sheldon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σας, πηρα πριν καμια βδομαδα το εν λογω τηλεφωνο και εχω ενα προβλημα.. οταν το βαζω στη μπριζα για φορτιση πεταιε ενα εικονιδιο στη γραμμη ειδοποιησεων "αργη φορτιση διοτι ειναι συνδεδεμενο σε usb χαμηλης δυναμης" (κατι τετοιο, δεν εχω φορτιστη μπροστα μου να σας το πω ακριβως).. Ειναι φυσιολογικο αυτο;; Επισης οταν το φορτιζω, και παραλληλα το χρησιμοποιω για να μιλαω εστω στο viber, η μπαταρια αντι να φορτιζει, πεφτει αλλα με χαμηλοτερο ρυθμο απ οτι αν δεν το ειχα στη πριζα.. Οι γνωριζοντες κατοχοι του κινητου το εχετε αντιμετωπισει;
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Οχι δεν μου είχε τύχει κάτι τέτοιο όσο το είχα. (Μπρίζα ρεύματος εννοείς φαντάζομαι και οχι USB θύρα υπολογιστή ε; )
sheldon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Nαι, πριζα ρευματος!! Και πραγματικα, πολυ ομορφο κινητο, πολυ γρηγορο κινητο, αλλα η μπαταρια του ειναι απαισια, και κυριως το ηχειο του.. δεν μπορεις να αναγνωρισεις τη φωνη ουτε του αδελφου σου που λεει ο λογος..
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Έχεις δίκιο σε αυτά που λες και να προσθέσω τον κακό δέκτη GPS αλλά για την περίπτωση με την φόρτιση κάτι άλλο φταίει. Απευθύνσου στο service που είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα από όλα τα service κινητών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα