ps-padelis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τα windows 7 (πρωτότυπο...) πηγαίνω στον πίνακα ελέγχου και πατάω κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος και δεν μου δείχνει κάποια προγράμματα τις Adobe. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ
javavall Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για κατέβασε το CCleaner, κάνε ένα scan την registry και μετά δες ποια προγράμματα υπάρχουν για απεγκατάσταση. 1
shodan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τα προγράμματα που δε σου δείχνει μήπως ειναι *αχεμ* απο το θείο καμία portable έκδοση; Ή στο κάνει σε ολα τα προγράμματα και μόνο της εν λόγω εταιρείας; Sent from my iPad using Insomnia 1
ps-padelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για κατέβασε το CCleaner, κάνε ένα scan την registry και μετά δες ποια προγράμματα υπάρχουν για απεγκατάσταση. Το έχω το CCleaner και κάνω κάθε εβδομάδα καθαρισμό registry κτλ. Κατέβασε το Revo Uninstaller Οκ. Θα το δοκιμάσω Τα προγράμματα που δε σου δείχνει μήπως ειναι *αχεμ* απο το θείο καμία portable έκδοση; Ή στο κάνει σε ολα τα προγράμματα και μόνο της εν λόγω εταιρείας; Sent from my iPad using Insomnia Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό, Δεν είναι portable
javavall Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δοκίμασες να πας στο directory όπου είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα που λες και να το κάνεις uninstall από εκεί? Διαφορετικά ίσως να έσβηνες χειροκίνητα το πρόγραμμα και μετά να έκανες scan την registry για κατάλοιπα. Άμα σβήσεις και τυχόν εγγραφές στον φάκελο appdata λογικά δε θα έχεις άλλα κατάλοιπα. Α και κάτι τελευταίο. Μέσω safe mode δοκίμασες να μπεις και να τα κάνεις αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα