xLiQuid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , Έχω τον εξής επεξεργαστή http://ark.intel.com/products/37147 και θέλω να τον κάνω Overclock θέλω να μάθω εαν γίνετε και έαν γίνετε μέχρι πόσο πάει? Έχω αυτή την ψύχτρα για επεξεργαστή :http://www.overclock.net/content/type/61/id/1088313/width/350/height/700/flags/LL Ευχαριστώ! My Pc: Motherboard: Asus Rampage II Gene Kάρτα Γραφικών: Asus GTX 660 TI Ram: 6 GB CPU: sas eipa Skliros: SSD 250 GB 840 Series Samsung auta:P Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από xLiQuid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το οτι γίνεται, γίνεται .. το που θα φτάσει έιναι αγνωστο μιας και καθε κομμάτι είναι διαφορετικό.. Συνήθως οι D0 920, τα 4Ghz τα έχουν σχετικά άνετα με τετοια ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 υπάρχει ολόκληρο θέμα με τον εν λόγω επεξεργαστή. γενικά και c0 και d0 είναι εύκολο να πας στα 4.0. μετά αρχίζουν τα πανηγύρια. 191x21 , 1.35v και 1500 κάτι τις ram σου. κλείσε και το spectrum και την βλακεία για τα error και είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πολυ σκίσιμο το 1.35 , τα 4 παιζει να τα έχει και με αρκετα λιγοτερο.. εγω τα έχω με 1,26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ανάλογα το κομμάτι και κυρίως ανάλογα και τη μητρική, παίζει τεράστιο ρόλο η μητρική σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ανάλογα το κομμάτι και κυρίως ανάλογα και τη μητρική, παίζει τεράστιο ρόλο η μητρική σε αυτό Με Rampage II GENE δεν θα είναι η μητρική το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα