Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα όχι το Καφάο είναι το κλασικό του ΟΤΕ είναι πόσα χρόνια το κουτί δεν είναι απο τα καινούργια που είναι τρίθυρα!

Να τους πάρω τηλ να βάλουν το καινούργιο??

Aααα τελικά έβαλα το GPS να ψάξει το ΑΚ του ΟΤΕ είναι 1.0khm(βάλε και 200 μέτρα μέσα έξω) μακριά απο το σπίτι μου!! Την προήγουμενη φορά το είχα βάλει με αμάξι και έδιξε παραπάνω επειδή έκανε κύκλους λόγο αντίθετης κυκλοφορίας

αν τους παρεις σημερα τηλεφωνο μεχρι δευτερα θα εισαι ετοιμος.ελπιζω βεβαια η επιταγη που θα δωσεις να ειναι 6ψηφια.

με βαση το attenuation βλεπεις πιο ευκολα την αποσταση απο οτι με το gps αφου δεν μπορεις να ξερεις πως πηγαινει το καλωδιο.

Δημοσ.

Λεπτομέριες λεφτά υπάρχουν!!! :-D :-D

Τα στοιχεία που μου δίνει το  modem  μου είναι:   Attenuation       Upstream 15 dB  Downstream 27 dB !                                Noise Margin                     9                              9

Τι είναι τώρα αυτό καλό κακό μέτριο?

Δημοσ.

Ευτυχώς γελάσαμε με το αστείο της πρώτης παρ.

Σε ότι αφορά στην απόσταση, δεν βγάζεις συμπέρασμα με τον τρόπο που μέτρησες γιατι η διαδρομή που ακολουθεί το χάλκινο δίκτυο από το ΑΚ μέχρι το KV της περιοχής σου δεν συμπίπτει με τη συντομότερη.

Δημοσ.

Λεπτομέριες λεφτά υπάρχουν!!! :-D :-D

Τα στοιχεία που μου δίνει το  modem  μου είναι:   Attenuation       Upstream 15 dB  Downstream 27 dB !                                Noise Margin                     9                              9

Τι είναι τώρα αυτό καλό κακό μέτριο?

attenuation 27 = περιπου 2 Km.ουτε 3500 που εβγαλε το προγραμμα ουτε δεν ξερω τι με το gps.vdsl δεν παιζει με 27 attenuation απο το α/κ.μονο αν μπει Kv απο τα καινουρια μονο τοτε.

Δημοσ.

Οκ θα το έχω στα υπόψην μου!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις χρήσιμες πληροφορίες!!! :-D

Δημοσ.

γενικως αμα παιζει adsl μετρας παντα την αποσταση με το attenuation.γιατι το καλωδιο ποτε δεν ξερεις πως πηγαινει οπως μπορει να ειναι σταθερο καλωδιο οποτε να μην κανει το γυρω λιγακι διαμεσω καφαο κτλ.

Δημοσ.

το vdsl είναι ακριβούτσικο για την ώρα, αν η τωρινή σου ταχύτητα σε καλύπτει, μπορείς να το αποφύγεις και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα, για να πληρώσεις και το κουτι του οτε :P

• Super Moderators
Δημοσ.

το vdsl είναι ακριβούτσικο για την ώρα, αν η τωρινή σου ταχύτητα σε καλύπτει, μπορείς να το αποφύγεις και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα, για να πληρώσεις και το κουτι του οτε :P

γιατί ακριβούτσικο? οι εναλλακτικοί που δίνουν από ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ έχουν αρκετά καλές τιμές για αυτό που προσφέρει το FTTC σε σχέση με τον άθλιο συγχρονισμό που μπορεί να είχαν πριν....

Δημοσ.

γιατί ακριβούτσικο? οι εναλλακτικοί που δίνουν από ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ έχουν αρκετά καλές τιμές για αυτό που προσφέρει το FTTC σε σχέση με τον άθλιο συγχρονισμό που μπορεί να είχαν πριν....

αφου το γραφει:αν σε καλυπτει η υπαρχουσα ταχυτητα μπορεις να το αποφυγεις.

δεν ειναι τα τρελα λεφτα παραπανω οπως ειπες αν και για καποιον τα 5 ευρω μπορει να ειναι μεγαλο ποσο αλλα οτι μπορει για καποιον να ειναι περιττο.αν και ο φιλος λογω αποστασης ετσι και αλλιως δεν μπορει να βαλει απο αστικο κεντρο και ουτε εχει τα νεα kv οποτε θα περιμενει.ΑΛΛΑ ΝΑΙ για καποιους το vdsl απο kv θα ειναι θαυμα ειδικα ατομα που ειχαν κατι συγχρονισμους 2-3 mbit με απειρα disconnects.απο τα 2-3 να πας στα 50 η στα 30 ναι ειναι διαφορα και να εισαι και rock stable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...