αλλος αυτο στην οθόνη του? και αυτο το πρόβλημα εχει την τάση να επεκτείνεται?? η παραμένει ως εχει?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι οτι δεν το ειχε απο πάντα ε ? Μπορεί να θέλει καποια επισκευή η αλλαγή οθόνη βασικά
kisto Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Βασικά το πήρα μεταχειρισμένο απο ενα φιλαρακι και το είδα τώρα! αλλα όταν παίζει γενικά δεν φαίνεται κατι πχ αλλοιωσει στα χρώματα με τα δικα μου τα μάτια. κτλπ.. εκ πρωτης όψεως πάντα απο μια ματια στο διαδικτυο ειδα οτι το προβλημα αυτο υπηρχε στις πρωτες φουρνιες τον ipad και αν κρινω απο την ημερομηνια αγορας που ειναι μαιο του 2011.. ωστοσο ειναι σε υπερβολικα αριστη κατασταση αγραντζουνιστο! με θηκες ζελατινες και τα ρεστα και μου το δινει ενα 200 και το εχω δοκιμαστικά τι λετε να το κρατήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα